Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko
Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko
Marimekko

Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko

195,00 DKK

Du kan nemlig nu købe Marimekko Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko online & lede i ro og mag uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Produkt: Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko
  • Mærke: Marimekko
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Rygsække
  • Findes i farverne: Hvid
  • Shop: Boozt

Du burde ikke være for langsom, for netop farven Hvid er virkelig eftertragtet - og specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så ekstremt trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Lige nu kan du købe Hvid rygsække fra Marimekko til dame for kun 195,00 DKK, en ekstrem god produktpris kan vi nok sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad imponerede over Marimekko, og ikke kun når det kommer til rygsække. Marimekko må man sige de er med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten man skal benytte Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko til en fest eller til hverdag, så har du i den grad muligheden.

Har man god tid kan man i stedet vente, og købe når Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko er på tilbud/udsalg, for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville dog ikke vente, lige nu er det så nemt at bestille på internettet, leveret til din dør, for kun 195,00 DKK. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk.

Er Smart Sack Unikko Rygsæk Taske Sort Marimekko ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan du helt sikkert købe noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af både rygsække og Marimekko - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så hvis du kigger efter de smarte Hvid rygsække fra Marimekko, så skal du ikke researche mere. Husk at dele det med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om farven Hvid

Den hvide farve er en uundværlig grundfarve i enhver kvindes garderobe. Den neutrale nuance virker perfekt for sig selv, og sammen med både traditionelle og moderne tendenser inden for mode. Den hvide farve symboliserer klarhed og verdens godhed. Det smukke enkle udtryk, der intet ondt gør. Den smukke farve lyser dragende op og indtager stedet – hovedsageligt når vejret er til det. I modeverdenen bruges den basiske farve til at forstærke andre mere tydelige farver. I Danmark i dag og i Norden generelt er den hvide farve efterspugt i både tøj og hjemmets stil. Den simplistiske farve egner sig godt til den skønne, grove stil.

Men til hvilke arrangementer skal man bruge hvid? Svaret er ligeså simpelt som den hvide farve, fordi hvid fungerer til alle sammenhænge. Ligegyldigt om du skal til fest, på job, i skole eller slappe af med vennerne, er farven hvid egnet til begivenheden. Som nævnt tidligere er den praktiske farve specielt velegnet, når sommermånederne rykker tættere på, og det milde outfit skal på. Når vi diskuterer hvidt sommerkluns til kvinder, er det umuligt at se bort fra den dejlige hvide sommerkjole. Det lækre stykke tøj er enhver piges at trække i, når varmegraderne tillader det. Det ikoniske outfit symboliserer skandinavisk sommer. Farven hvid kommunikerer nemlig en vis åbenhed over for omverdenen, som vi som danskere går op i.

Hvilke nuancer går den hvide farve godt til? Farven hvid er en partiløs farve, der passer ind som komplementerende indhold, når de ekstra eventyrlystne nuancer i tøjskabet skal optimeres i hverdagsoutfittet. Om sommeren går hvid godt til eksempelvis gul og lysegrøn – altså dristige nuancer med liv i. Til de lidt mørkere tider, når temperaturerne falder og solen står senere op, kan man med god samvittighed være mere mørkladen og dramatisk i ens udtryk. Brug eksempelvis hvid med mørkelilla, grå og sort for stadig at ramme det skandinaviske design, helt uden at det drager for mange paralleller til sommer og varme.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri retur 30 dage

Den store tøjbutikker online kan man sige er et ægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er onlinebutikken opstartet af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er da også svensker som bor i København, så han holder arven ved lige. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som man må sige giver adgang til fra stortset alle de mest efterspurgte brands i dag uden man behøver at gå udenfor.

Online shopping er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi mange mennesker har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville. Desuden vil vi alle nok ønske den samme adgang til mode som dem som har adresse i midste af de største modehovedstader på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt har ikke kun accessories, modetøj og sko til kvinderne men også mænd og børnene, så man kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe med en gang porto. Verdens aller største online forretninger bugner af varer og har stort set altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og mænd har allerede opdaget glæden ved at købe på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde stort set alt, du står og mangler, når man bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.