Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sneakers
FILA

Sneakers

366,75 DKK 489,00 DKK -25%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Sneakers
  • Mærke: FILA
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse: 33, 31, 30, 29, 28
  • Type: Sneakers
  • Farve: Hvid
  • Forhandler: Miinto

Du må hellere købe Sneakers fra FILA så længe der stadig er på lager. Det er så mega ærgerligt hvis man misser det. Du skal ikke vente længe - for lige netop denne model i Hvid er rigtig populær, og specielt for de størrelser der er mest populære. For nu kan du nemlig købe i denne online shop, så du på den måde kan slippe for at skulle i en normal butik. På den måde kan du købe i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte af at have mulighed for at fortælle dig om Sneakers fra FILA . Man ved ikke om Sneakers senere kommer på tilbud - for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du virkelig vente, for man ender bare med sneakers fra FILA i en anden mønster, model eller farve?

Når Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum 14 dage returmulighed, så man kan altid sende retur Sneakers hvis det ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven i lyset derhjemme.

Er du virkelig smart, så kan man tilmelde dig Miinto’s medlemsklub. Her kan du være heldig og få tilsendt en rabatkode for sit allerførste køb på helt op mod ti-femten procent, måske mere.

Ender du med at købe Sneakers må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions social media kanaler. Vi går meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører derfor gerne din bedømmelse. Miinto har ekstremt imponerende anmeldelser rundt omkring herunder på Trustpilot, Google og Facebook, og levering på få dage - og så kan du følge din ordre fra Miinto hjem til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan bestille sneakers fra FILA her hos Miinto der forhandler de fleste af de mest populære produkter? Selv om Miinto nok ikke er tænkt på som den førende når det handler om bæredygtighed - så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de bekymrer sig om.

Sneakers bliver produceret i et virkelig lækkert materiale. FILA er nemlig kendt af flere for netop deres kvalitet, måske specielt når det drejer sig om sneakers. Og selvom det måske ikke er sæsonen for Sneakers (og slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

Miinto er blevet en ny og anderledes måde at shoppe på computeren. Forretningen startede i Skandinavien og det fik fodfæste i starten af 2009 og de kan nu bryste sig af at have i omegnen af syv lande i EU repræsenteret som en del af hjemmesiden. Den ting, som separerer dem fra konkurrerende netbaserede shoppingplatforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, der selv har lager og tager sortimenter ind fra specielle producenter. Det er faktisk en stor online platform for allerede etablerede butikker, som kunne tænke sig vise deres varer, men ikke just tænker at en enkelt online shop er en optimal løsning. Når du køber på Miinto er det i givet fald ikke en enkelt kæmpe webbutik du handler hos, men i stedet for en buket selvstændige forhandlere, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at ordne de bestillinger som tikker ind, håndtere det bestilte og få dem afsendt til mennesker i alle afkroge af land og rige.

Det er en god butik for dem, som kunne tænke sig at kunne at købe lokalt, men også gerne vil chancen for at opdage, hvad markedet tilbyder. Du kan nemt selv vælge, om du ønsker at tjekke markedet for en præcis ting, en varekategori eller om du foretrækker at søge på lokation. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til damer, børnetøj, sport, skønhed og alt til huset. Der udbydes med andre ord noget for de fleste – og I kan med garanti også opdage den ting, I mangler!