Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sneakers
Paul Smith

Sneakers

809,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Paul Smith Sneakers online hos Miinto her, og på den måde kan du fuldstændig undgå at bevæge dig i en forhandler, og dermed sid i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken. Men du bør skynde dig - lige netop farven Blå i denne model er meget populær - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt øv hvis man ikke når det.

  • Model: Sneakers
  • Mærke: Paul Smith
  • Køn: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Slips
  • Findes i farverne: Blå
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man købe Blå Paul Smith slips til herre til kun 809,00 DKK, en imponerende købspris kan man i den grad sige. Og vi hos Pashion.dk er i den grad glade for Paul Smith, men ikke kun når man taler om slips. Paul Smith er de virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten du skal bruge Sneakers i hverdagen eller til fest, så er det muligt.

Har man god tid kan du vente, og købe når Sneakers var på udsalg/tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Holdet bag Pashion ville dog ikke vente, for lige nu er det nemt at bestille online, med levering til din dør, for kun 809,00 DKK. En meget god synes vi hos Pashion. Er Sneakers ikke i den rigtige størrelse eller farve kan du uden tvivl købe noget fra samme brand som falder i din smag. Miinto har et kæmpe udvalg af slips og Paul Smith - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter nogle trendy Paul Smith slips så skal du ikke lede længere. Og husk nu at dele med dine venner på social media når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at følge Pashion på social media.


Hvorfor du skal købe Sneakers i farven Blå

Farven blå er en meget udbredt farve med flere toner og det er der faktisk en rigtig god grund til. Det er ikke alene en tone som i sin dybeste udgave ligger meget tæt op ad den sorte farve, men det er desuden nuancen der skaber råderum over en hel del udtryk.

Blå er nemlig en kølig grundfarve som herudover har en afstressende virkning. Blå betyder også det kreative men også intelligens. Vi ser den ikke alene som en del af moden, men som også er en ofte brugt farve på fx firmalogoer i blandt store virksomheder. Desuden er der rigtig god grund til at farven blå som er endnu en af de farver som vi altid ser i den ene eller den anden form som en part af moden på gaden.

Det er en helt vildt populær farve hvis man skal købe et suit men samtidigt føler at sort vil være en anelse mørkt. Det er ydermere den mest foretrukne farve på den meget udbredte skjorte til herrer. Skal den ikke være en hvid så er lyseblå den farve de fleste ynder at vælge når der skal investeres i en skjorte til hverdag eller fest.

Der findes kun et sted, hvor udvalget er en smule begrænset i forhold til tonen blå hvis det drejer sig om herresko. Der vil ikke være et udbud på størrelse med de ofte valgte af brune og sorte sko når det kommer til det blå herrefodtøj.

Sneaks findes i dag i alle regnbuens farver men ud over det, er der langt mellem de af smarte, blå sko.


Om Miinto
  • Fragtpris: Fri levering for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

Shoppingplatformen er en spændende og anderledes mulighed for at købe lækre ting på internettet. Miinto udsprang Her i Skandinavien og hovedsædet tog sin begyndelse i 2009 og virksomheden kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have i omegnen af syv Europæiske lande deltagende på hjemmesiden. Den ting, der adskiller Miinto fra konkurrerende netbaserede online platforme er, at Miinto modsat andre ikke er enkelt forretning, som selv er lagerførende og tilbyder varer fra faste producenter.

Det er i stedet for en omfattende online shoppingplatform for eksisterende forretninger, som godt vil sælge deres udvalg på nettet, men ikke lige føler at en enkelt online butik er en optimal løsning. Når du gør indkøb på siden er det i givet fald ikke en samlet fælles shop du støtter, men omvendt en række små butikker, som hver især har ansvaret for at administrere de bestillinger som kommer ind, plukke det bestilte og sende dem til kunder i hele DK. Det tilbyder en spændende webshop for dig, som kunne tænke sig at have muligheden for at købe lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at opleve, hvad resten af verden har. Du kan nemlig selv beslutte, om du overvejer at søge på en helt bestemt vare, en kategori eller om du har lyst til at søge på lokation.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor mode til herrer, kvindemode, tøj til børn, sport, beauty og interiør. Der udbydes med andre ord noget for største dele af os – og I kan med garanti også finde frem til den ting, man mangler!