Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Snood Tørklæde Sort BOSS
Snood Tørklæde Sort BOSS
BOSS

Snood Tørklæde Sort BOSS

400,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe BOSS Snood Tørklæde Sort BOSS tørklæder i onlineshoppen og dermed sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Model: Snood Tørklæde Sort BOSS
  • Brand-navn: BOSS
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Tørklæder
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Boozt

Du bør ikke vente længe - lige netop farven Sort er rigtig populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så mega trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man købe Sort tørklæder fra BOSS til DKK400,00 - en rigtig god udsalgspris kan man virkelige sige. Og vi på Pashion er nemlig fans af BOSS specielt når det kommer til tørklæder. For BOSS må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til børn. Hvad enten du vil bruge Snood Tørklæde Sort BOSS til en fest eller hverdagsbrug - så er det uden tvivl muligt.

Hvis du ikke har travlt kan du vente lidt i stedet og bestille når Snood Tørklæde Sort BOSS var på tilbud, for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke turde vente - for lige nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til din dør, for kun DKK400,00. En meget fair synes vi. Er Snood Tørklæde Sort BOSS ikke i den helt rigtige størrelse og farve kan du uden tvivl finde en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af BOSS tørklæder - så, du finder noget du bare må have.

Så hvis du også er på udkig efter de moderne Sort tørklæder fra BOSS til børn så bør du ikke lede mere. Og husk at dele det med din familie og venner på social media når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop tørklæder i Sort

Tøj i sort til børn og unge – det praktiske og moderne valg Hvis du tænker på beklædning til børn og unge, tænker du sjældent på tøj i sort som det første. I stedet kommer nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis frem. Men trods du måske ikke altid har skænket sort en tanke, når det handler om tøj til børn, er sort en vidunderlig farve til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alt slags tøj i den sorte farve – og fra mange forskellige brands Det gode ved farven sort er, at sort er en hel del praktisk. Kigger du selv i din garderobe, kan du nok ikke slippe for sort (og hvorfor skulle du også have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for tøj til børn, er det alligevel meget let at anskaffe tøj til børn i sort.

Sorte overdele og trøjer, sorte bukser og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der eksisterer ikke dén slags item, du ikke finder i farven sort. Farven sort er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at købe items til dit barn i sort er, at det er mere udfordrende at se snavs og smuds på sort tøj.

Er ulykken sket, og kommer der derfor pletter på dit barns tøj, er snavset sværere at se. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns garderobeskab se mere nyt og uplettet ud, hvis der er mere sort tøj deri. Er den sorte farve for mørk? Benyt dig af basis pieces i farven sort Måske tænker du, at sort er alt for intens og mørk til dit barn. Og jo, det måske kan komme til at fremstå lidt ekstremt ud, hvis dit barn kun har sort tøj på fra top til tå. Derfor kan du anskaffe sort tøj i dit barns garderobe lidt ad gangen.

Du kan derfor begynde med at skaffe nogle basis stykker tøj som t-shirts, bukser, toppe, sweatshirts og jakker i dit barns garderobe. Så får dit barn nogle enkle tøjstykker, som han eller hun kan gå med igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto for bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

Den store butikker online må man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø er onlinebutikken grundlagt af to danske mænd. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er også svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig adgang til fra nærmest alle de mest kendte mærker i modebilledet helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er nok en af de hurtigste voksende markeder, fordi mange af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne vil det. Samtidig ville vi alle nok gives den samme shopping-mulighed, som dem, der er bosiddende midt i de absolut største modehovedstader på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende sko og modetøj til damerne, men også masser til herrerne og børn, så man kan finde det hele med et klik og nøjes med betale for en portion porto. Verdens største webshops er fulde af mærker og har også altid kæmpe lagre med produkter på udsalg. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at shoppe online og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde stort set alt hvad, du står og mangler når man scroller gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal investere i BOSS

Det kendte tyske brand Hugo Boss begyndte syd for Stuttgart i Metzingen omkring midten af 1920erne, hvor den tyskfødte Hugo Ferdinand Boss åbnede sin allerførste produktion. I løbet af de første mange år, bestod firmaet af en enlig linje indenfor beklædning, men i 1970erne, hvor mandemoden eksploderede, startede brandet underkollektionen BOSS by Hugo Boss, som skulle fremvise datidens hotteste trends indenfor klassisk arbejdstøj til mænd. BOSS by Hugo Boss blev hurtigt bifaldet på det Skandinaviske marked for sin form og sit klassiske snit, der viste nutidens mest efterspurgte modetrends uden at blive for flippede. Det blev begyndelsen på en helt ny priode for dem, som startede en masse andre brands til BOSS by Hugo Boss. Nu dækker BOSS Hugo Boss ikke blot den klassiske kollektion af formelt hverdagstøj, men yderligere brandsene; Boss Green by Hugo Boss, som producerer sportswear, Boss Green by Hugo Boss, der er en linje af afslappet fritidstøj, BOSS by Hugo Boss for women og Boss Selection, der er et luksuriøst brand med styles i højeste kvalitet. BOSS er med andre ord ikke bare et, men tværtimod mange brands af det oprindelige brand med en fabel, som rækker op mod hundrede år tilbage i tiden.

Med lanceringen af BOSS by Hugo Boss, flyttede forretningen sig væk fra det, de ellers var blevet associeret med, og gjorde nytte af de erfaringer, som lå til grunde for brandet. I dag associerer vi i de fleste tilfælde BOSS Hugo Boss for den høje kvalitet, den luksuriøse pasform og det kendte look med en del af sæsonens hotteste fashiontrends.