Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Socks 8-P Bamboo Underwear Socks Regular Socks Sort TOPECO
Socks 8-P Bamboo Underwear Socks Regular Socks Sort TOPECO
TOPECO

Socks 8-P Bamboo Underwear Socks Regular Socks Sort TOPECO

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Socks 8-P Bamboo
  • Mærke: TOPECO
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Strømper
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Boozt

Skynd dig at køb Socks 8-P Bamboo strømper fra TOPECO så længe de er på lager. Det ville være så trist hvis du ikke når det. Du bør ikke vente for længe, for lige netop farven Sort er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. For nu kan du nemlig købe hos Boozt her, og på den måde kan du undgå at gå i en fysisk forhandler. Og på den måde kan du lede i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte af at få mulighed for at vise dig om TOPECO Socks 8-P Bamboo .

Du ved ikke om Socks 8-P Bamboo fra TOPECO senere ender på tilbud - fx til Black Friday eller til januarudsalg. Tør man vente, for du ender med strømper fra TOPECO i en helt anden farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver hele en toårig garanti kan det umuligt gå helt galt, når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dages ret til returnering så man kan altid returnere Socks 8-P Bamboo hvis nu det ikke passer, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på foran spejlet. Hvis man er rigtig klog, kan du overveje at tilmelde dig Boozt’s mail-liste. For der kan man være rigtig heldig og få en rabatkode for dit allerførste køb på 10 til femten% - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Socks 8-P Bamboo må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører derfor gerne din bedømmelse. Boozt har rigtig flotte bedømmelser diverse steder fx på Google, Facebook og Trustpilot, med levering indenfor få dage. Og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt og til døren. Så hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille TOPECO strømper her på Boozt, som sælger stort set alle de kendte produkter? Selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den ledende når det handler om økologiske materialer - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad noget de bekymrer sig om.

Socks 8-P Bamboo bliver lavet i et virkelig behageligt materiale. TOPECO er nemlig kendt af mange for deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler strømper. Og selvom det ikke er sæsonen for Socks 8-P Bamboo (slet ikke i DK) - så bliver det det!


Mere om farven Sort

Sort er for en del den eneste gentleman pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge når man skal bruge pænt tøj og den farve, der bliver solgt flest bukser i. Det er tonen man ser som synonym for magt. I herrernes stil finder man ikke mange kombinationer der ikke indeholder minimum ét sort beklædningsstykke. Samtidigt er det en tone der breder sig helt fra toppen af, hvor store dele af de største tøjdesignere ofte ender med at bruge den - helt til butikkerne på gågaden, der også helt uden tvivl har et enormt sortiment af sorte beklædningsstykker. Igennem historien har sort ofte bruge som symbol for noget mørkt. Man ser jævnligt heltens fjende beklædt i mørke gevandter og med kolde træk, hvor imod den gode der redder verden i sin lyse uniform.

Til trods for det er farven ikke noget vi undgår når det kommer til hverdag og fest, for det er uden sammenligning den tone som udstråler mest klassisk stil. Sågar når det kommer til fodtøj er fyre forfaldne til sort. Hele vejen fra de klassiske festsko til mere laid back sneaks er sort helt klart den mest valgte farve. Det er ikke mindst fordi den er pæn, den er også rigtig praktisk og kan bruges til alt det andet vi ellers har på bøjlerne.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

En af de store online tøjforretninger må man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet ligger i Malmø er onlineforretningen startet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i dag er da også svensker med adresse i København så han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som giver adgang til fra stortset alle de mest efterspurgte mærker på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. Desuden ville de fleste gerne have den samme mulighed for at købe tøj som dem der er bosat midt i de aller største modebyer i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder men også masser til herrer og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe en gang levering. Denne verdens aller største webshops er fulde af varer og har altid store sortimenter af udsalgsvarer. Både kvinder og herrer har opdaget glæden ved at shoppe online og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt du ønsker, når du scroller gennem websiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvornår du skal gå med ankelstrømper

Når det handler om herremode, er her virkelig sket en kæmpe proces igennem de sidste år. Til trods for der altid har foreligget styles og kutyme iblandt herrerne, så var det først rigtigt i mødet med den metroseksuelle mand og modeforbilleder fra denne kategori, at det er kommet til at blive udbredt og accepteret blandt mandlige forbrugere at blive interesseret i mode og at gå op i sit udseende.

Tendensen kom til udtryk igennem et mere varieret modebillede samt en række forskellige trends som en del af uens baggrunde. Tøj til mænd har altså også på virkelig mange måder været langt mere ensrettet og fremhævet gennem, at mænd iklæder sig tøj efter anledningen og ikke efter personlig style. I den samme forbindelse har det herudover i en række fald været brands og designere i stedet for egentlige modeller, der har vist sig gyldige.

Disse ting har til trods ændet sig meget gennem de foregående årtier, medens modebilledet for herrer har udviklet sig langt mere facetteret og der forekommer langt mere omfattende mulighed for at frembringe og udvikle en individuel style.

Det har de populær firmaer ligeledes opdaget og som følge ser man altså ydermere i videre udstrækning opmærksomhed på designs og brands udelukkende møntet på mænd i diverse og typer.

Nu er der uden tvivl samme forskellighed i udtrykket, der bliver lavet til herrer, som der er i designs til damer. Først og fremmest er moden blevet båret frem af blade og stilsikre ikoner, der arbejder sammen med de store brands og i den sammenhæng kan skabe bevægelser i moden, som spreder sig som ringe i vandet hos fans og dem, der interesserer sig for mode. Tilsvarende som iblandt de kvindelige kunder, er det også i moden til mænd kommet til at blive meget mere brugt og efterstræbt at opbygge en i højere grad personlig style, som ikke bare er skabt af brands, men desuden også har til tanke at opbygge en individuel og speciel style. For personer, der har interesse for style, er her altså skridt for skridt opstået ligeså nuanceret mulighed for personlighed som der er for damerne.