Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lilla Ganni
Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lilla Ganni
Ganni

Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lilla Ganni

1.899,00 DKK Gratis fragt

Køb Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lyserød Ganni cardigans fra Ganni online hos Boozt her, så du på den måde kan slippe for at skulle bevæge dig i en normal butik - og stille og roligt sid i stilhed uden at skulle skynde dig hos forhandleren. Men du skal skynde dig - for lige denne model og farve er meget efterspurgt - specielt for de mest gængse størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

  • Model: Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lyserød Ganni
  • Mærke: Ganni
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Cardigans
  • Farve: Lilla, Beige
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

Er du på udkig efter at købe smarte Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lyserød Ganni cardigans fra Ganni til dame i Lilla, Beige, så er du nemlig kommet til det rigtige sted. For netop hos denne hjemmeside er vi rigtig glade for netop cardigans specielt hvis de er lavet af Ganni. Ganni er nemlig kendt for deres moderne design af cardigans, og Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lyserød Ganni er ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man sågar bruge Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lyserød Ganni til alle slags anledninger, hvad end det er til hverdag eller fest.

Netop nu kan den fås til blot DKK 1.899,00 - der jo må siges er en rigtig god pris. Dog skal du huske at du ikke bør vente for længe. For lige den pris kan kun gælde mens lager haves.

Man kan selvfølgelig at vente og tage en chance og bede til de højere magter for gode tilbud på udsalg senere til fx januar, på udsalg senere til fx sommer, eller fx til black friday, cyber monday, eller på outlet og lagersalg. En af de klart største fordele for dig er at Soft Wool Knit Strikket Trøje Cardigan Lyserød Ganni kan købes i onlineshoppen. Og sådan kan du helt undlade at skulle besøge en klassisk modebutik.

Og du kan sagtens få fat i det som du leder efter hos netop Boozt - for de har et vanvittigt stort udvalg af netop cardigans fra Ganni i Lilla, Beige til dame. Og netop Boozt er genkendt for sko & mode hurtigt leveret, rimelige priser på levering, imponerende stort sortiment i alverdens farver og modeller. Husk at stemme af produktet her på siden. Og du må specielt huske at følge os på vores sociale medie sider via Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

En af de store butikker på nettet kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. Til trods for at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, er onlineforretningen startet af to danske drenge. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også en svensker med adresse i København, så han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som må siges at give adgang til fra nærmest alle de mest udbredte mærker i tiden uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen.

Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi vi har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man ville ønske det. Desuden ville de fleste nok gives den samme shopping-mulighed som de der har adresse i midste af de allerstørste modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til damer men også mændene og piger og drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale en gang levering. Verdens helt store online forretninger er fyldt med varer og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både herrer og kvinder har opdaget det smarte ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt du drømmer om, når man bladrer gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe Ganni

Mærket Ganni blev kendt i hele verden på grund af sit ubesværede design. Hos Ganni kan en masse forskellige items findes - alt fra det edgy til det feminine, uskyldige. Ganni giver dig chancer, som du har lyst til at undvære. På trods af at de holder sig opdateret med den nutidige fashion fra diverse modeshows og nøgleelementer, er der helt sikkert ingen angst for at skille sig ud eller originalitet. Folket bag Ganni stræber efter at inspirere kvinder til at gå i akkurat det, de føler for.

Mærket er tit blevet udnævnt luksustøj til en realistisk takst. Og for en del kvinder er det netop det, Ganni giver adgang til - nemlig fantastisk kvalitet som ikke tømmer kontoen. Superstjerner som for eksempel Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit fanget med items, der har et Ganni-mærke syet i nakken. Modeblade kalder prislejet, Ganni har ramt, som den gyldne mellemvej - det vil sige akkurat der, hvor det ikke er sat for ambitiøst eller for lidt. ægteparret bag Ganni i dag beskriver, at de fik nok af den banale, enkle, interseksuelle stilart, eller den amerikansk inspirerede, boheme stilart, som de fleste skandinaviske kvinder bærer. Af den grund begyndte de med at lave designs med specielle mønstre og vilde farver, som skulle sætte lidt gang i dansk street style. En kvinde, som bærer tøj fra Ganni, har mulighed for at være lige det, hun ønsker. Sådan fortolker den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni handler det om at være komfortabel og selvsikker. Ganni-pigen synes, at auraen er betinget af personlighed og ikke kun beklædningen. Danske brand Ganni blev i 2009 overdraget til parret Nicolaj og Ditte Refstrup. Ganni var siden år 2000 været indehavet af artisten Frans Truelsen, som fremstillede kashmir strik samtidig med sit kunstgalleri, men da han fik for meget at se til, tilbød Nicolaj og Ditte Refstrup at opkøbe brandet som mere af en støtte, end det var af interesse. I dag – faktisk siden 2009 - har Ditte Refstrup været som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har været som den administrerende direktør. Ganni kan forefindes ved 400 + butikker verden over, og det er familiedrevet. Mærket Gannis hovedkvarter befinder sig i København. I 2017 blev 51 procent af mærket solgt til den amerikanske koncern, L Catterton.


Hvornår du skal gå med cardigans

Der findes ikke spørgsmål om, at kvindemoden er den, der gennem årene er blevet mest distinkt i moden. På trods af mode til herrer er kommet rigtig godt efter det igennem den sidste tid, så vejer kvindetøj endnu langt oftere på modeugernes podier og i forretningerne. Trenden sættes som udgangspunkt af de forskellige designere, idet de viser årets modeller frem, men ydermere tilkommer der ligeledes det, der har navnet street fashion. Her er det moden i hverdagen, der er gældende og den sættes af de nævnte ’modeguruer’, der er helt gennemsnitlige mennesker med en sans for stil.

Hos damer findes der ikke udelukkende én stil, men derimod en perlerække alternative, som alle er målrettet mod sit individuelle målgruppesegment af tænkelige forbrugere. Netop da der ses så stor forskel på, hvad som fremhæver kvindekroppen i forskellige aldersgrupper, så er der derudover væsentlig forskel på, hvad moden dikterer i de mange aldersgrupper. Ens for alle er på den anden side stadigvæk både mønstre, model og sammensætning, der er generelt fremherskende mens andre findes langt mere skabt af formgiveren der har fremstillet det eller kunderne, de er lavet for. Nu om dage er damemoden inddelt i 2 meget ulig grupper, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske vanlige modeforhandlere som blandt andet H&M og Gina Tricot. Tillige findes der de prominente mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her finder vi designere som Gucci og Marc Jacobs.

Mange kvinder mixer de 2 ting på kryds og tværs og former således en unik stil, som bliver bygget af stilen i tiden, men sammensat ud fra den personlige præference. Efter handel på nettet er blevet mere udbredt, kan vi i dag ikke kun se tøj i de fysiske butikker, men også via nettet, hvilket betyder, at man har alle kontinenter liggende ved fingerspidserne. Hvilket giver en uendelig mulighed for at vælge mellem de nutidige styles inden for fashion når vi ønsker at skabe en individuel style.