Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko
Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko
Marimekko

Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko

350,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko
  • Brand-navn: Marimekko
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: T-shirts
  • Farve: BEIGE, ROSE, BLACK, BLACK, BEIGE, LIGHT GREEN
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe Marimekko Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko t-shirts så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det. Du skal ikke vente længe - for lige netop farven BEIGE, ROSE, BLACK, BLACK, BEIGE, LIGHT GREEN i denne model er meget eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. For nu kan du købe i en webshop, og på den måde kan du helt slippe for at bevæge dig i en butik. På den måde kan du bare sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan du købe BEIGE, ROSE, BLACK, BLACK, BEIGE, LIGHT GREEN t-shirts fra Marimekko for 350,00 kr., en rigtig god købspris må vi i den grad sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig glade for Marimekko, især når det handler om t-shirts. Marimekko må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til børn. Uanset om du vil benytte Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko til hverdagsbrug eller fest - så er det uden tvivl muligt. Har man ikke travlt kunne man vente lidt i stedet og bestille når Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko var på tilbud, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion ville dog ikke turde vente, for netop nu er det nemt at købe i webshoppen og leveret til din dør, til kun DKK350,00. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.dk. Hvis Soida Mini Unikot T-Shirt T-shirt Beige Marimekko ikke er i den korrekte farve og størrelse kan man uden tvivl finde noget fra samme brand der vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af t-shirts fra Marimekko - så, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også er på udkig efter nogle moderigtige BEIGE, ROSE, BLACK, BLACK, BEIGE, LIGHT GREEN Marimekko t-shirts til børn, så skal du ikke researche længere. Husk nu at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt for køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

En af de store modebutikker online kan man vidst roligt sige er et rendyrket nordisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlinebutikken udviklet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er også en svensker som bor i København, så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der må siges at give dig overblik over fra stortset alle de mest udbredte mærker i dag helt uden man behøver at gå udenfor.

Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange mennesker har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som man gerne vil det. Ydermere ville vi alle ønske den samme shopping-mulighed, som de der er bosiddende i midste af de aller største modebyer i verden. Den mulighed har du hos os.

Boozt tilbyder ikke alene mode til kvinderne men også til mænd og drenge & piger, så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale for en portion levering. Verdens store webshops er fulde af brands og har også altid mega store tilbudskategorier. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt man ønsker, når man bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Læs mere om t-shirts

Nu er børnene allervigtigst i vores tilværelse og af den grund skal poderne selvfølgelig også have det fineste. Dette afspejler børnemoden også i højere grad end vi har oplevet før. Gennem årene har modetøjet til børn opbygget sig raskere end anden mode, og det gør, at der i disse dage er utællelige forskellige mærker at vælge imellem, når mor skal vælge udstyr til de yngste i hjemmet. Især igennem de sidste år optræder der et enormt skift i interesse i Norden. Mens det forud altid har været det dyre og fashionable udtryk, der sås mest tidsvarende, er her i moderne tid blevet yderligere fokus på en masse andre områder indenfor modetøj til børn. Først og fremmest skal det være modstandsdygtigt. Vores poder må kunne vælte rundt i tøjet og det må kunne puttes i vaskemaskinen sammen med familiens tøj. Derfor må det netop være både uopslideligt, men herudover også rart at have på. Det er nemlig vores næste kriterie, som vi, fædre og mødre, sætter af kritier for det, som vi iklæder vores børn. Tøjet skal være let og behageligt og have plads, så vores børn har muligheden for at sondere verden omkring sig uden at opleve irritation fra for stramme elastikker eller stride stoffer. Sidst men bestemt ikke mindst skal det helst være produceret med omtanke. Vi er nu i endnu højere grad end før opmærksomme på de ting vi udløser i Verden som købere og på samme tid er der ydermere kommet endnu mere viden om, hvad den kedelige kemi, der kan være i tekstilerne, gør ved vores kroppe. Netop af den grund er der øget fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed i forhold til vores poder og den fremtid de går i møde. I særdeleshed i Norden har man herudover oplevet en stor tilvækst i alernative splinternye brands af børnetøj, som brænder for miljøet og det alvorlige ved kemi. Hvilket betyder at vi mødre og fædre og konsumere har chancen for at investere i mere miljøvenligt og også pænt tøj til poderne både her fra og i verden.