Danmark Danmark (skift)
+1.697.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
3. februar 2023

Vi har efterhånden allerede fået en smagsprøve på sommeren. Og det betyder, at man efterhånden, med god samvittighed, kan befri sommerkjoler, sandaler og denimshorts fra deres vinterfængsel. Men så er spørgsmålet: Hvilke items skal man lade blive i vinterhiet (og håbe på, at de bliver in til næste år), og hvilke items kan uden problem holde endnu en sæson?

Det får du svaret på her, hvor vi har samlet de 10 hotteste modetrends til kvinder - inklusiv gode råd til, hvilke items du med fordel kan investere i til den nye sæson!

1. Tag med på safari


Beige, boilersuits og luftige modeller i hør og bomuld er noget, du ikke kommer til at komme uden om denne sommer. Så tænk på den perfekte kombination mellem globetrotter, safari og workwear.

Selvom det måske bliver en smule for ekstremt på catwalken til hverdagen, findes der mange varianter, såsom en lækker kjole i hør med bindebælte i taljen, der gør det godt til både kontoret og brunch!

Tænk i beige og grønne nuancer, når du går på opdagelse i vores sortiment af kjoler. 

2. Gul som solen


I forår og sommer 2019 skal du iklæde dig samme farve som solen selv: Gul!

Gul er på alles læber, og inden længe i alles garderober, for farven er i den grad dominerende den her sæson. Er du modig, kan du kaste dig ud i gul denim, en gul kjole eller måske et par gule bukser. Er du knap så modig, kan du dyppe tåen i det gule vand med accessories i gule nuancer eller måske et par gule sko.

 Gå på opdagelse i vores gule univers lige her!

3. More is… more!


Du er vant til at høre “less is more”, men den her sæson vender vi skuden på hovedet. For i år skal du endelig ikke holde dig tilbage! Du skal ikke være bange for farver, mønstre, pufærmer eller store accessories. Sæt dit tøj sammen på nye og spændende måder, og invester i et par spraglede items, der kan pifte din garderobe op. Tænk voluminøse ærmer, finurlige detaljer og flæser, når du går på opdagelse hos os. Det skaber blikfang og giver din stil kant.

Lad dig inspirere af mærker som Ganni og Baum und Pferdgarden

4. Luftige kjoler til de varme sommerdage


Den her trend er vi personligt helt vilde med. For hvis sommeren 2019 kommer til at minde bare en smule om sommeren 2018, bliver luftige kjoler i lækre åndbare stoffer fuldstændig uundværlige i garderoben. De luftige kjoler kan du om foråret (når temperaturerne stadig er lidt generte) style med et par jeans under, så du forlænger sæsonen både nu og til efteråret.

Generelt er trenden brede, løse modeller med feminine detaljer som flæser i længder fra alt som mini til midi og maxi. Gå på opdagelse i vores sortiment af kjoler lige her. 

5. Fyr op for farverne

  

Vær ikke bange for at give den gas med farvepaletten, for i 2019 er sort, hvid og grå sat midlertidigt på pause til fordel for farver - og mange af dem! Så hold dig endelig ikke tilbage med at male med den brede pensel, når du finder dit outfit om morgenen. Alle regnbuens farver gælder, men særligt grøn, rød, gul og pasteller har gjort sig bemærket på catwalks.

Er du modig, kan du mikse alle farverne eller holde dig til en farve, men du kan også nemt pifte et ellers casual look op med en farverig sommerjakke

6. Kim Kardashian gør sit indtog


Hvad har Kim Kardashians garderobe til fælles med Bjarne Riis’ garderobe i 90’erne? De er fulde af cykelshorts! Cykelshorts er en trend, du ikke kommer uden om - hverken til forår eller sommer. Og hvor heldigt! Vi elsker, når mode og komfort går op i en højere enhed.

Er du modig, kan du vove dig ud i et par mønstrede af slagsen, men ellers findes der også mange ensfarvede varianter, som du nemt kan style med en oversize t-shirt, en kjole (så får du også bugt med chub-rub!), skjorte, eller hvad du lige har lyst til. Sæt dem sammen med sneakers for et afslappet look, eller dress dem op med et par loafers.

Du finder vores udvalg af cykelshorts, eller biker shorts, lige her.

7. Chunky, chunky, chunky


Dadshoes, chunky sneakers..kært barn har mange navne, men trenden er sikker: chunky sko og chunky accessories generelt er allerede en enorm trend - og den fortsætter også henover sommeren, hvor chunky sneakers og chunky sandaler er de helt store vindere. De brands, der gør sig mest bemærkede for deres chunky sneakers for tiden er særligt Fila og Nike, men mange flere brands er kommet med deres bud på trenden.

Find dit næste par chunky sneakers til damer lige her!

8. Power suits til powerkvinder 

80’erne er tilbage - men på den fede måde. For de bløde habitter og suits har gået deres gang på catwalken, og til sommer kommer de også til at præge highstreetmoden. Og bare rolig - det er ikke med pufærmer, og de ellers skarpe skuldre er erstattet med en blødere og mere feminin model.

Så lad dig inspirere af prinsesse Diana og Julie Roberts ala PrettyWoman, når du går på opdagelse efter din næste blazer! Brug den til at give sommerkjolen kant og holde varmen på de kølige sommeraftener. 

9. Du går aldrig galt i byen med denim

Bare rolig - dine denimshorts, cowboynederdel og denimjakke behøver du ikke at gemme særligt langt væk, for denim kører (selvfølgelig!) selvfølgelig videre øverst på trendlisten.

Skal du forny din denimgarderobe, skal du investere i a-formede cowboynederdele, klassiske loose fit denimshorts, en klassisk denimjakke, mere edgy asymmetriske modeller eller denim i forskellige farver. 

10. Pynt på toppen


Som skandinavisk kvinde er der én ting, som måske tangerer til grænseoverskridende anno 2019: For i år skal der pynt på toppen. Og i år mener vi pynt i håret. Så det er på tide at give den casual knold en chance og i stedet begynde at lege med diverse accessories til håret - og heller ikke her skal du være bange for at give den gas med farver, mønstre, perler, pailletter eller glimmer.

Så vær ikke bange for at sætte lidt pynt på toppen med pandebånd, hårspænder eller tørklæder

Vil du gerne undgå at dit tøj bliver vådt i det danske regnvejr, når du skal ned og hente din takeaway, så husk du kan lave en bestilling med Wolt og få leveret til din dør i stedet. De har alt det lækreste mad, og lige nu kan du bruge en rabatkode og få gratis 25 kr. til din første bestilling.
Kommentarer
Skriv en kommentar