Danmark Danmark (skift)
+1.738.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
20. maj 2022

Sommeren er lige om hjørnet, så det er tid til at finde sommertøjet frem - og finde ud af, hvilke tilføjelser, der skal laves til garderoben. Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter denne sæson? Så frygt ej! Vi har strikket en liste sammen til dig med de 10 største sommertrends til herrer 2019. Så dyk ned i de spændende trends - du finder garanteret dit næste must-have på listen!

1. Outdoor hipsteren


Skal du være smart i 2019, skal du helst ligne en, der lige er trådt ud af Spejdersport eller kommet ned fra fire dage i fjeldet. Men bare rolig - du behøver ikke at have været med i Alene i vildmarken for at være med på denne trend. Looket opnår du nemlig ret simpelt, og så er det praktisk på de varme sommerdage, hvor et par vandresko og en fleecetrøje får dig igennem hele dagen - lige fra hedebølge til kølige sommernætter. 

Giv mærker som Salomon et kig, hvis du er på udkig efter trendy og praktiske vandrestøvler.

2. 80’erne har ringet…


.. Og de synes, det er fedt, at brede jakker og endnu bredere bukser har fået et comeback! Et særligt miks mellem 70’erne og 80’erne har efterhånden præget modebilledet i et stykke tid, og det fortsætter henover sommeren.

Så find kassebukserne (selvfølgelig med bælte til, ikke) og den brede blazer frem til foråret. Og når temperaturerne melder for varmt til blazer og bukser, kan du style et par brede shorts med en lige så bred og lige så luftig skjorte

3. Ferie-far looket


Hawaii-skjorten, de praktiske sandaler og et par shorts - så er den der! Og nej, vi beskriver ikke et billede fra din fars ferie til Mallorca i 80’erne - vi beskriver derimod et af de mest hippe looks anno sommeren 2019. Så vær ikke bange for at finde inspiration i de gamle feriefotos af dine forældre, og gå efter et afslappet, behageligt look. 

4. More is… more!


Print, farver og anderledes former. Stik modsat det ellers så skandinaviske slogan “less is more” byder den her sæson på langt mere udfordrende og spraglede looks - og det skal du lade dig inspirere af, når du er på udkig efter nye styles til garderoben. Vær ikke bange for at mikse mønstre eller give den gas med farvepaletten.

Så vælg en modig skjorte, næste gang, du leder efter nyt til sommergarderoben. 

5. Blazere og luftige skjorter


Hvis sommeren kommer til at minde bare en smule om sidste år, så bliver det helt essentielt at klæde sig i nogle lette, luftige skjorter i åndbare og naturlige materialer. Og heldigvis passer det perfekt ind i trenden med oversize og luftige stoffer, der falder flot og let på kroppen. Så gå efter stoffer som viskose, bomuld og hør, når du leder efter skjorter, du kan holde ud af have på i varmen.  

6. Chunky sneakers


Dad-sneakers og chunky sneakers fortsætter også ind i sommer-sæsonen absolut øverst på trendpyramiden. Så hvis du ikke allerede har investeret i et par chunky, behagelige sneakers, kan du nå det endnu. Fila er nok bedst kendt for deres Disruptor-model, men også mange andre både fashion og sportsmærker laver varianter af den populære model.

Gå på opdagelse i alle vores sneakers til mænd her.

Er du ikke så meget til sneakers, kan du i stedet gå efter et par klassiske sejlersko, såsom disse fra det populære brand Sebago

7. Giv fødderne lidt luft med sandaler til mænd


Sandaler til mænd… Se dét er virkelig noget, der kan dele vandene! Men står det til modeverdenen, så er det langt fra no-go til sandaler til mænd. Så hvorfor ikke give fødderne lidt luft i år og investere i et par komfortable sandaler?

Der findes et hav af varianter, og er du ikke helt klar til at gå all-in på sandaler, kan du investere i mellemvejen såsom Birkenstock, der giver et lækkert, casual look. Er du klar til at hoppe helt med på trenden, finder du både lækre modeller i læder og de mere sporty af slagsen blandt vores sandaler.  

8. Går denim nogensinde af mode?


Vi har svært ved at forestille os, at denim nogensinde skulle komme i skammekrogen, for det slidstærke materiale har været på mode fra før din far kunne gå. Men hvor det førhen var forbeholdt bad boys på motorcykler, er denim i dag lige så meget for direktøren som kassedamen. Så hvad end det er denimshorts, cowboyjakker eller noget helt tredje i denim, skal du bare giv den gas.

Så slip din indre James Dean løs, og brug denimjakken som et basis-element i din sommergarderobe

9. Sidste hånd på værket: cross-body og bæltetasker


Tasker er ikke kun for kvinder. De sidste par år har det nemlig også været moderne med tasker til mænd - omend lidt mere sporty. Uanset hvad er det enormt praktisk, for du slipper for at have nøgler, telefon, pung, og jeg ved ikke hvad til at rode rundt i dine lommer.

Giv dit look kant med en sporty bæltetaske - som du selvfølgelig ikke bruger om livet, men tværs over brystet. Så er der alligevel lidt distance mellem dig og en backpacker. Du kan også vælge at gå efter en lignende model i crossbody kategorien, hvor du finder populære mærker som Champion, Eastpak og Ellesse

10. Trenchcoaten for det skarptskårne, klassiske look


Den er klassisk, den er lækker, og så er den super alsidig. Det er selvfølgelig trenchcoaten, vi taler om! Gå efter en oversize model, og sæt den sammen med en hættetrøje for at give det ellers klassiske look kant. 

Husk, hvis du ikke orker at dit nye lækre tøj skal blive beskidt når du skal ned og hente din takeaway, så kan du altid bestille mad til levering med Wolt og bare blive hjemme på sofaen. De har lige nu en rabatkode på 25 kr. på din første bestilling.
Kommentarer
Skriv en kommentar