Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sports Bag Small Weekendbag Taske Grøn Design Letters
Sports Bag Small Weekendbag Taske Grøn Design Letters
Design Letters

Sports Bag Small Weekendbag Taske Grøn Design Letters

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Sports Bag Small
  • Brand: Design Letters
  • Lavet til:
  • Findes i størrelserne:
  • Type:
  • Findes i farverne: BAGS
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb Design Letters Sports Bag Small så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis man går glip af det. Du skal ikke vente længe, for netop farven BAGS og denne model er ekstrem eftertragtet - og specielt for de størrelser som er gængse. For du kan nu købe hos Boozt her, så du på den måde kan helt undgå at skulle i en normal forhandler. Og på den måde kan du bare sidde for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi stolte af, at have muligheden for at vise dig om Design Letters Sports Bag Small .

Man ved ikke om Sports Bag Small på et senere tidspunkt kommer på udsalg - fx på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for du ender måske med fra Design Letters i en anden slags farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver en toårig garanti kan det umuligt ende galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dages returmulighed. Så man kan til hver en tid returnere produktet hvis det ikke passer i størrelsen, eller man ikke kan lide modellen/mønsteret på foran spejlet. Hvis man er virkelig smart kan du melde dig til deres medlemsklub. Der kan du være heldig og få en kuponkode for dit allerførste køb på helt op til ti til 15% - eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Sports Bag Small må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge servicen. Vi hører meget gerne jeres feedback. Boozt har virkelig gode anmeldelser mange steder, blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot og levering indenfor ganske få dage - og så kan du tracke din ordre fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan finde Design Letters her på Boozt, der sælger alle de kendte produkter? Og selvom Boozt måske ikke er kendt som den førende indenfor bæredygtighed - så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. For det er et emne de går op i.

Sports Bag Small bliver lavet i et rigtig lækkert materiale. Design Letters er meget kendt for deres gode kvalitet - måske specielt når det omhandler . Og selvom det måske ikke er sæsonen for at gå med Sports Bag Small (og slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

Den store tøjforretninger online må man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. Selv om selve hovedsædet hører hjemme i Malmø, så er webshoppen opstartet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker som bor i København og han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig et udvalg af fra stortset alle de mest kendte brands i tiden uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi vi har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så tit som vi måske ønsker det. På samme tid vil vi alle have den samme mulighed for at købe tøj som dem som er bosat i midste af de allerstørste modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke bare accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også en hel masse til herrerne og børn så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale for en omgang fragt. Denne verdens helt store online forretninger er fyldt med mærker og har stort set altid store sortimenter af tilbudsvarer.

Både herrer og kvinder har opdaget glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt du tænker på, når man kigger på websites med modetøj, sko og accessories.