Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
sportstaske
LEGO

sportstaske

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe LEGO Sportstaske her og købe i fred og ro uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

  • Navn: Sportstaske
  • Brand-navn: LEGO
  • Køn: Børn
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Tasker
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Miinto

Men du skal ikke vente længe, for lige farven Blå i denne model er ekstrem populær - og specielt for de størrelser der er populære. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så mega trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Netop nu kan du bestille LEGO tasker for 299,00 DKK, en ekstremt god pris kan vi i den grad sige. Og vi er imponerede over LEGO, specielt når det omhandler tasker. For når det kommer til LEGO må man sige de er altid med på moden - i hvert fald når det kommer til børn. Uanset om du vil bruge Sportstaske til hverdag eller til en fest - så er det muligt. Har man god tid kan man i stedet vente, og bestille når Sportstaske er på tilbud, fx på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi ville ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at bestille online og leveret til din dør, til kun 299,00,-. En meget fornuftig pris må man sige.

Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan man helt sikkert bestille noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Miinto har et stort udvalg af LEGO tasker - så bare rolig - du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du også leder efter de fede LEGO tasker, så skal du ikke kigge mere. Og husk nu at dele det med dine venner på social media når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Glem nu ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri fragt ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og spændende måde at købe lækre ting på www. Ideen startede i Danmark og virksomheden udfoldede sig i begyndelsen af det nye millenium og Miinto kan nu bryste sig af at have flotte 7 Europalande præsenteret som en del af websiden. De ting, som separerer platformen fra lignende netbaserede platforme er, at det modsat andre ikke er en butik, som selv holder lager og køber varer fra forskellige firmaer.

Det er omvendt en stor online platform for rigtige shops, som kunne tænke sig vise deres varer, men ikke just forventer at en enkelt online butik er en egentlig mulighed. Når du køber på siden er det altså ikke en stor webshop du betaler til, men omvendt en masse mindre butikker, som uafhængigt af hinanden står for at holde styr på de bestillinger som tikker ind, plukke det bestilte og få dem afsendt til kunder i alle afkroge af land og rige. Det giver en alsidig platform for de, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at se, hvad hele markedet tilbyder. Du kan altid selv beslutte, om du vil tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du hellere vil søge på adresse.

Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til damer, børnemode, sport, beauty og indretning. Der er altså noget for os alle – og du kan sikkert også finde den ting, man mangler!