Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sportstaske
DAY et

Sportstaske

849,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Sportstaske
  • Brand: DAY et
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Sportstasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Sportstaske sportstasker fra DAY et mens de stadig er på lager. Det ville være så mega øv hvis man går glip af det. Men du burde ikke vente for længe - for lige netop denne model i Sort er ekstrem eftertragtet, gælder specielt for de størrelser som er mest populære. For nu kan du købe i onlineshoppen, så du på den måde kan slippe for at skulle gå i en normal butik. Og på den måde kan du dermed sidde i stilhed uden at skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi virkelig stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Sportstaske fra DAY et . Du ved ikke om Sportstaske en anden dag ender på tilbud, fx på januarudsalg eller Black Friday. Tør man vente - for du ender måske med DAY et sportstasker i en anden slags farve, mønster eller model?

Med hele to garanti kan det umuligt gå helt galt, da det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dage returret, så man kan altid sende retur Sportstaske i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide mønsteret på foran spejlet.

Hvis du er smart, kan du melde dig til Miinto’s mailingliste. For der kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode for sin allerførste bestilling på helt op mod 10-femten procent, måske mere. Ender du med at købe Sportstaske må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi hører derfor meget gerne din feedback. Miinto har virkelig gode anmeldelser rundt omkring herunder på Facebook, Trustpilot og Google, med levering inden for ganske få dage, og du kan følge ordren fra Miinto til dig. Hvorfor lede efter andre steder når du kan finde sportstasker fra DAY et her hos Miinto, der forhandler alle de populære produkter?

Og selv om Miinto ikke er kendt som den førende når det drejer sig om bæredygtig mode - så er det ikke fordi de ikke går op i det. Det er et emne de bekymrer sig om. Sportstaske produceres i et rigtig behageligt materiale. DAY et er kendt for netop deres kvalitet - måske specielt når det drejer sig om sportstasker. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Sportstaske (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det dystre. Det skjulte i skyggerne. Det er en kulør, som opsluger de mange andre farver, og samtidigt også en nuance, som kan blive brugt til at fremhæve andre lyse farver i moden. I dag er det en mere typisk farve, der er lig med elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra beklædning som det officielle suit og smoking til damer samt den lille sorte kjole.

Det er en farve de fleste har i vores tøjskab fungerende som en essentiel del af garderoben. Derfor er det en af de toner som vi ser gentagne gange i den store modeverden både ude i verden samt på diverse catwalks.

Det er på samme tid også en meget stærk farve som giver indtryk af autoritet og magt. Af den grund ses flere mennesker i ledende stillinger med beklædning af både den formelle og den uformelle slags i netop stil og farve, netop fordi nuancen i den grad understreger og udstråler magt. I dag ser vi rigtig tit sort indenfor store forbilleder i musikbranchen. Desudener de genkendelige slags som helt sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du vil vælge, så er sort altid en sikker vinder.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

Miinto er en spændende og anderledes måde at handle på nettet. Forretningen begyndte Her i Skandinavien og virksomheden fik fodfæste i totusindogni og virksomheden kan i dag være stolte af at have op imod 7 lande i Europa deltagende som en del af platformen. Det, som adskiller firmaet fra lignende online shoppingplatforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkelt butik, som selv har lager og tager sortimenter ind fra en række producenter.

Det er faktisk en kæmpe online platform for allerede etablerede shops, som gerne vil udbyde deres varer, men ikke helt forventer at en privat online butik er en mulighed.

Hvis du shopper på siden er det derfor ikke en fælles online butik du handler hos, men i stedet en række mindre butikker, som hver især er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger som kommer ind, pakke bestillingen og få dem sendt til købere i alle afkroge af land og rige.

Det giver en god shop for de, der gerne have muligheden for at købe lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at opdage, hvad markedet kan tilbyde. Du kan nemlig selv beslutte, om du ønsker at tjekke markedet for en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på område. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor mode til herrer, mode til damer, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der sælges altså noget for os alle – og du kan sikkert også finde frem til den ting, du leder efter!