Danmark Danmark (skift)
+1.087.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sportstaske adidas TR CVRT DUF S
Sportstaske adidas TR CVRT DUF S
Sportstaske adidas TR CVRT DUF S
Sportstaske adidas TR CVRT DUF S
Adidas

Sportstaske adidas TR CVRT DUF S

232,00 DKK 309,00 DKK -25%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
 • Modelnavn: Sportstaske adidas TR CVRT DUF S
 • Brand-navn: Adidas
 • Køn:
 • Størrelse: One-Size
 • Kategori:
 • Findes i farverne: Sort
 • Shop: Spartoo

Du må hellere skynde dig at købe Sportstaske adidas TR CVRT DUF S fra Adidas mens der stadig er på lager. Det ville være så mega irriterende hvis du ikke når det. Men du skal skynde dig, lige netop denne model og farve er yderst efterspurgt, gælder specielt for de størrelser der er normale. Nu kan du nemlig købe i onlineshoppen, så du kan helt undgå at skulle bevæge dig i en fysisk butik. Og på den måde kan man dermed sidde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi meget stolte af, at have mulighed for at vise dig om Sportstaske adidas TR CVRT DUF S fra Adidas .

Du kan aldrig vide om Sportstaske adidas TR CVRT DUF S fra Adidas senere ender på udsalg - for eksempel på januarudsalg eller Black Friday. Tør man vente - for man ender måske bare med fra Adidas i en anden slags mønster, farve eller model? Når der gives hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for returnering, så du kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret på i lyset derhjemme. Er man virkelig klog, kan du melde dig til Spartoo’s mail-liste. For her kan man måske være rigtig heldig og få en rabat for dit første køb på hele 10 til 15 procent - eller måske mere. Hvis du ender med at købe Sportstaske adidas TR CVRT DUF S må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at bruge produktet. Vi hører derfor meget gerne din ris og ros. Spartoo har virkelig gode bedømmelser diverse steder, herunder på Trustpilot, Google og Facebook med levering på meget få dage. Og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Spartoo og til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan finde fra Adidas her hos Spartoo - der forhandler alle de mest populære produkter? Og selv om Spartoo måske ikke er husket som den ledende indenfor økologisk fashion - så betyder det ikke de ikke går op i det. For det er nemlig et emne de tænker over.

Sportstaske adidas TR CVRT DUF S bliver produceret i rigtig behageligt materiale. Adidas er kendt af flere for netop deres høje kvalitet - og måske specielt når det omhandler . Men selv om det ikke er sæson for Sportstaske adidas TR CVRT DUF S (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Adidas

Det verdenskendte sportsbrand fra Tyskland, der siden før 1920 har udstyret sportens førende stjerner, genkendes primært på de 3 streger, der udgør mærkets logo. Det hele startede med en enkelt mand vision. Efter at være hjemvendt fra 1. verdenskrig iværksatte Adi Dassler i begyndelsen af 1920erne det, der skulle ende med at blive Adidas, i sin mors hjem i Tyskland, nærmere bestemt i Herzogenaurach.

I denne tid er Adidas mest kendt for sine efterspurgte samarbejder med kendte musikere og designere – især den populære musiker, Kanye West som har designet de hypede Yeezy sneakers, som kun findes i små partier og derfor giver udslag i noget, der nærmer sig panik hos fans både i USA og resten af verden, når de kan købes.

Denne type samarbejde startede ved et sammentræf, da en medarbejde hos Adidas engang var til stede under en optræden med bandet Run DMC, der undervejs i koncerten stak et par af de genkendelige kondisko i luften. Det lagde grunden for et at de tidligste samarbejder af sin art og har været med til at bane vejen for det man forbinder brandet med i dag.