Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair
Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair
Apair

Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair

1.899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair
  • Brand: Apair
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Højhælede sandaler
  • Farve: Sort, Multifarvet
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair fra Apair mens de stadig er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis du går glip af det. Men du skal skynde dig, for lige netop denne model og farve er virkelig eftertragtet, og specielt for de størrelser der er populære. For nu kan du nemlig købe hos Boozt her, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en fysisk butik. På den måde kan man arbejde i ro og mag uden at skynde dig hos forhandleren.


Beskrivelse

Hos Pashion er vi meget stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair fra Apair .

Du kan aldrig vide om Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair på et senere tidspunkt kommer på tilbud, fx til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man overhovedet vente, for du ender måske bare med højhælede sandaler fra Apair i en helt anden model, farve eller mønster? Når man som Boozt giver en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for returnering. Så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis det ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide mønsteret/modellen på.

Hvis man er rigtig smart så kan man tilmelde dig deres mailingliste. For her kan du måske være heldig og modtage en kuponkode for sin aller første bestilling på helt op mod 10-15%, eller måske mere. Hvis du ender med at købe Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair må du ikke glemme at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor meget gerne vores brugeres bedømmelse. Boozt har ekstremt gode anmeldelser mange steder, fx på Trustpilot, Google og Facebook leverer inden for meget få dage. Og så kan du tracke din ordre fra Boozt hjem til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan finde højhælede sandaler fra Apair lige her hos Boozt - der sælger de fleste af de mest populære produkter? Selv om Boozt ikke er tænkt på som den ledende inden for økologisk fashion - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om.

Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair bliver lavet i rigtig behageligt materiale. Apair er kendt af flere for deres kvalitet - og måske specielt når det omhandler højhælede sandaler. Og selvom det måske ikke er sæsonen for at gå med Square String Sandal Sandal Med Hæl Multi/mønstret Apair (og slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Mere om farven Sort, Multifarvet

Klassikeren over dem alle. Sort viser ofte det onde og det mørke. Skyggerne og det skjulte. Det er en nuance som overskygger de mange andre kulører, og samtidigt også en farve der kan bruges til at indramme flere andre klare slags farver på paletten.

I vor tid er det en klassisk kulør som betyder elegance. Man kan typisk kende fra moden som det helt elegante jakkesæt og smokingen til damer og den lille sorte. Det er tonen de fleste af os har i vores tøjskab fungerende som en meget vigtig del af basisgarderoben. Derfor er det også en af farverne som vi igen ser i den generelle modeverden både på gaden, men også på runways. Det er samtidigt også en meget stærk farve som symboliserer både autoritet og magt. Af den grund ser man mange personer i ledende jobs med beklædning til alle situationer i netop stil og farve - fordi tonen virkelig understreger deres position. For tiden ses det i mange tilfælde sort indenfor blandt andre forbilleder i musikbranchen. Herudoverfindes også de genkendelige slags fx helt sorte bukser, den lille sorte og sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Er du i tvivl om hvilken du burde iklæde dig så vil sort altid være en sikker vinder.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største butikker online er et rendyrket Skadinavisk eventyr. Selv om selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er webshoppen startet af to danske mænd. Direktøren i dag er en svensker med adresse i København, og han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som giver dig fri adgang til fra stortset alle de populære mærker i modebilledet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er en af de største markeder i dag netop fordi mange af os har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne vil det. På samme tid ville vi alle gives den samme adgang til mode som dem, der er bosat midt i de absolut største modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til kvinderne, men også mændene og piger og drenge, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med købe med en gang levering. Denne verdens største online modebutikker bugner af varer og har stort set altid mega store lagre med produkter på udsalg.

Både herrer og kvinder har allerede fundet glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde stort set alt du tænker på når man kigger på websites med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal investere i højhælede sandaler

Der er noget helt specielt ved kvinder og sko. På højde med lækkert tøj og skinnende smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en stor forskel, når du skal skabe det perfekte udseende. Gennem tiden har kvindefødder altid været et billede på mystik. I det 19. århundrede var kvindernes store underdele designet for skabe en illusion af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og præcis derfor var et glimt af hendes fødder i datidens knapstøvler altid forbundet med stor sensualitet. Til trods for at fødderne på alle måder er blevet en del mere synlige i denne tid, er de stadig en kæmpe del af den sensualitet kvinder kan udtrykke. Sko spiller i denne sammenhæng den vigtigste rolle, for med de rigtige hæle kommer benene til at opfattes endnu længere og mere slanke mens kroppen rankes.

Det er dog mere endde høje hæle med de røde såler, der er efterspurgte i disse tider, for ligesom hos mændene har de kendte kondier også fået plads hos damerne. De findes nemlig i alle farver og for alle pengepunge, så man finder sjældent en garderobe i dag, der ikke indeholder mindst et par sneakers til hverdag.

I dag fylder skoene lige så meget i garderoben som tøjet og smykkerne.