Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Station Travel Bag
Eastpak

Station Travel Bag

549,00 DKK Gratis fragt
  • Produkt: Station Travel Bag
  • Brand: Eastpak
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Weekendtasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Eastpak Station Travel Bag mens der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis man misser det. Du burde ikke vente for længe, for lige denne model og farve er yderst populær - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. For du kan nemlig nu købe i onlineshoppen, og på den måde kan du helt undgå at skulle gå i en forhandler. Og på den måde kan du arbejde helt for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde Sort Eastpak weekendtasker for 549,00 DKK - en ekstremt god købspris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er i den grad imponerede over Eastpak, især når der tales om weekendtasker. For når det kommer til Eastpak er de virkelig med på moden - specielt når det gælder herre. Uanset om du vil benytte Station Travel Bag til hverdagsbrug eller fest - så har du i den grad muligheden. Har du god tid kunne du vente, og købe når Station Travel Bag var på udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke vente - for netop nu er det nemt at købe på nettet og leveret til din dør - for kun DKK549,00. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk. Er Station Travel Bag ikke i den helt korrekte farve eller størrelse kan man med garanti købe noget fra samme brand som vil falde i sin smag. Miinto har et stort udvalg af weekendtasker og Eastpak - så fortvivl ikke, du finder noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du kigger efter de fede Sort Eastpak weekendtasker til herre så behøver du ikke researche mere. Og husk at dele med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om farven Sort

Sort er for langt de fleste den ultimative elegante rigtig pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge når vi skal bruge smoking og også den tone, der bliver solgt flest jeans af. Det er farven vi ser som synonym for magt. I herrernes garderober finder man ikke mange sammensætninger der ikke indeholder mindst en sort beklædningsgenstand.

Samtidigt er det en nuance, som breder sig helt oppe fra toppen, hvor rigtig mange af de kendte tøjdesignere ofte ender med at bruge tonen og helt ned til butikkerne på gågaden der også uden tvivl har et stort udvalg af sorte beklædningsstykker.

Igennem tiden har sort ofte bruge som symbol for noget mørkt. Vi ser som oftest skurken beklædt i mørkt tøj og med hårdt træk, hvor imod den gode som redder verden fra ryggen af sin hvide hest.

Til trods for det er nuancen ikke noget vi viger bort fra, når det gælder fest og til hverdag, for det er uden tvivl den tone, som udtrykker mest klassisk stil. Endda når det kommer til fodtøj er mænd vilde med det sorte valg. Hele vejen fra de klassiske festsko til de mere afslappede sneakers, er sort helt sikkert den mest solgte farve. Det er ikke alene fordi den er klassisk og pæn, den er nemlig også praktisk og kan matche alt det vi ellers har på bøjlerne.


Om Miinto
  • Leveringspris: Gratis levering ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og spændende måde at handle på computeren. Miinto begyndte i Nordeuropa og firmaet blev grundlagt i begyndelsen af det nye millenium og Miinto kan i 2018 bryste sig af at have hele syv lande i EU præsenteret på websiden. Den ting, som separerer shoppingplatformen fra lignende interntbaserede webshops er, at det mod forventning ikke er enkelt forretning, som selv fører lager og køber varer fra specielle mærker. Det er helt modsat en samlet online shoppingplatform for fysiske forretninger, som godt vil vise deres sortiment, men ikke helt tænker at en enestående web butik er en reel mulighed. Hvis du shopper på siden er det derfor ikke en stor butik du køber hos, men omvendt en samling forskellige forretninger, som alle står for at holde orden på de bestillinger der ruller ind, plukke det bestilte og sende dem til købere i hele DK. Det tilbyder en god webshop for dig, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men herudover gerne vil chancen for at opdage, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan altid selv beslutte, om du ønsker at undersøge en præcis vare, en varekategori eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, mode til damer, børnemode, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der findes med andre ord noget for langt de fleste – og du kan med garanti også finde frem til det, man søger!