+873.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Stråhat
Seeberger

Stråhat

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Stråhat fra Seeberger i webshoppen, og på den måde kan du slippe for at skulle bevæge dig i en forhandler - og arbejde for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren. Men du bør ikke vente for længe - for netop denne farve er rigtig eftertragtet - specielt for de mest gængse størrelser. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt trist hvis du ikke når det.

  • Navn: Stråhat
  • Brand-navn: Seeberger
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: M
  • Kategori: Bælter
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om Seeberger Stråhat bælter . Man kan aldrig vide om Seeberger Stråhat på et tidspunkt ender på tilbud - fx til januarudsalg eller på Black Friday. Tør man vente - for du ender måske med bælter fra Seeberger i en anden model, farve eller mønster? Når Miinto giver hele to garanti kan det umuligt gå galt når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum 14 dages returret så du kan bare returnere Stråhat hvis det ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke kan lide farven/modellen på foran spejlet. Hvis du er virkelig klog så kan du overveje at tilmelde dig Miinto’s nyhedsbrev. For her kan man måske være rigtig heldig og modtage en rabat ved din aller første bestilling på hele 10 til 15 procent - måske mere. Ender du med at købe Stråhat må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions sociale medie kanaler. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores service. Vi vil meget gerne høre vores brugeres ris og ros. Miinto har ekstremt imponerende anmeldelser rundt omkring herunder på Trustpilot, Google og Facebook og levering inden for få dage, og du kan følge ordren fra Miinto og til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan finde bælter fra Seeberger her hos Miinto, der forhandler stort set alle de populære produkter? Men selv om Miinto måske ikke er kendt som den ledende når det kommer til bæredygtig mode - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig et emne de tænker over. Stråhat bliver lavet i et super lækkert materiale. Seeberger er nemlig ret kendt for netop deres gode kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om bælter. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Stråhat (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop bælter i Sort

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det onde og det mørke. Skjult i skyggerne. Det er en nuance, som absorberer mange andre farver men samtidigt farven, der kan blive brugt til at fremhæve mange andre klare typer farver på paletten.

I tiden er det en mere typisk kulør som udstråler elegance og overklasse. Vi kan ofte kende den fra butikkerne som det helt klassiske jakkesæt og smoking til damer samt cocktailkjolen. Det er en farve størstedelen af os har i vores tøjskab som en essentiel del af garderoben. Som følge heraf er det en af nuancerne man altid ser i det generelle modebillede både i hight street butikkerne og også på diverse catwalks. Det er også en meget kraftfuld farve som giver indtryk af både autoritet og magt. Derfor ser man også mange mennesker i høje jobstillinger med dragter af både den uformelle og den formelle slags i stil og farve, fordi farven blot understreger og udstråler magt.

I tiden ser vi tit sort inden for store forbilleder i modeindustrien. Ud over detopleves de helt klassiske typer fx helt sorte jeans, den sorte kjole og ikke mindst den klassiske smoking. Er du usikker på hvilken du vil iklæde dig så vil sort altid være en sikker vinder.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en spændende og anderledes mulighed for at handle på nettet. Ideen tog sin begyndelse i Norden og det udfoldede sig i 2009 og konceptet kan i 2018 bryste sig af at have hele 7 EU lande deltagende med deres varer på platformen. Den ting, der separerer forretningen fra konkurrerende online shoppingplatforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkel forhandler, som selv fører lager og tager sortimenter ind fra et udvalg af brands.

Det er faktisk en kæmpe online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, som ønsker at udbyde deres sortiment, men ikke just tror at en alenestående netbutik er en god mulighed. Hvis du køber her er det derfor ikke en fælles webbutik du køber hos, men i stedet en masse selvstændige butikker, som hver især har ansvaret for at holde orden på de bestillinger der tikker ind, håndtere det bestilte og få dem sendt til mennesker i hele landet. Det giver en fantastisk webshop for dem, som gerne have muligheden for at shoppe lokalt, men på samme tid ønsker at muligheden for at opleve, hvad hele verden kan lokke med. Du kan altid selv vælge, om du overvejer at tjekke markedet for en helt bestemt vare, en varekategori eller om du foretrækker at søge på location.

Hos Miinto finder der alt indenfor tøj til herrer, damemode, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der er på denne måde noget for alle – og man kan helt sikkert også finde det, man leder efter!