Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni
Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni
Ganni

Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni

1.899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni
  • Mærke: Ganni
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Mules
  • Findes i farverne: LOLLIPOP
  • Butik: Boozt

Du må hellere købe Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni mules fra Ganni så længe der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis man misser det. Men du burde ikke være for langsom - lige netop denne farve er virkelig eftertragtet, og specielt for de størrelser som er gængse. Nu kan du købe her, så du kan helt slippe for at gå i en fysisk forhandler. På den måde kan du købe i fred og ro uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan du købe LOLLIPOP mules fra Ganni til dame for kun DKK1.899,00, en god købspris må man jo nok sige. For vi på Pashion er nemlig glade for Ganni og ikke kun når man taler om mules. For Ganni er de altid med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om du skal benytte Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni til en fest eller til hverdagsbrug, så har du muligheden.

Hvis du har god tid kan du vente, og købe når Strappy Flats Mules Slip-ins Rød Ganni er på udsalg fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at bestille online, med levering til din dør - til kun 1.899,00DKK. En rigtig fair må man sige. Er den ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan du uden tvivl finde en anden ting som falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Ganni og mules - så, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også kigger efter trendy LOLLIPOP mules fra Ganni, så bør du ikke kigge mere. Husk nu at dele med din familie og venner på social media når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online modebutikker kan man sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er onlineforretningen foundet af to danskere. Den øverste leder i dag er også svensker med bopæl i København, så han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der må siges at give dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de kendte mærker på markedet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi gerne vil det. Desuden vil de fleste nok gerne have den samme shopping-mulighed, som dem som har adresse midt i de allerstørste modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene mode til damerne, men også masser til mænd og piger og drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe en omgang fragt. Verdens helt store webshops bugner af mærker og har stort set altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde tæt på alt det, du ønsker, når du skimmer siderne med modetøj, sko og accessories.


Mere om Ganni

Ganni blev kendt i hele verden på baggrund af sit ubesværede udtryk. Hos Ganni kan en masse forskellige items forefindes - alt fra det rå til det feminine, uskyldige. Ganni giver dig muligheder, som du har lyst til at misse. Skønt de følger med den aktuelle fashion fra adskillige runways og nøgleelementer, eksisterer der helt sikkert ingen frygt for at være anderledes eller originalitet. Mærket Ganni stræber efter at opmuntre damer til at bære akkurat det, de føler for. Brandet er tit blevet beskrevet som luksustøj til en fair takst. Og for mange damer er det akkurat det, Ganni giver mulighed for - nemlig fortræffelig kvalitet som ikke ødelægger kontoen. Superstjerner ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit fanget med klæder, som har et Ganni-mærke syet i nakken. Modeblade kalder prislejet, Ganni har fastsat, som “the sweet spot” - det vil sige lige der, hvor det hverken er sat for højt eller for lidt. Parret bag nutidige Ganni fortæller, at de blev træt af den uinspirerende, enkle, androgyne stilart, eller den amerikanske, hippie stilart, som de fleste danske piger bærer. På grund af dette startede de med at lave designs med finurlige mønstre og eksplosive kulører, som skulle give mere liv til dansk street style. En kvinde, som klæder sig i mærket Ganni, kan være lige det, hun vil. Således forklarer den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni handler det om at føle sig komfortabel og selvtilfreds. Ganni-kvinden mener, at udstrålingen er betinget af personlighed og ikke nødvendigvis tøjet.

Dansk-ejede mærke Ganni blev i året 2009 overtaget til parret Nicolaj og Ditte Refstrup. Ganni var siden 2000 været indehavet af artisten Frans Truelsen, som fremstillede cashmere strik samtidig med sit kunstgalleri, men siden han fik for meget at se til, tilbød Nicolaj og Ditte Refstrup at succedere firmaet som mere af en tjeneste, end det var af opslugthed. I dag – faktisk siden år 2009 - har Ditte Refstrup fungeret som som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har været som en administrerende direktør.

Mærket Ganni kan forefindes ved 400 + sælgere i hele verden, og det er drevet af familie. Gannis hovedsæde ligger i København. I år 2017 blev 51 pct. af Ganni afviklet til den amerikanske fond, L Catterton.


Om mules

Der er et specielt bånd mellem piger og sko. På samme måde som lækkert tøj og fantastiske smykker kan de perfekte sko virkelig gøre en kæmpe forskel, når du skal kreere det rigtige udseende.

Gennem tiden har kvindefødder været et billede på mystik. I attenhundredetallet var kvindernes store underdele blevet designet for give udtryk for, at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens støvler blevet forbundet med noget meget erotisk. Til trods for at fødderne i mange henseender er langt mere synlige i dag, er de endnu en vigtig del af den kvindelighed kvinder kan give udtryk for. Sko spiller her den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige stilletter kommer benene til at synes længere og slankere mens holdningen bliver mere rank. Dog er det ikke barede høje hæle med de røde såler, der er moderne i dag, for ligesom blandt mændene har de helt klassiske kondisko også fået en renæssance hos damerne. De findes i alle regnbuens farver og i alle prislag, så du finder næppe en garderobe i dag, der ikke prydes af mindst et par gode, klassiske sneaks. I dag tæller skoene i ligeså høj grad i gadebilledet som accessories og tøjet.