Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni
Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni
Ganni

Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni

1.899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni
  • Mærke: Ganni
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Mules
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Ganni Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni mules mens der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis du går glip af det. Men du burde skulle ikke vente længe - for lige denne model i Sort er rigtig eftertragtet - gælder specielt for de mest populære størrelser. For du kan nu købe i en webshop, så du kan undgå at skulle i en normal forhandler. På den måde kan man dermed sidde helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Er du på jagt efter at bestille de mega moderigtige Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni mules fra Ganni til dame i Sort, så er du kommet til det helt rigtige sted. For netop hos Pashion.dk er vi store fans af netop mules så længe de er udviklet af Ganni.

Ganni er nemlig kendt for deres design af mules, og Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man sågar gå med Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni til alverdens anledninger, uanset om det er til fest eller en almindelig hverdag.

Og netop nu kan den fås til bare DKK1.899,00 der jo må siges er en rigtig god pris. Men husk nu du ikke kan vente mere end højst nødvendigt. Tilbuddet gælder selvfølgelig kun så længe lager haves. Man kan selvfølgelig at vente og gamble og krydse fingre for kæmpe tilbud på et senere januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, eller til black friday, cyber monday, eller på outlet/lagersalg. En af de helt store fordele er, at Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni kan hentes i online shoppen. Og netop sådan kan du helt undlade at tage ned i en fysisk butik der sælger tøj.

Du kan sagtens finde det man leder efter hos netop Boozt - for de har nemlig et vanvittigt stort udvalg af mules fra Ganni til dame. Og netop Boozt er genkendt for modetøj, accessories & sko leveret hurtigt, fordelagtige priser på levering, vanvittigt stort udvalg i alle modeller, farver og kollektioner. Glem ikke at vise din stemme af Strappy Flats Mules Slip-ins Sort Ganni fra Ganni lige under her. Og husk specielt at følge os på vores sociale medie sider via Facebook, Instagram og Pinterest.


Mere om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte mørket. Skjult i skyggerne. Det er en kulør, der formørker de mange andre farver, og på samme tid også kuløren som kan blive brugt til at indramme andre sprøde typer farver i moden. I modebilledet er det en mere klassisk farve, der er lig med elegance og overklasse. Man kan ofte kende den fra beklædning som det sorte suit og smokingen til damer og den lille sorte kjole.

Det er en kulør vi har i vores klædeskab fungerende som en vigtig del af basisgarderoben. Af denne grund er den også en af kulørerne som man ser igen og igen i det generelle modebillede både på gaden og også på diverse catwalks.

Det er også en kraftfuld farve som udtrykker både autoritet og magt. Derfor ser man mange mennesker i høje jobstillinger med beklædning af både den uformelle og den formelle slags i netop stil og farve - netop fordi den understreger den position de sidder i. For tiden ser man rigtig tit sort indenfor blandt andre forbilleder i musikbranchen. Desudenfindes de helt klassiske modeller som de helt sorte jeans, den lille sorte og sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Er du i tvivl om, hvilken du skal tage på så vil sort altid være et sikkert valg.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

Den store online butikker kan man sige er et ægte Skadinavisk eventyr. På trods af at selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen udviklet af to danske drenge. Direktøren i dag er også en svensker med bopæl i København, så man kan sige han kører historien videre. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som giver fri adgang til fra stortset alle de mest moderne mærker på markedet uden du er nødt til at gå udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange mennesker har travle hverdage som ikke giver tid til at komme ud og købe tøj så tit som man gerne ville. Ydermere ville de fleste tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som dem, som bor i midste af de allerstørste modemetropoler i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke alene accessories, sko og modetøj til damer, men også til mænd og drenge & piger så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe en gang fragt. Denne verdens absolut største webshops er fyldt med brands og har også altid store lagre med produkter på udsalg. Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt det, du tænker på, når du scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Læs mere om Ganni

Mærket Ganni blev kendt i hele verden for sit legende udtryk. Hos Ganni kan mange varierede items anskaffes - alt fra det rå til det kvindelige, enkle. Mærket Ganni giver dig options, som du ikke vil glippe. På trods af at de følger med den moderne mode fra forskellige modeshows og key items, eksisterer der helt sikkert ikke en frygt for at skille sig ud eller enkeltståenhed. Ganni vil gerne at tilskynde piger til at bære akkurat det, de ønsker. Mærket er tit blevet udnævnt luksustøj til en overkommelig takst. Og for en masse piger er det netop det, Ganni giver mulighed for - nemlig god kvalitet som ikke ødelægger pengepungen. Kendte ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit set med items, som har et Ganni-mærke syet i nakken. Tidsskrifter udnævner prislejet, Ganni har fastsat, som sweet spottet - altså akkurat der, hvor det hverken er sat for dyrt eller for lidt. Parret bag Ganni i dag beskriver, at de var træt af den uinspirerende, enkle, tvekønnede stil, eller den amerikansk inspirerede, boheme stilart, som rigtig mange danske piger bærer. På grund af dette begyndte de med at lave designs med specielle mønstre og skøre nuancer, som skulle tilføre noget nyt til den danske stil på gaderne. Kvinden, som bærer Ganni, har mulighed for at være lige den, hun vil. Således fortolker den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni handler det om at føle sig komfortabel og selvsikker. Ganni-pigen mener, at karismaen afhænger af selvudtryk og ikke absolut tøjet.

Danske mærke Ganni blev i året 2009 overført til parret Ditte og Nicolaj Refstrup. Mærket Ganni var siden året 2000 været indehavet af kunstneren Frans Truelsen, som producerede kashmir striktøj samtidig med sit kunstgalleri, men fordi han fik for meget at se til, tilbød Nicolaj og Ditte Refstrup at succedere mærket som mere af en tjeneste, end det var af lyst. Nu – og siden året 2009 - har Ditte Refstrup fungeret som som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har været som administrerende direktør. Mærket kan købes ved mere end 400 forhandlere verden over, og er drevet af familie. Mærket Gannis hovedkvarter ligger i hovedstaden. I 2017 blev 51 procent af mærket afhændet til amerikanske kapitalfond, L Catterton.


Mere om mules

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres dyrebare sko. På samme måde som flot tøj og glitrende smykker kan de helt perfekte sko gøre en overraskende stor forskel, når du skal kreere det perfekte look. I tidernes løb har de kvindelige fødder altid været forbundet med mystik. I 1800 og frem var de store krinoliner designet for give indtrykket af, at kvinden var skabt uden underkrop og netop derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens stramme knapstøvler forbundet med noget meget erotisk. På trods af at fødderne på flere måder end en er mere synlige i dag, er de endnu en vigtig del af den sensualitet damer kan vise. Sko spiller netop her den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige hæle kommer stængerne til at virke længere og slankere mens overkroppen bliver mere oprejst. Men det er ikke barehælene med de helt røde såler, der er på mode i dag, for det er ligesom ved mændene har de helt klassiske sneakers også fået plads hos kvinderne. De findes nemlig i alverdens nuancer og for alverdens pengepunge, så man finder ikke en skosamling i dag, der ikke tæller mindst et par sneakers til hverdag. I dag fylder skoene lige så meget i modebilledet som tøjet og accessories.