+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Strik vanter i Sort
Egos

Strik vanter i Sort

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Strik vanter i Sort
  • Brand-navn: Egos
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Handsker
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Køb Strik vanter i Sort fra Egos så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt øv hvis du går glip af det. Du burde ikke vente længe - for lige netop farven Sort er rigtig efterspurgt - gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Du kan købe i denne onlineshop, så du på den måde kan helt undgå at skulle gå i en normal forhandler. Og på den måde kan du købe for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi virkelig stolte af, at få mulighed for at fortælle dig om Egos Strik vanter i Sort handsker . Du ved ikke om Egos Strik vanter i Sort en dag ender på tilbud - for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for man ender med handsker fra Egos i en anden model, farve eller mønster? Med intet mindre end en 2-årig garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dage med mulighed for returnering så du kan altid returnere Strik vanter i Sort hvis nu det ikke passer i størrelsen eller man ikke kan lide modellen på foran spejlet.

Hvis du er virkelig klog kan man melde dig til deres nyhedsbrev. Der kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabat ved sit allerførste køb på ti til 15 procent - eller måske mere. Ender du med at købe Strik vanter i Sort må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at bruge produktet. Vi vil gerne have jeres ris og ros. Miinto har ekstremt gode bedømmelser rundt omkring, fx på Google, Trustpilot og Facebook med levering på kun ganske få dage. Og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto til døren. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan bestille handsker fra Egos lige her hos Miinto - som er forhandler af alle de populære produkter? Selvom Miinto måske ikke er tænkt på som pioneren når det drejer sig om økologisk mode, så betyder det ikke de slet ikke går op i det. Det er nemlig noget de tænker over. Strik vanter i Sort laves i smart materiale. Egos er nemlig kendt af flere for deres gode kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om handsker. Selvom det ikke ligefrem er sæsonen for Strik vanter i Sort (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om farven Sort

Sort er for langt de fleste den perfekte aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er farven man vælger, når vi skal bruge smoking samt den nuance, som sælges flest benklæder af. Det er nuancen man ser som symbol på autoritet. I mændenes skabe findes der heller ikke mange sæt, der ikke indeholder mindst ét sort beklædningsstykke. Samtidigt er det også en farve som viser sig helt oppe fra toppen, hvor rigtig mange af de helt store modedesignere elsker at bruge sort og helt til butikkerne på gågaden, som også helt uden tvivl har et enormt sortiment af sorte beklædningsstykker.

Gennem vores tid er sort ofte blevet forbundet med noget dystert og mørkt. Man ser ofte heltens fjende iført mørkt tøj samt hårdt træk, hvorimod helten som redder verden i sin strålende rustning. Alligevel er tonen ikke en mulighed vi viger bort fra når det handler om både til fest og hverdag, for det er uden tvivl den farve, der udtrykker mest klassisk stil. Sågar på fødderne er vi mænd vilde med sort. Hele vejen fra de klassiske festsko til de mere laid back kondisko er sort helt sikkert den mest brugte farve. Og det er ikke alene fordi den er klassisk pæn, den er nemlig også meget praktisk og kan matche alt det man har på hylderne.


Om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Shoppingplatformen kan tilbyde en ny og anderledes mulighed for at handle på computeren. Platformen begyndte i Nordeuropa og Miinto tog sin begyndelse i starten af 2009 og Miinto kan i dag være stolte af at have op imod 7 Europalande repræsenteret som en del af hjemmesiden. Det, der separerer platformen fra lignende online online platforme er, at den modsat andre ikke er en forretning, der selv fører lager og sælger varer fra et udvalg af virksomheder.

Det er omvendt en samlet online platform for rigtige shops, som ønsker at sælge deres udvalg på nettet, men ikke lige tror at en enestående netbutik er en optimal løsning. Når du handler på siden er det såfremdeles ikke en samlet kæmpe butik du køber i, men i stedet en masse individuelle forretninger, der uafhængigt af hinanden har ansvaret for at ordne de bestillinger der ruller ind, pakke bestillingen og få dem sendt til kunder i hele DK. Det er en spændende webshop for de, som kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men på samme tid gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele landet kan lokke med. Du kan hurtigt selv afgøre, om du vil undersøge en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på område. Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, kvindemode, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og alt til huset. Der er på denne måde noget for alle – og du kan med stor sandsynlighed også have held med at finde de ting, I er på udkig efter!