Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7
Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7
EA7

Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7
  • Brand: EA7
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Hoodies
  • Farve: Sort, Grå
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe EA7 Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7 hoodies mens der stadig er på lager. Det er så mega ærgerligt hvis man går glip af det. Men du bør skynde dig, for netop farven Sort, Grå er virkelig populær, gælder specielt for de størrelser som er mest populære. For du kan nemlig nu købe i online shoppen, så du på den måde kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en normal forhandler. På den måde kan man bare være i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.


Beskrivelse

Netop nu kan du bestille Sort, Grå EA7 hoodies til børn for kun 699,00 kr. - en rigtig god udsalgspris må man i den grad sige. Og vi hos Pashion er nemlig imponerede over EA7 og ikke kun når det kommer til hoodies. EA7 må man sige de er med på moden, specielt når det gælder børn. Uanset om du vil bruge Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7 til fest eller hverdagsbrug - så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne man vente lidt i stedet og bestille når Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7 er på udsalg fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion ville ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille i webshoppen, leveret til døren - til kun DKK 699,00. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.dk. Hvis Sweatshirt Hoodie Trøje Sort EA7 ikke er i den rigtige farve/størrelse kan man helt sikkert finde en anden ting der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af EA7 hoodies, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter de lækre EA7 hoodies så skal du ikke lede mere. Husk nu at dele med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb.

Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Mere om farven Sort, Grå

Tøj i sort til børn og unge – det bekvemmelige og trendy valg Når du forestiller dig items til børn og unge, tænker du sjældent på items i den sorte nuance som det første. I stedet kommer farver såsom gul, lyserød, grøn og blå sikkert frem. Men trods du måske ikke altid har givet sort en tanke, når det kommer til børnegarderober, er sort en genial nuance til børn og unge. Du kan købe alle typer af beklædning i den sorte farve – endda fra adskillige forskellige brands Det gode ved farven sort er, at sort er meget praktisk. Kigger du selv i dit klædeskab, kan du sandsynligvis ikke undgå sort (og hvorfor ville du egentlig have lyst til det?). På trods af at det sjældent er tilfældet for børnegarderoben, er det alligevel meget let at få fat i børnetøj i sort.

Sorte toppe og t-shirts, sorte underdele og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der er ikke dén type beklædning, du ikke finder i sort. Den sorte farve er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at købe beklædning til dit barn i farven sort er, at det er sværere at se snavs og smuds på sort tøj.

Er uheldet ude, og kommer der af den grund smuds på dit barns tøj, er pletterne sværere at se. Sammenlignet med items i de lysere farver vil dit barns klædeskab se en hel del mere nyt og uplettet ud, hvis der findes mere sort tøj deri. Er sort for mørk? Benyt dig af basis items i den sorte farve Måske tænker du, at farven sort er alt for dyster og mørk til børnetøj. Og jo, det måske kommer til at fremstå lidt intenst ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Af den grund kan du få sort tøj i dit barns klædeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor starte med at skaffe nogle simple items som trøjer, underdele, overdele, hoodies og jakker i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle basis tøjstykker, som han eller hun kan nyde igen og igen – og som ikke opslides alt for tidligt.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

En af de store butikker online kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen startet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København så man kan sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som giver et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest populære brands i modebilledet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag netop fordi vi har travle hverdage som gør det svært at komme ud og købe tøj lige så tit som man gerne ville. På samme tid ville de fleste nok have den samme mulighed for at købe tøj som dem, som er bosiddende i midste af de absolut største modebyer på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke alene sko og modetøj til damerne men også en hel masse til mændene og drenge & piger, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe en omgang porto. Denne verdens allerstørste webshops bugner af brands og har også altid kæmpe store tilbudskategorier.

Både herrer og kvinder har fundet glæden ved at shoppe online og Boozt står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde tæt på alt det, du drømmer om når man scroller gennem hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.


Mere om hoodies

I dag er vores børn det vigtigste i livet og af den grund skal de selvfølgelig have det allerbedste. Dette afspejler børnemoden også langt mere end nogensinde hidtil.

Igennem årene har børnemoden opbygget sig hastigere end anden mode, hvilket har resulteret i, at her i den tid vi lever produceres utællelige alternative mærker at vælge mellem, når mor skal finde udstyr til de mindste i familierne. Specielt igennem de forgangne år ses der et ordentligt skifte i livsstil i det nordlige Europa. Imens det førhen altid har været det dyre og eksklusive design, som var mest eftertragtet, er her i moderne tid blevet langt større interesse for en række nye områder ved børnetøj. Først og fremmest skal det være slidstærkt. Vores unger må kunne styrte runde i det og det forventes at kunne puttes i maskinen sammen med resten af familiens udstyr. Derfor skal tøjet være både stærkt, men herudover også komfortabelt.

Det er nemlig vores næste fordring, som vi, mødre og fædre, sætter af kritier for det, som vi forældre ifører vores børn. Tøjet skal være rart og behageligt og være med albuerum, så vores poder har muligheden for at undersøge den store verden uden at opleve ubehag fra for stramme elastikker eller stive materialer. Sidst men bestemt ikke mindst skal tøjet gerne være produceret med omtanke. Vi er nu mere end nogensinde før opmærksomme på de ting vi gør ved planeten som købere og samtidig er der ydermere kommet endnu større bevidsthed om, hvad de kemikalier, der kan ses i tekstilerne, gør ved podernes kroppe. Netop derfor er der større opmærksomhed omkring miljøvenlighed og durabilitet i forbindelse med vores afkom og den fremtid de går i møde. Særligt i Norden har vi også været med til en omstændig tilvækst i forskellige splinternye brands af børnetøj, som er bevidste omkring miljø og faren ved kemi. Hvilket betyder at vi som fædre og mødre og købere har muligheden for at bestille mere durabelt og desuden trendy tøj til ungerne både her fra og i resten af verden.