+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
T-Pocket Sq. Cm33x33 Brystlommetørklæde Grøn BOSS Business Wear
T-Pocket Sq. Cm33x33 Brystlommetørklæde Grøn BOSS Business Wear
BOSS

T-Pocket Sq. Cm33x33 Brystlommetørklæde Grøn BOSS Business Wear

599,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe T-Pocket Sq. Cm33x33 lommetørklæder fra BOSS i denne onlineshop og sidde for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Produktnavn: T-Pocket Sq. Cm33x33
  • Brand-navn: BOSS
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Lommetørklæder
  • Farve: OPEN GREEN, MEDIUM BROWN
  • Find den hos: Boozt

Du bør ikke vente længe, for lige netop denne model og farve er rigtig efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Er du på udkig efter at købe de super trendy BOSS T-Pocket Sq. Cm33x33 lommetørklæder i OPEN GREEN, MEDIUM BROWN til herre, så er du kommet til det rigtige sted. Netop hos denne hjemmeside er vi store fans af lommetørklæder så længe de er lavet af BOSS. BOSS er specielt kendt for deres moderne design af lommetørklæder, og T-Pocket Sq. Cm33x33 er overhovedet ingen undtagelse. Derudover kan man sågar gå med T-Pocket Sq. Cm33x33 ved enhver anledning, uanset om det er til fest eller en helt almindelig hverdag. Og netop nu kan de findes til 599,00 DKK der jo må siges er en virkelig konkurrencedygtig pris. Men husk du ikke kan vente mere end højst nødvendigt. For det tilbud gælder selvfølgelig kun til der er udsolgt.

Men man kan selvfølgelig at satse og vente og håbe på gode tilbud til januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, black friday, eller til cyber monday, eller til lagersalg og outlet. En af de store fordele i dette tilfælde er at T-Pocket Sq. Cm33x33 kan købes i en webshop. På netop den måde kan du undlade at besøge en normal forretning der sælger mode.

Og du kan uden tvivl få fat i det som man er på udkig efter hos netop Boozt - for de har et kæmpe stort udvalg lige netop af BOSS lommetørklæder til herre. Lige Boozt er genkendt for sko og modetøj med hurtig levering, gode leveringspriser, imponerende sortiment i mange slags farver, modeller og kollektioner. Nu må du ikke glemme at bedømme af BOSS T-Pocket Sq. Cm33x33 lommetørklæder her på siden. Og husk specielt at følge Pashion på vores sociale medie profiler på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de store forretninger online kan man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet hører hjemme i Malmø er webshoppen foundet af 2 danskere. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder historien gående.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver overblik over fra alle de mest efterspurgte brands i tiden uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag, netop fordi en stor del af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne ville. På samme tid vil de fleste nok gives den samme adgang til mode, som de der bor midt i de største modebrændpunkter på Jorden. Den mulighed har du hos os. Boozt tilbyder ikke kun modetøj til damer men også masser til mændene og drenge og piger, så du kan finde det hele med et klik og kun skulle købe med en gang levering. Denne verdens helt store online butikker bugner af varer og har også altid kæmpe udsalg. Både herrer og damer har fundet glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt, man ønsker, når du bladrer gennem siderne med accessories, modetøj og sko.


Mere om BOSS

Tyske Hugo Boss etableredes i den tyske by Metzingen i begyndelsen af 1920erne, hvor den tyskfødte Hugo Ferdinand Boss åbnede dørene til den første lokation for produktion. I løbet af de første mange år, bestod firmaet af en enkeltstående kollektion i tekstil, men i starten af 70erne, hvor mandemoden blev synlig som aldrig før, startede kollektionen underkollektionen BOSS by Hugo Boss, der skulle præsentere tidens mest fremtrædende modediller indenfor klassisk hverdagstøj til herrer. BOSS by Hugo Boss blev lynsnart godkendt på det Nordiske marked for sit look og sit klassisk moderne snit, der fulgte datidens mest modernde modetrends uden at blive overgjort. Det var begyndelsen på en helt ny æra for brandet, der blev grundlaget for en række andre underkollektioner til BOSS Hugo Boss.

I dag inkluderer BOSS ikke udelukkende den oprindelige linje af arbejdstøj, men desuden undermærkerne; Boss Green by Hugo Boss, som producerer træningstøj, Boss Green by Hugo Boss, som er en kollektion af trendy fritidstøj, BOSS by Hugo Boss for women og Boss Selection, som er et luksus brand med items i bedste kvalitet. BOSS Hugo Boss er altså ikke kun et, men derimod mange linjer af det oprindelige mærke med en beretning, som strækker sig tæt på 100 år tilbage i tiden.

Med etableringen af BOSS, bevægede firmaet sig væk fra det, de førhen er blevet forbundet med, og trak på de erfaringer, der lagde grunden for firmaet. I disse dage kender vi primært BOSS by Hugo Boss for den luksuriøse kvalitet, den luksuriøse form og det formidable look med lidt af tidens mest fremtrædende modetrends.