Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde
T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde
Rosemunde

T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Rosemunde T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde i en webshop, og på den måde kan du helt undgå at gå i en normal forhandler - og sid i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Du bør ikke vente længe, lige netop farven Sort er ekstrem efterspurgt, og specielt for de populære størrelser. Køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du går glip af det.

  • Produkt: T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde
  • Brand: Rosemunde
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Højhalsede & rullekraver
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion er vi stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om Rosemunde T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde .

Man ved ikke om Rosemunde T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde en anden dag kommer på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du vente - for man ender bare med Rosemunde højhalsede & rullekraver i en anden slags farve, model eller mønster?

Med intet mindre end en toårig garanti kan det umuligt ende helt galt, når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dage med mulighed for retur. Så du kan altid sende retur produktet i tilfælde af nu det ikke passer eller du ikke kan lide farven/modellen i lyset derhjemme.

Er du smart kan man melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Her kan man være heldig og få tilsendt en rabatkode for sit aller første køb på helt op mod 10 til femten%, måske mere.

Ender du med at købe T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi på Pashion.dk går meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi hører meget gerne jeres feedback. Boozt har meget imponerende anmeldelser diverse steder, herunder på Google, Facebook og Trustpilot leverer på kun meget få dage, og du kan tracke din ordre fra Boozt og til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når man kan købe højhalsede & rullekraver fra Rosemunde lige her på Boozt som forhandler alle de mest populære produkter? Selvom Boozt måske ikke er kendt som den førende når det handler om bæredygtigt modetøj, så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig et emne de tænker over. T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde laves i super lækkert materiale. Rosemunde er kendt af mange for deres kvalitet - og måske specielt når det handler om højhalsede & rullekraver. Selv om det måske ikke er sæsonen for T-Shirt Ls Turtleneck Rullekravetrøje Sort Rosemunde (og slet ikke i Danmark), så skal det nok blive det!


Om at gå i højhalsede & rullekraver i Sort

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte det onde og det mørke. Skjult i skyggerne. Det er farven som absorberer de andre kulører, men samtidigt også en nuance, som kan blive brugt til at skabe kontrast til flere andre kraftige typer farver i regnbuen. I vor tid er det en mere typisk farve, der betyder overklasse og elegance. Man kender den fra moden som det helt klassiske suit og smoking til kvinder og den lille sorte. Det er kuløren vi har i vores klædeskab fungerende som en meget vigtig del af garderoben. Af denne grund er den en af farverne som vi ser gentagne gange i modebilledet både i butikkerne, men også på runways.

Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve der giver indtryk af autoritet og magt. Af den grund ser vi mange mennesker i ledende jobs med garderober af både den uformelle og formelle slags i netop denne farve netop fordi den virkelig understreger og udstråler magt.

I tiden ser man meget ofte sort inden for især forbilleder i moden. Desudenopleves de klassiske typer fx de sorte bukser, den sorte kjole og den klassiske smoking. Er du usikker på hvad du skal tage på, så er sort altid et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Den store butikker online kan man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet ligger i Malmø, er webshoppen opstartet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også en svensker som bor i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver adgang til fra de fleste de mest populære brands i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor.

Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi vi har en travl hverdag som ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som man ville ønske det. Samtidig ville vi alle have den samme shopping-mulighed, som dem, som er bosiddende i midste af de allerstørste modebyer på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke alene mode til damerne, men også herrer og børn, så man kan finde det hele med et klik og nøjes med købe med en enkelt fragt. Denne verdens helt store webshops er fulde af brands og har også altid store udsalg. Både herrer og kvinder har allerede fundet glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde næsten alt det du står og mangler, når du bladrer gennem hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Læs mere om Rosemunde

Rosemunde Copenhagen er et modebrand, der blev startet i totusindogfire af modedesigneren Katrine Hannibal. Ideen for brandet er at fremstille skønne og kvindelige antræk til damer fremstillet i de bedste naturlige materialer. Alle slags dele er fremstillet til at være basisstykker i hverdagsgarderoben for at danne ’a feeling of luxury – every day’, som brandets slogan siger.

I totusindogtolv undergik Rosemunde en kæmpestor rebranding, der skulle understrege den gevaldige udvikling, som Rosemunde havde været gennem de forudgående 8 år. Genlanceringen var et resultat af et ejerskifte, idet Katrine Hannibal i totusintogelleve solgte mærket til CBS professor Thomas Plenborg og tidligere direktør i Deres, Brian Kristoffersen, som også i tiden ejer det danske brand. Brandet er mest anerkendt for deres bløde varer, der sammen med de stilrene og kvindelige designs er DNA’et i designsene. Nerven i det hele er designerens toppe og gennemknappede overdele i silke og bomuld, der passer ubemærket ind i størstedelen af alle garderober og tilsætter et strejf af ekstravagance og elegance til også de mest casual sæt tøj. Særmærket for alle designsene er, at de markerer den skandinaviske æstetik og balancen mellem det funktionelle og det graciøse og erfremstillet til kunder, som foretrækker det klassiske tøj.

I denne tid er det fortfarende stoffer som bomuld, silke og cashmir, der danner rammerne om Rosemunde, mens udvalget er ekstenderet med en kollektion til piger og et stort sortiment af tasker i mange størrelser.

Tøjet sælges i hele verden - i i udkanten af ettusinde shops og ikke mindst i Asien nyder mærket fantastisk succes grundet Rosemundes modeller og har et stort antal store shops i både Kina og Japan. I 2019 må brandet lykkeligt fejre mærkets femtende jubilæum for udgivelsen af den tidligste modekollektion bestående af undertrøjer i silke med kant af blonder, der endnu for nærværende er essensen i mærkets kollektioner.


Om højhalsede & rullekraver

Der findes ikke nogen spørgsmål om, at damemoden er det, der gennem tiden har været mest tydelig hos designerne. Til trods for herremoden er kommet rigtig godt efter det gennem tiden, så vejer dametøj endnu meget oftere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne.

Trenden udstikkes som udgangspunkt af de forskellige designere, mens de fremviser årets styles frem, men endvidere findes der også det, som er kendt som gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, som tales om og moden her bestemmes af de nævnte ’modeguruer’, som er ganske gennemsnitlige folk med en næse for stil. Hos kvinder ses der ikke kun én trend, men tværtimod massevis af alternative, der hver især taler til deres eget målgruppesegment af potentielle kundegrupper. Og netop grundet der ses så markant forskel på, hvad som passer til den kvindelige form i mange forskellige aldersgrupper, så er der yderligere stor forskel på, hvad der er trenden i de forskellige grupper. Fælles for alle er dog ofte både kulører, model og blanding, der er generelt udbredt imens andre er langt mere skabt af dem som har lavet det eller dem, produkterne er produceret med henblik på.

Nu om dage er tøj til damer delt i 2 mærkbart ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som er de helt almindelige modeforretninger som blandt andet Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Herudover er der de mere prominente brands i den kostbare ende af skalaen, her finder vi modehuse som Marc Jacobs og Gucci.

De fleste forbrugere sammensætter de 2 kategorier med hinanden og former sådan en unik style, der bliver bygget på nutidens trends, men sammensat efter den unikke stil. Grundet at handel på nettet er blevet meget mere udbredt, kan man i dag ikke udelukkende se mode i de fysiske butikker, men også via internettet, hvilket betyder, at vi har hele kloden liggende for fingerspidserne. Det giver en endnu større mulighed for at købe de nærværende modetendenser inden for modeverden når vi ønsker at skabe en individuel stil.