Danmark Danmark (skift)
+1.122.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 39 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Taske Shirley Cross-Over
Decadent

Taske Shirley Cross-Over

2.795,00 DKK Gratis fragt

Du kan nu købe Taske Shirley Cross-Over fra Decadent i online shoppen og arbejde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Taske Shirley Cross-Over
  • Brand-navn: Decadent
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Gul
  • Kan købes hos: Miinto

Men du burde skulle ikke vente længe, lige netop farven Gul og denne model er yderst eftertragtet - og specielt for de størrelser som er gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte af, at have muligheden for at vise dig om Taske Shirley Cross-Over skuldertasker fra Decadent . Du kan aldrig vide om Taske Shirley Cross-Over en dag ender på udsalg, for eksempel på januarudsalg eller til Black Friday. Tør man vente, for du ender med Decadent skuldertasker i en anden farve, model eller mønster? Når man som Miinto giver 2 garanti kan det aldrig ende galt når det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dage med mulighed for returnering. Så du kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke kan lide farven/mønsteret på i lyset derhjemme. Er man smart, så kan man overveje at tilmelde dig deres mailingliste. For her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode for dit første køb på helt op til ti-15 procent, måske mere. Ender du med at bestille Taske Shirley Cross-Over må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores social media kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi vil meget gerne have din bedømmelse. Miinto har ekstremt flotte bedømmelser rundt omkring blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook og levering på kun ganske få dage, og så kan du følge ordren fra Miinto og til døren. Hvorfor lede efter andre steder når nu man kan finde skuldertasker fra Decadent lige her hos Miinto, som er forhandler af stort set alle de kendte produkter? Selvom Miinto ikke er kendt som pioneren når det handler om bæredygtige materialer, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de går op i. Taske Shirley Cross-Over laves i et behageligt materiale. Decadent er også kendt af flere for deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om skuldertasker. Selvom det måske ikke er sæson for Taske Shirley Cross-Over (slet ikke i Danmark), så skal det nok blive det!


Om Miinto
  • Leveringspris: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes måde at købe tøj på nettet. Konceptet tog sin begyndelse i Norden og hovedsædet tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og konceptet kan nu bryste sig af at have flotte 7 lande i EU præsenteret som en del af nettet. De ting, som adskiller Miinto fra lignende webbaserede online platforme er, at Miinto mod forventning ikke er en forhandler, som selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra en række producenter. Det er i stedet en omfattende e-commerce platform for eksisterende forretninger, der drømmer om udbyde deres sortiment, men ikke forestiller sig at en enkelt web butik er en god mulighed. Når du shopper her er det i givet fald ikke en kæmpe shop du støtter, men i stedet en buket individuelle butikker, der individuelt står for at holde orden på de ordrer som tikker ind, håndtere dem og sende dem til kunder i hele DK. Det giver en spændende butik for de, som gerne vil kunne at handle lokalt, men også ønsker at muligheden for at opleve, hvad verden kan lokke med. Du kan altid selv bestemme, om du vil tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på adresse. Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, dametøj, mode til børn, sport, skønhed og bolig. Der udbydes med andre ord noget for os alle – og du kan med garanti også opdage den ting, du er på udkig efter!