Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Taskeparaply
knirps

Taskeparaply

399,00 DKK

Nu kan du købe Knirps Taskeparaply hos Miinto her og bare sidde helt for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Model: Taskeparaply
  • Brand: Knirps
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Paraplyer
  • Findes i farverne: Beige
  • Shop: Miinto

Du bør ikke vente for længe, for netop denne model og farve er yderst populær - og specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis man ikke når det.

Beskrivelse

På Pashion er vi virkelig stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om Knirps Taskeparaply . Man ved ikke om Taskeparaply en anden dag kommer på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Tør man overhovedet vente - for man ender bare med paraplyer fra Knirps i en anden farve, mønster eller model? Når Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt da det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dage returret. Så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis det ikke passer, eller du ikke kan lide farven/mønsteret på.

Hvis du er smart, kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her kan du være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode for din allerførste bestilling på op mod ti til femten procent - eller måske mere. Ender du med at købe Taskeparaply må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi på Pashion bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi vil gerne have vores brugeres bedømmelse. Miinto har meget imponerende bedømmelser diverse steder herunder på Facebook, Trustpilot og Google leverer indenfor meget få dage. Og så kan du tracke ordren fra Miinto og til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når du kan købe paraplyer fra Knirps lige her hos Miinto, der forhandler alle de kendte produkter? Selv om Miinto måske ikke er tænkt på som pioneren når det handler om bæredygtig mode - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er i den grad et emne de går op i. Taskeparaply laves i et virkelig smart materiale. Knirps er også kendt af flere for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det omhandler paraplyer. Og selvom det måske ikke ligefrem er sæson for Taskeparaply (slet ikke i Danmark), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

Miinto tilbyder en ny og spændende måde at købe lækre ting på computeren. Miinto tog sin begyndelse i Nordeuropa og det startede i starten af 2009 og de kan i disse dage bryste sig af at have hele syv lande i Europa repræsenteret med deres varer på nettet. Det, der adskiller firmaet fra lignende online platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt butik, som selv har lagerplads og køber varer fra et udvalg af mærker. Det er i stedet en omfattende e-commerce platform for allerede etablerede shops, der ønsker at udbyde deres varer, men ikke helt tænker at en enkelt online shop er en egentlig mulighed. Hvis du gør indkøb på siden er det såfremdeles ikke en fælles online butik du køber hos, men i stedet for en række selvstændige forhandlere, der alle er ansvarlige for at ordne de bestillinger der lander i indbakken, plukke dem og få dem afsendt til kunder i landet over. Det giver en spændende mulighed for dem, der ønsker at have muligheden for at købe lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at se, hvad markedet kan lokke med. Du kan hurtigt selv beslutte, om du vil søge på en helt bestemt vare, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på beliggenhed. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herremode, kvindemode, mode til børn, sport, skønhed og indretning. Der sælges således noget for største dele af os – og I kan med garanti også have held med at finde den ting, man mangler!