Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18
Moschino

TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18

893,00 DKK 930,00 DKK -4% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18
  • Brand-navn: Moschino
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Paraplyer
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Moschino TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18 mens der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis du misser det. Du skal ikke være for langsom, for lige denne farve er ekstrem populær - gælder specielt for de størrelser der er mest normale. For nu kan du nemlig købe i denne onlineshop, så du kan undgå at skulle i en normal butik. Og på den måde kan du købe i ro og mag uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Er du også på udkig efter at bestille de moderne Moschino TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18 paraplyer i Sort til dame, så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. For hos www.pashion.dk er vi kæmpe fans af paraplyer specielt når de er lavet af Moschino. Moschino er specielt kendt for deres design af paraplyer, og TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18 er slet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man også bruge TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18 til alverdens anledninger - uanset om det er til blot en helt almindelig hverdag eller fest. Lige nu kan de bestilles til blot DKK 893,00, som jo må siges er en ekstremt god pris. Husk du ikke bør vente alt for længe. For den pris gælder kun til der er udsolgt.

Men man kan selvfølgelig at tage en chance og vente og krydse fingre for lavere priser på et senere januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, til black friday, cyber monday, eller på outlet og lagersalg.

Og én af de største fordele i dette tilfælde er at Moschino TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18 kan bestilles i onlineshoppen. Og sådan kan du undgå, at skulle tage ned i en normal butik.

Man kan sagtens købe det du er på jagt efter i denne shop, for de har nemlig et stort sortiment af netop Moschino paraplyer i Sort til dame. Netop Miinto er genkendt for sko & modetøj hurtigt leveret, gode priser på fragt, imponerende stort udvalg i mange slags kollektioner, modeller og farver. Nu må du huske at vise din stemme af TEDDY BEAR & OMBRELLO SUPER MINI RETRAIBILE O20MO18 her på siden. Og du må slet ikke glemme at følge Pashion.dk på de sociale medier på Pinterest, Instagram og Facebook.


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det onde og det mørke. Skjult i skyggerne. Det er en nuance, der formørker de andre farver, og på samme tid også en farve, som kan blive brugt til at skabe kontrast til andre lyse slags farver i moden. I vor tid er det en mere old school farve, som er lig med overklasse. Vi kan ofte kende den fra beklædning som det mørke jakkesæt og smokingen til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er en tone langt de fleste af os har i vores klædeskab som en essentiel del af garderoben. Af denne simple grund er den en af nuancerne som man ofte ser i det generelle modebillede både på gågaden men også hos de helt store designere. Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve der giver indtryk af både autoritet og magt. Af den grund ser vi flere mennesker i magtfulde positioner med tøj af både den uformelle og den formelle slags i netop sort - fordi den sorte i den grad understreger deres position.

I disse dage ser man ofte sort inden for store forbilleder i modeindustrien. Ud over detopleves også de klassiske typer fx de helt sorte bukser, den sorte kjole og sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du usikker på, hvad du vil vælge så vil sort altid være en sikker vinder.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og spændende mulighed for at handle på internettet. Forretningen tog sin begyndelse i Skandinavien og hovedsædet udfoldede sig i 2009 og platformen kan i dag bryste sig af at have i omegnen af 7 Europalande repræsenteret som en del af siden. De ting, der separerer firmaet fra lignende netbaserede platforme er, at det mod forventning ikke er enkelt forretning, som selv holder lager og tilbyder varer fra udvalgte brands. Det er i stedet for en stor e-commerce platform for fysiske butikker, som ønsker at tilbyde deres varer, men ikke just føler at en privat online shop er en optimal løsning. Når du køber på Miinto er det såfremdeles ikke en enkelt stor butik du støtter, men i stedet en samling individuelle forretninger, der individuelt står for at ordne de bestillinger der kommer ind, plukke varerne og få dem sendt til kunder i alle afkroge af land og rige. Det tilbyder en fantastisk butik for de, der ønsker at have muligheden for at shoppe lokalt, men herudover ønsker at chancen for at opleve, hvad hele markedet har. Du kan let selv beslutte, om du overvejer at søge på en præcis ting, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på adresse. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, kvindemode, tøj til børn, sport, beauty og indretning. Der udbydes altså noget for største dele af os – og man kan med stor sandsynlighed også finde det, I søger!