Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA
Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA
FILA

Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA

200,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA shorts fra FILA her, så du kan slippe for at skulle gå i en normal forhandler, og købe helt for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren. Men du skal skynde dig, for netop farven Sort i denne model er meget populær, specielt for de gængse størrelser. Så køb mens de stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA
  • Mærke: FILA
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte over, at få muligheden for at fortælle dig om FILA Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA shorts . Du kan aldrig vide om Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA en anden dag kommer på udsalg, fx til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for man ender måske bare med shorts fra FILA i en helt anden mønster, model eller farve? Når der gives hele to garanti kan det aldrig gå galt da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dages returret. Så du kan bare sende retur Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret/modellen på foran spejlet. Er man smart så kan du tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Der kan du måske være rigtig heldig og få en rabatkode til sit første køb på op mod 10-15 procent - eller måske mere. Hvis du ender med at købe Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA må du huske at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi på Pashion går meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi vil gerne have din ris og ros. Boozt har meget imponerende bedømmelser rundt omkring, blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook med levering på kun få dage. Og så kan du tracke ordren fra Boozt til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan bestille FILA shorts her hos Boozt, som forhandler alle de mest kendte produkter? Selv om Boozt ikke er husket som pioneren når det kommer til økologiske materialer, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om.

Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA bliver produceret i et rigtig smart materiale. FILA er kendt af mange for deres lækre kvalitet, og måske specielt når det omhandler shorts. Men selvom det måske ikke er sæson for at gå med Teens Girls Penny Sweat Shorts Shorts Blå FILA (og slet ikke for DK) - så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop shorts i Sort

Tøj i sort til børn og unge – det praktiske og stilige valg Når du tænker på items til børn og unge, tænker du sjældent på items i sort som det første. I stedet kommer nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis op. Men selvom du måske ikke altid har skænket sort en tanke, når det kommer til børnegarderober, er den sorte farve en fantastisk nuance til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alt slags beklædning i sort – og fra mange slags brands Det fede ved sort er, at sort er vildt praktisk. Ser du selv i dit klædeskab, kan du sandsynligvis ikke undgå sort (og hvorfor ville du også have lyst til det?). Selvom det sjældent er tilfældet for børnegarderoben, er det imidlertid meget let at få fat i børnetøj i farven sort.

Sorte overdele og t-shirts, sorte underdele og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der er ikke dén type beklædning, du ikke kan få i den sorte farve. Farven sort er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fortalere for at vælge items til dit barn i farven sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der derfor pletter på dit barns tøj, er pletterne ikke så nemt at spotte. Sammenlignet med lyst tøj vil dit barns garderobeskab se en hel del mere nyt og uplettet ud, hvis der ligger mere sort tøj deri. Er sort for intens? Start med basis pieces i den sorte farve Måske tænker du, at sort er alt for dyster og mørk til børn. Og det er rigtigt, at det måske kan komme til at virke en smule voldsomt ud, hvis dit barn kun har sort tøj på fra top til tå. Af den grund kan du inkorporere sorte items i dit barns klædeskab en smule ad gangen.

Du kan derfor begynde med at købe nogle basis tøjstykker såsom trøjer, underdele, overdele, hoodies og overtøj i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle basis stykker tøj, som dit barn kan nyde igen og igen – og som ikke slides op alt for hurtigt.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største online modebutikker kan man sige er et ægte nordisk eventyr. Til trods for at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, er onlineforretningen startet op af 2 danske drenge. Direktøren for det hele i denne tid er også en svensker med bopæl i København og han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver dig fri adgang til fra alle de mest udbredte mærker i modebilledet uden du behøver at løfte dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne vil det. Ydermere vil vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem, der bor i midste af de helt store modemetropoler i verdenen. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt tilbyder ikke alene accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også mændene og børnene, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en gang levering. Denne verdens aller største online butikker bugner af brands og har også altid mega store udsalg. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde i omegnen af alt det, du tænker på når man scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvornår du skal gå med shorts

I den tid vi lever er vores unger allervigtigst i vores liv og derfor skal børnene selvfølgelig også have det fineste. Dette afspejler moden til børn også langt mere tydeligt end vi har oplevet hidtil. Med årene har moden indenfor børnetøj opbygget sig hastigere end anden mode, og det betyder, at her nu findes utællelige alternative brands at vælge mellem, når mor skal vælge garderobe til de mindste i familierne. Især i løbet af de forrrige år optræder der et enormt sporskift i livsstil i det nordlige Europa. Medens det forhen altid har været det pebrede og fashionable design, som fandtes mest tidsvarende, er her nu blevet en del større fokus på en del nye områder indenfor modetøj til børn. Først og fremmest skal tøjet være varigt. Vores poder forventes at kunne have det sjovt i udstyret og det må kunne vaskes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens ting. Derfor skal tøjet netop være både slidstærkt, men samtidig også let.

Det er nemlig forældrenes næste krav, som vi, mødre og fædre, stiller af krav til tøjet, som vi forældre giver vores børn på. Tøjet skal være rart og lækkert og være med bevægelsesfrihed, så vores poder har muligheden for at undersøge den store verden uden at føle nag fra for stramme elastikker eller ueftergivende stoffer. Endeligt skal det helst være produceret med omtanke. Vi er nu om stunder i endnu højere grad end nogensinde før bevidste om det vi udløser i Verden som konsumere og herudover er her ydermere kommet mere viden om, hvad de kedelig kemikalier, der kan opleves i produkterne, gør ved vores børn. Netop af samme grund ses der større fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed i forhold til vores afkom og vores fremtid.

Særligt i Skandinavien har vi også set en omstændig stigning i anderledes dugfriske børnetøjsproducenter, der er passionerede omkring miljøet og alvoren ved kemi. Hvilket betyder at vi forældre og konsumere har muligheden for at købe mere miljøvenligt og desuden lækkert tøj til ungerne både herhjemme og i verden.