+249.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tenacity Day Bag Skuldertaske Sort ROYAL REPUBLIQ
Tenacity Day Bag Skuldertaske Sort ROYAL REPUBLIQ
Royal RepubliQ

Tenacity Day Bag Skuldertaske Sort ROYAL REPUBLIQ

1.500,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Royal RepubliQ Tenacity Day Bag hos Boozt her og lede helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

  • Produkt: Tenacity Day Bag
  • Brand: Royal RepubliQ
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Sort, Brun
  • Kan købes hos: Boozt

Men du bør ikke være for langsom, lige netop denne farve er yderst populær, og specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så irriterende hvis man misser det.

Læs mere...

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde Sort, Brun skuldertasker fra Royal RepubliQ til 1.500,00 kr. - en flot købspris kan man nok sige. For vi på Pashion er nemlig glade for Royal RepubliQ specielt når det omhandler skuldertasker. For når det kommer til Royal RepubliQ må man sige de er med på moden, specielt når det gælder herre. Hvad enten man vil benytte Tenacity Day Bag til fest eller hverdag - så er det i den grad muligt. Hvis du ikke har travlt kunne man i stedet vente lidt og købe når Tenacity Day Bag var på tilbud/udsalg fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe online, leveret til din dør, til kun 1.500,00 DKK. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk. Hvis den ikke er i den korrekte farve/størrelse kan man helt sikkert købe noget fra samme mærke som falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Royal RepubliQ og skuldertasker - så bare rolig, du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle trendy Sort, Brun Royal RepubliQ skuldertasker til herre så behøver du ikke undersøge mere. Og husk nu at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb.

Og glem ikke at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om farven Sort, Brun

Sort er for de fleste den perfekte elegante og rigtig pæne farve. Det er farven vi vælger, når man skal benytte festtøjet samt den tone, der bliver solgt flest benklæder i. Det er farven vi forbinder med autoritet og magt. I mændenes tøjskabe findes der heller ikke mange sæt, som ikke indeholder i hvert fald én sort beklædningsgenstand.

Samtidigt er det en tone, som ses helt fra toppen - hvor flere af de største designere ofte ender med at bruge sort - helt ned til butikkerne på gågaden som også helt sikkert har et kæmpe udvalg af sort på hylderne. Gennem historien har sort ofte blevet kendetegn for noget ondt. Vi ser jævnligt den onde iført mørke gevandter samt med hårdt træk, hvorimod helten som redder verden fra ryggen af sin hvide ganger.

Uanset det er tonen ikke længere noget vi undgår når det handler om både hverdag og fest, for det er ganske sikkert den farve, som giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Selv på fødderne er vi fyre vilde med det sorte valg. Både i forhold til de klassiske laksko til de almindelige sneaks, er sort uden sammenligning den mest brugte farve. Og det er ikke kun fordi den er klassisk pæn - den er også praktisk og går til alt det vi ellers har i skabet.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

En af de store tøjbutikker online er et rendyrket Nordisk eventyr. Til trods for selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er webshoppen grundlagt af to danske drenge. Den øverste leder i denne tid er svensker med bopæl i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give fri adgang til fra nærmest alle de kendte mærker i dag helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder, fordi mange af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne ville gøre det. Samtidig ville de fleste gives den samme shopping-mulighed som de der er bosat midt i de absolut største modebyer på kloden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke udelukkende mode til kvinder men også herrer og drenge og piger så du kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe med en enkelt levering. Denne verdens helt store online butikker bugner af brands og har nærmest altid mega store tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har fundet glæden ved at shoppe online og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde i omegnen af alt, man står og mangler, når man kigger på websiderne med accessories, tøj og sko.