Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Texas Cap
Stetson

Texas Cap

500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Texas Cap huer, hatte & kasketter fra Stetson online & lede i fred og ro uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Navn: Texas Cap
  • Mærke: Stetson
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Huer, hatte & kasketter
  • Findes i farverne: Grå
  • Find den hos: Miinto

Men du burde skynde dig - lige netop denne model og farve er rigtig eftertragtet, gælder specielt for de mest populære størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Texas Cap huer, hatte & kasketter fra Stetson . Du ved ikke om Stetson Texas Cap en anden dag kommer på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør man virkelig vente, for man ender bare med Stetson huer, hatte & kasketter i en helt anden mønster, model eller farve?

Når man som Miinto giver en 2-årig garanti kan det umuligt ende helt galt, når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for returnering, så du kan altid returnere Texas Cap hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller man ikke kan lide modellen/mønsteret på. Hvis du er smart så kan man overveje at tilmelde dig deres medlemsklub. Der kan du være heldig og få en rabatkode ved din aller første bestilling på helt op til 10 til 15% - måske mere. Ender du med at bestille Texas Cap må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på vores Facebookside. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge servicen. Vi vil gerne høre din feedback. Miinto har virkelig flotte bedømmelser mange steder for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot, og levering indenfor ganske få dage. Og du kan tracke din ordre fra Miinto og til din dør. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan bestille Stetson huer, hatte & kasketter lige her hos Miinto, der forhandler de fleste af de mest populære produkter? Selvom Miinto ikke er kendt som den førende inden for økologi - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Texas Cap bliver produceret i et lækkert materiale. Stetson er nemlig kendt af mange for netop deres kvalitet - måske specielt når det drejer sig om huer, hatte & kasketter. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Texas Cap (og slet ikke for DK) - så bliver det det!


Mere om farven Grå

Når du iagttager farver, har farven grå hyppigt været lidt glemt. Grå er ikke livlig, men hvad en masse faktisk ikke ved, er at den på den anden side kreerer et fortræffeligt grundlag for et klassisk, rent antræk. Farven grå er praktisk, og kan i samarbejde med farven sort og farven hvid resultere i et tjekket, modent udseende. Farven grå er helt tidsløs. For det er ikke uden nogen grund, at en masse herretøj ligesom jakkesæt produceres af en pæn grå farve. I en sammensætning med en mønstret skjorte i en sprudlende kulør er det muligt at få en fuldendt kombi af stilrenhed, hvor du undslipper at fremstå kedelig. Hvordan kan man så gøre noget for at få inkorporeret denne adækvate farve i kommoden? En grå jakke vil altid hjælpe med at sikre kohærens og kan specielt assistere i at koordinere et normalt farverigt antræk. En gråfarvet striktrøje tilføjer et rart element til ethvert udtryk. Du bør eje en t-shirt i grå i sin garderobe, eftersom den er passende til at smide inden under enhver skjorte, sweater fx Selvom mange vil påstå, at farven grå er en ægte farve til vinter, er farven grå god hele året rundt. Et par grå chinos er også den perfekte platform for en lidt vildere overdel eller skjorte til sommersæsonen. Og nogle gråfarvede shorts er også en god mulighed, hvis de kombineres med enten en enkel eller lidt vibrant overdel. Er man til huer, er en grå hue også god til en del frakker. Hvornår er det så OK at gå med grå? I relation til begivenheder er den grå farve virkelig mangfoldig - ligegyldigt om du skal fejre eller arbejde ihærdigt.

Dog findes der nogle tips, du kan følge for at sikre, sættet fungerer til enhver lejlighed. Hvis der er tale om en begivenhed såsom en fødselsdag, vil det være nydeligt at tage en farvet eller stormønstret top under den gråfarvede frakker, habitjakke eller de grå bukser. Befinder kontoret, kan en klassisk skjorte give et professionelt udseende. Hvis du går med et ønske om at bære det nydelige grå suit til bryllup, kan skjorten afhænge af, hvor formelt brylluppet er. I dette tilfælde vil det være en smart idé at finde ud af, hvad dresscode’n er, så du kan vælge blandt den hvide eller mønstrede skjorte.


Mere om Miinto
  • Leveringspris: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at handle på computeren. Platformen tog sin begyndelse i Skandinavien og firmaet startede i ’09 og de kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have op imod syv Europalande vist med deres varer på websiden. De ting, der separerer virksomheden fra lignende netbaserede online platforme er, at det slet ikke er enkelt butik, der selv er lagerførende og sælger varer fra et udvalg af leverandører. Det er i stedet for en kæmpe online shoppingplatform for rigtige butikker, der kunne tænke sig vise deres sortiment, men ikke lige forestiller sig at en privat netbutik er en egentlig mulighed. Når du køber i shoppen er det således ikke en enkelt stor online butik du handler hos, men omvendt en samling individuelle forretninger, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at ordne de ordrer der kommer ind, pakke det bestilte og afsende dem til mennesker i over alt.

Det giver en god shop for dig, der gerne vil have muligheden for at shoppe lokalt, men samtidig har glæde af at chancen for at opleve, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan nemlig selv afgøre, om du vil tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto kan du finde alt indenfor herretøj, mode til kvinder, mode til børn, sport, skønhed og bolig. Der findes altså noget for alle – og man kan helt sikkert også finde de ting, I leder efter!