Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
The Skuldertaske Taske Sort Eastpak
The Skuldertaske Taske Sort Eastpak
Eastpak

The Skuldertaske Taske Sort Eastpak

549,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe The One skuldertasker fra Eastpak her, så du kan helt undgå at gå i en fysisk forhandler, og dermed sid i fred og ro uden at skynde dig i butikken. Men du burde skulle ikke vente længe, lige netop farven Sort er rigtig populær - og dette gælder specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så irriterende hvis man går glip af det.

  • Modelnavn: The One
  • Brand-navn: Eastpak
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Sort
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde Sort Eastpak skuldertasker til DKK549,00 - en flot købspris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er glade for Eastpak, men ikke kun når der tales om skuldertasker. For når det kommer til Eastpak er de altid med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Og hvad enten du vil bruge The One til en fest eller hverdagsbrug, så er det muligt.

Hvis man har god tid kunne du vente lidt, og købe når The One er på tilbud/udsalg for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente, for netop nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til din dør, for kun DKK 549,00. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk. Er The One ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan man helt sikkert købe noget fra samme brand som vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af skuldertasker og Eastpak, så, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du kigger efter nogle moderigtige skuldertasker fra Eastpak, så skal du ikke lede mere. Og husk at dele det med dine venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Den store online tøjforretninger er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve hovedsædet hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken startet af to danske mænd. Direktøren i dag er også en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give overblik over fra stortset alle de populære mærker på markedet helt uden man er nødt til at gå udenfor.

Indkøb på nettet er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så tit som vi gerne ville. Ydermere ville de fleste ønske den samme mulighed for at købe tøj som de der er bosat i midste af de allerstørste modebrændpunkter i verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene modetøj, sko og accessories til kvinderne men også herrer og børnene så man kan finde det hele med et klik og klare dig med at betale for en portion levering. Denne verdens store online forretninger er fyldt med brands og har også altid store udsalgskategorier. Både kvinder og mænd har opdaget det smarte ved at købe i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde i omegnen af alt hvad, du ønsker, når du kigger på websites med sko, accessories og tøj.