+250.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
The Skuldertaske Grå EASTPAK
The Skuldertaske Grå EASTPAK
Eastpak

The Skuldertaske Grå EASTPAK

229,00 DKK
  • Modelnavn: The One
  • Brand-navn: Eastpak
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Camouflage
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb The One skuldertasker fra Eastpak mens de stadig er på lager. Det ville være så trist hvis man misser det. Du skal ikke være for langsom - lige netop farven Camouflage er meget populær, gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Du kan købe online, så du kan fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler. På den måde kan du sidde for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

Læs mere...
Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over, at få muligheden for at fortælle dig om Eastpak The One .

Man kan aldrig vide om The One fra Eastpak en dag kommer på tilbud, fx på Black Friday eller januarudsalg. Tør man vente - for du ender bare med skuldertasker fra Eastpak i en anden farve, mønster eller model? Når Boozt giver hele to garanti kan det umuligt gå galt da det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage returmulighed så du kan bare sende retur The One i tilfælde af det ikke passer, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret i virkeligheden. Hvis du er fornuftig kan du tilmelde dig deres medlemsklub. Der kan du måske være heldig og få en rabatkode til sin første bestilling på helt op mod 10 til 15 procent - måske mere. Hvis du ender med at købe The One må du huske at dele din oplevelse på Pashions social media kanaler. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at bruge vores produkt. Vi vil meget gerne høre vores brugeres bedømmelse. Boozt har meget flotte bedømmelser mange steder, for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på kun få dage - og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt og til døren. Så hvorfor lede efter andre steder når nu man kan finde skuldertasker fra Eastpak lige her på Boozt der forhandler de fleste af de kendte produkter?

Og selvom Boozt ikke er tænkt på som pioneren når det handler om økologiske materialer, så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig noget de tænker over. The One produceres i rigtig behageligt materiale. Eastpak er også kendt af flere for netop deres høje kvalitet, og måske specielt når det omhandler skuldertasker. Selvom det ikke er sæson for The One (og slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

En af de største tøjforretninger online er et ægte skandinavisk eventyr. På trods af selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er webshoppen startet op af to danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er også svensker med bopæl i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver et udvalg af fra nærmest alle de udbredte mærker i dag uden du behøver at gå udenfor.

Shopping online er en af de største markeder i dag specielt fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som vi gerne ville. Samtidig ville de fleste nok gives den samme adgang til mode, som de, som bor i midste af de helt store modehovedstader i verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com tilbyder ikke alene modetøj og sko til kvinder, men også mænd og piger & drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at betale for en portion porto. Verdens største online forretninger bugner af mærker og har også altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og mænd har allerede fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt du tænker på, når man kigger på hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.