Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
The Tote Bag
Marc Jacobs

The Tote Bag

1.786,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Marc Jacobs The Tote Bag hos Miinto her og bare være i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Navn: The Tote Bag
  • Mærke: Marc Jacobs
  • Køn: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Håndtasker
  • Farve: Brun
  • Forhandler: Miinto

Du bør ikke vente længe - lige netop denne model og farve er virkelig efterspurgt - specielt for de størrelser der er mest normale. Så køb mens de stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

På Pashion er vi virkelig stolte over, at have muligheden for at fortælle dig om Marc Jacobs The Tote Bag . Du kan aldrig vide om The Tote Bag en dag kommer på udsalg - for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Tør man overhovedet vente, for du ender måske med Marc Jacobs håndtasker i en helt anden farve, model eller mønster?

Når man som Miinto giver 2 garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum 14 dages med mulighed for returnering. Så du kan altid sende retur produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen, eller du ikke kan lide farven/mønsteret i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig fornuftig så kan du overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrev. For der kan man være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode ved sit første køb på ti-15% - eller måske mere. Ender du med at købe The Tote Bag må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi vil gerne høre vores besøgenes feedback. Miinto har meget flotte bedømmelser diverse steder, for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook med levering på få dage - og så kan du tracke ordren hele vejen fra Miinto hjem til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan finde Marc Jacobs håndtasker her hos Miinto, som forhandler de fleste af de mest populære produkter? Og selvom Miinto ikke er kendt som den førende når det kommer til økologisk modetøj - så er det ikke fordi de ikke tænker over det. Det er noget de går op i. The Tote Bag bliver lavet i virkelig behageligt materiale. Marc Jacobs er også meget kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det drejer sig om håndtasker. Men selv om det måske ikke er sæson for at gå med The Tote Bag (slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er blevet en ny og spændende måde at handle online. Forretningen startede i Norden og Miinto startede i totusindogni og virksomheden kan i dag være stolte af at have omkring syv EU lande vist på platformen. Den ting, der adskiller firmaet fra konkurrerende online webshops er, at den stik mod forventning ikke er enkelt butik, der selv har lager og køber varer fra en række brands.

Det er omvendt en kæmpe online shoppingplatform for fysiske butikker, som drømmer om tilbyde deres varer, men ikke forestiller sig at en alenestående webshop er en god mulighed. Når du gør indkøb på Miinto er det såfremdeles ikke en enkelt stor webshop du handler hos, men omvendt en række forskellige butikker, der alle står for at holde styr på de ordrer der kommer ind, håndtere det bestilte og afsende dem til købere i alle afkroge af land og rige.

Det tilbyder en god mulighed for dem, der gerne kunne at shoppe lokalt, men herudover gerne vil chancen for at opleve, hvad hele landet kan lokke med. Du kan nemt selv bestemme, om du vil søge på en bestemt ting, en varekategori eller om du har lyst til at søge på location. Hos Miinto finder du alt indenfor herretøj, mode til kvinder, mode til børn, sport, beauty og interiør. Der findes således noget for os alle – og I kan med garanti også finde frem til det, du søger!