Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood
Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood
Wood Wood

Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood

1.200,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood fra Wood Wood hos Boozt her, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en fysisk butik - og arbejde for dig selv uden at skulle stå i kø hos forhandleren. Du skal skynde dig, lige netop farven Multifarvet og denne model er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Køb så længe de er på lager - det ville være så mega irriterende hvis du misser det.

  • Produkt: Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood
  • Mærke: Wood Wood
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Kortærmede skjorter
  • Findes i farverne: Multifarvet
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

På Pashion er vi meget stolte over at have mulighed for at vise dig om Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood kortærmede skjorter fra Wood Wood . Du ved ikke om Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood fra Wood Wood på et tidspunkt kommer på tilbud, fx til Black Friday eller til januarudsalg. Tør man vente - for du ender måske med kortærmede skjorter fra Wood Wood i en helt anden farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver hele 2 garanti kan det aldrig ende galt når det er et krav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dage returmulighed så du kan altid returnere produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven i virkeligheden. Hvis man er rigtig smart, kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. For der kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabat for dit allerførste køb på helt op til 10-15 procent, måske mere.

Hvis du ender med at købe Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood må du huske at dele din oplevelse på Pashions social media kanaler. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes oplevelser med at bruge produktet. Vi hører derfor gerne vores besøgenes bedømmelse. Boozt har ekstremt imponerende anmeldelser mange steder blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook leverer inden for få dage. Og så kan du tracke ordren fra Boozt og til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan købe kortærmede skjorter fra Wood Wood lige her hos Boozt - der er forhandler af de fleste af de kendte produkter? Selvom Boozt ikke er husket som pioneren inden for økologisk mode - så er det ikke fordi de ikke tænker over det. For det er et emne de bekymrer sig om.

Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood laves i et rigtig lækkert materiale. Wood Wood er kendt for deres høje kvalitet - og måske specielt når det omhandler kortærmede skjorter. Selvom det ikke ligefrem er sæson for Thor Jon Pilkington Shirt Kortærmet Skjorte Multi/mønstret Wood Wood (og slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de største online forretninger kan man vidst roligt sige er et vaskeægte nordisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlineforretningen opstartet af to danskere. Direktøren for det hele i dag er også en svensker som bor i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som giver dig et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest populære brands i dag uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de største markeder i dag specielt fordi vi har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så tit som vi ville ønske det. Desuden vil de fleste ønske den samme adgang til mode som de som har adresse i midste af de aller største modemetropoler på jordkloden. Den mulighed har du hos os. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj og sko til damerne men også masser til herrer og piger & drenge, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en gang porto. Denne verdens absolut største online forretninger er fulde af varer og har også altid kæmpe udsalgskategorier.

Både damer og herrer har allerede fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt det, man tænker på, når man skimmer siderne med tøj, sko og accessories.


Læs mere om kortærmede skjorter

Når det kommer til mode til herrer, er her helt sikkert set en synlig udvikling gennem de forløbne årtier. Uagtet der altid har forekommet trends og kutyme imellem herrer, så er det først rigtigt i mødet med den metroseksuelle tilgang til mode og modeikoner fra denne kategori, at det er kommet til at blive udbredt og anerkendt iblandt mandlige forbrugere at indrømme at være modebevidst og at pleje sit udseende.

Tendensen fik sit udtryk gennem et mere varieret modebillede og en lang række forskellige trends i de uens miljøer. Tøj til herrer har således desuden på rigtig mange områder været en del mere ens samt fremhævet ved, at mændene trækker i tøjet efter det man skal og altså ikke efter individuel stil. I den forbindelse har det også i mange fald været modehuse og designere og ikke egentlige styles, der har været gyldige. Disse ting har dog ændet sig meget gennem de sidste år, mens moden for herrer har udviklet sig langt mere facetteret og der findes væsentligt mere omfattende chance for at falde over og opbygge en personlig style. Netop det har de store mærker også observeret og heraf ser man altså ydermere i større udstrækning opmærksomhed på styles og brands kun markedsført til mænd i diverse og grupper.

Nu om stunder er der stort set lige så stor nuancering i stil, som er designet til de mandlige forbrugere, som der er i moden til damer. Først og fremmest er trenden blevet skabt af modeblade og stilsikre ikoner, der arbejder sammen med brandsene og således kan lægge gunden for modetrends, der spredes som ringe i vandet mellem fans og dem, der interesserer sig for mode. Tilsvarende som iblandt kvinderne, er det på samme måde i moden til mænd kommet til at blive langt mere accepteret og efterstræbt at lave en langt mere personlig stil, som ikke blot kommer fra mærker, men selv har som formål at opbygge en individuel og speciel stil. For personer, der har interesse for fashion, er der på den måde gradvist kommet ligeså mangesidet chance for at være unik som for kvinder.