+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tie & Pocket Square Box Brystlommetørklæde Rød Amanda Christensen
Tie & Pocket Square Box Brystlommetørklæde Rød Amanda Christensen
Amanda Christensen

Tie & Pocket Square Box Brystlommetørklæde Rød Amanda Christensen

369,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Amanda Christensen Tie & Pocket Square Box i online shoppen og sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Tie & Pocket Square Box
  • Brand-navn: Amanda Christensen
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Lommetørklæder
  • Farve: Rød
  • Butik: Boozt

Men du skal skynde dig, lige netop denne model i Rød er meget eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er populære. Køb så længe der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte over, at få muligheden for at vise dig om Tie & Pocket Square Box fra Amanda Christensen . Du kan aldrig vide om Amanda Christensen Tie & Pocket Square Box på et senere tidspunkt kommer på tilbud - for eksempel på januarudsalg eller til Black Friday. Tør man overhovedet vente - for du ender med Amanda Christensen lommetørklæder i en helt anden farve, model eller mønster? Med hele to garanti kan det aldrig ende helt galt, når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dages med mulighed for returnering. Så du kan bare returnere Tie & Pocket Square Box i tilfælde af nu det ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på foran spejlet. Er man virkelig fornuftig, kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Her kan man være rigtig heldig og få en rabat ved sit aller første køb på helt op mod 10-15 procent - eller måske mere.

Hvis du ender med at købe Tie & Pocket Square Box må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi vil gerne have jeres feedback. Boozt har ekstremt gode anmeldelser rundt omkring, fx på Google, Facebook og Trustpilot og levering inden for meget få dage - og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Boozt hjem til din dør. Hvorfor lede efter andre steder når man kan købe Amanda Christensen lommetørklæder her hos Boozt, som forhandler alle de kendte produkter? Selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den førende når det handler om bæredygtigt modetøj - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er nemlig et emne de bekymrer sig om.

Tie & Pocket Square Box bliver produceret i super behageligt materiale. Amanda Christensen er også meget kendt for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det omhandler lommetørklæder. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Tie & Pocket Square Box (og slet ikke i Danmark), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Tie & Pocket Square Box i farven Rød

For de fleste vil farven rød være en tone, der er tilskrevet nogle kvindelige værdier, men som mand kan tøj eller accessories i rød i ens stil være det manglende input, som mange af os savner i udtrykket. Netop fordi farven rød typisk linkes sammen med det modsatte køn, er farven rød for hankønsvæsner et særligt tappert valg, som vil blive belønnet, hvis du beslutter at iføre dig den. Et slips i rød farve? En butterfly i rød? En skjorte i mørkerød? Det hele fungerer i suverænt samspil med andre nuancer – også selvom du skal sige fra over for nogle mandighedskomplekser. Det er helt sikkert, at rød ikke skuffer dig. Farven rød er lig med en ren form for kærlighed, men faktisk kendetegnes farven også ved at være sanselig, erotisk og forførende – nogle ting, som både mænd og kvinder i de fleste tilfælde gerne vil tilskrive sig selv. Farven rød kan altså udtrykke de rigtige ting de rigtige steder med en modig beslutning. I mange officielle situationer vil den røde farve for mænd være et dristigt valg, som siger meget om, hvor brav og frygtløs du er. For eksempelv er et rødt suit en mulighed, og mange fremstår sågar rigtig storslåede og mageløse. Men hvor mange rødlige blazers er der til et bryllup? Kun ganske få. Ud af rigtig mange deltagere. Lægges de mærke til? Ja, helt afgjort. Men det er ikke på den dårlige måde. De skiller sig ud, fordi de er frygtløse og tør bryde grænserne lidt for, hvad mænd kan tillade sig at have på.

I knap så officielle situationer er farven rød med færre mellemrum brugt. Trøjer med rød og t-shirts med rød er ganske populære og helt ordinære tøjstykker. Der er nok stadig lang vej til rødlige benklæder – men det gør sig gældende for både mand og dame. Som tilbehør fungerer farven rød derimod helt perfekt for manden. Et rødt slips eller en butterfly i rød gør akkurat outfittet til julefrokost det stykke bedre, og rødlige stykker tilbehør matcher hvide skjorter, hvor den stærke rødlige nuance står tydeligt frem uden at overtage helt og holdet, fordi dette grej som bekendt blot er tilhørende udstyr og derved ret små i i rent ud fysisk forstand.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur 30 dage

En af de store forretninger online kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø så er onlineforretningen opstartet af to danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er en svensker med adresse i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give dig et udvalg af fra stortset alle de mest populære brands i tiden uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi en stor del af os har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville. Desuden ville vi alle tilbydes den samme shopping-mulighed, som dem, som bor midt i de aller største modemetropoler på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke kun accessories, modetøj og sko til kvinderne, men også til mænd og børn, så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en portion fragt. Denne verdens allerstørste online butikker bugner af brands og har altid kæmpe udsalg. Både mænd og damer har allerede opdaget glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt du drømmer om, når man scroller gennem hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.