+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tiger of Sweden Cawen bælte
Tiger of Sweden

Tiger of Sweden Cawen bælte

599,00 DKK Gratis fragt
100 cm
105 cm
85 cm
95 cm

Du kan købe Tiger of Sweden Tiger of Sweden Cawen bælte bælter hos Stylepit her, og på den måde kan du helt undgå at skulle i en butik - og arbejde helt for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du burde ikke være for langsom, for netop denne farve er meget eftertragtet - specielt for de populære størrelser. Så køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Modelnavn: Tiger of Sweden Cawen bælte
  • Brand: Tiger of Sweden
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: 95N, 85N, 105K, 100
  • Type: Bælter
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Stylepit
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille bælter fra Tiger of Sweden for DKK 599,00 - en ekstrem god pris kan vi jo nok sige. Og vi på Pashion er imponerede over Tiger of Sweden især når det kommer til bælter. Tiger of Sweden er de virkelig med på moden - specielt når det gælder herre. Hvad enten du vil bruge Tiger of Sweden Cawen bælte til fest eller hverdagsbrug, så har du i den grad muligheden.

Har du god tid kan du vente lidt i stedet og købe når Tiger of Sweden Cawen bælte var på udsalg fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi ville ikke turde vente - for lige nu er det nemt at købe online, med levering til døren, til kun DKK 599,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse/farve kan du uden tvivl købe noget fra samme brand der falder i din smag. Stylepit har et stort udvalg af både Tiger of Sweden og bælter, så - du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter de smarte Sort bælter fra Tiger of Sweden, så bør du ikke undersøge længere. Husk nu at dele med dine venner på social media når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Sort

Sort er for mange den perfekte elegante pæne farve. Det er sort man ender med at vælge, når man skal benytte habitten samt også den nuance, der bliver solgt flest underdele af. Det er en tone man associerer med magt og autoritet. I mændenes skabe finder man ikke mange outfits, der ikke indeholder minimum et stykke sort tøj. Samtidigt er det også en farve, der breder sig helt fra toppen, hvor en stor del af de kendte tøjdesignere elsker at benytte nuancen og helt til butikkerne på gågaden som også uden tvivl har et kæmpe sortiment af sort på hylderne. Gennem tiden har sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og dystert. Vi ser som oftest skurken iført sorte gevandter samt kolde træk, hvor hovedpersonen der redder verden i sin lyse uniform. Uanset det er tonen ikke noget vi undgår, når det kommer til både til fest og hverdag, for det er uden tvivl den nuance, som udstråler mest elegant stil. Endda i forbindelse med fodtøj er vi drenge glade for sort. Både i forhold til de klassiske laksko til mere almindelige sneakers er sort helt klart den mest valgte farve. Det er ikke bare fordi den er pæn - den er meget praktisk og kan matche alt det andet man ellers har i garderoben.


Mere om Stylepit
  • Fragtpris: Gratis fragt for bestillinger på over 299 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 50 dage

Tilbage i år ’00 grundlagde fire drenge den danske shoppingportal med navnet SmartGuy.dk, og senere SmartGirl, som er på samme hjemmeside i dag under navnet Stylepit.dk. Med et hovedkontor i Hovedstaden og med lager i Polen, pakker firmaet hele tiden varer til de Europæiske lande. Når det så handler om online shopping er Stylepit definitivt en af de tunge i DK og det vises altid i det store udvalg af modetøj du finder på siden. På websitet vises de mest eksklusive mærker og brands inden for både mode og skønhed til kvinder, mænd og børn. Hver gang du mangler noget er sneakers, kjoler og jakker lige ved dine fingerspidser, når du sidder med din laptop eller iPhone. På Stylepit som er en af Danmarks ældste af sin slags, ligger der et enormt produktsortiment afde mest spændende brands og de lækreste produkter. Man kan overstå julegaverne eller finde den perfekte kjole til sommerens fester mens du nyder et glas vin i sofaen. Når du har bestilt varerne, bliver de endvidere leveret direkte til din dør, så kan du nøjes med at finde ud af hvad du ønsker dig.

Stylepit leverer fashion på en let måde som gør det let at få lige det du mangler. Måske har det aldrig været meget nemmere at være trendy.