Danmark Danmark (skift)
+1.193.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tiger of Sweden Helmi bælte
Tiger of Sweden

Tiger of Sweden Helmi bælte

559,20 DKK 699,00 DKK -20% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Tiger of Sweden Helmi bælte
  • Brand: Tiger of Sweden
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: 95N
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Stylepit

Skynd dig at køb Tiger of Sweden Tiger of Sweden Helmi bælte bælter mens de stadig er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det. Men du bør ikke vente for længe - for lige netop denne farve er virkelig populær, gælder specielt for de gængse størrelser. For du kan nu købe i onlineshoppen, så du kan helt undgå at skulle gå i en normal butik. På den måde kan du dermed sidde i stilhed uden at skulle skynde dig i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte over at have mulighed for at vise dig om Tiger of Sweden Helmi bælte bælter fra Tiger of Sweden . Man ved ikke om Tiger of Sweden Helmi bælte fra Tiger of Sweden en dag ender på tilbud, fx til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man overhovedet vente, for du ender måske bare med bælter fra Tiger of Sweden i en anden slags farve, model eller mønster? Med intet mindre end to garanti kan det aldrig ende galt, da det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dages returmulighed, så man kan bare returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke kan lide farven/mønsteret på i lyset derhjemme.

Hvis du er virkelig smart, så kan man overveje at melde dig til deres mailingliste. For der kan du måske være rigtig heldig og få en rabatkode til sin aller første bestilling på op mod 10-15%, måske mere. Hvis du ender med at købe Tiger of Sweden Helmi bælte må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi på Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne din ris og ros. Stylepit har meget flotte anmeldelser mange steder fx på Facebook, Google og Trustpilot, med levering indenfor meget få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Stylepit hjem til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan bestille bælter fra Tiger of Sweden her på Stylepit - som forhandler alle de kendte produkter? Og selvom Stylepit måske ikke er husket som pioneren inden for bæredygtighed, så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad noget de går op i. Tiger of Sweden Helmi bælte bliver lavet i et rigtig behageligt materiale. Tiger of Sweden er nemlig meget kendt for netop deres høje kvalitet, måske specielt når det omhandler bælter. Og selvom det ikke er sæsonen for Tiger of Sweden Helmi bælte (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Om farven Sort

Sort er for de fleste den ultimative gentleman rigtig pæne farve. Det er farven man vælger når man skal benytte habitten samt også den nuance, som bliver solgt flest jeans i. Det er farven vi ser som symbol på magt. I mændenes tøjskabe finder man heller ikke mange sammensætninger der ikke indeholder i hvert fald ét sort beklædningsstykke. Samtidigt er det også en tone der breder sig helt oppe fra toppen - hvor de fleste af de helt store tøjdesignere holder meget af at benytte den og helt ned til high street butikkerne, som også uden tvivl har et stort udvalg af sorte beklædningsstykker. Gennem vores tid er sort ofte blevet kendetegn for de mørke kræfter. Vi ser som oftest den onde iført mørkt tøj samt med hårdt træk, hvorimod ridderen som redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Til trods for det er farven ikke længere en mulighed vi viger bort fra når det kommer til hverdag og fest, for det er helt sikkert den farve, der udtrykker mest klasse. Endda når det kommer til fodtøj er fyre forfaldne til de sorte muligheder. Helt fra de klassiske festsko til de mere afslappede sneakers er sort helt sikkert den mest valgte farve. Og det er ikke kun fordi den er klassisk pæn - den er meget praktisk og passer til alt det andet man har på bøjlerne.


Mere om Stylepit
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 299 DKK
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 50 dage

I årtusindeskiftet grundlagde fire mænd den danske webshop SmartGuy, og senere SmartGirl.dk som er på samme website i dag under navnet Stylepit.

Med et kontor i Danmarks hovedstaden og deres lager i Polen pakker og sender Stylepit året rundt mode over hele Europa. Når det kommer til netshopping er Stylepit.dk definitivt en af de store herhjemme og det afspejles også helt tydeligt i det brede udvalg af sko og modetøj der vises i webshoppen. Her findes de mest efterspurgte mærker og brands indenfor både tøj og hudpleje, til både mænd, kvinder og børn.

Hele tiden ligger jakker, støvler og sweatre lige ved hånden, når du sidder med din bærbare eller smartphone. På Stylepit der er en af de mest erfarne af slagsen finder du et bredt produktudvalg afde mest efterspurgte mærker og de smukkeste modeller. Du kan klare din juleshopping samt finde den rigtige kjole til sommerens fester mens du nyder et glas vin i sofaen. Når du har valgt og betalt, bliver de også leveret helt til døren, så kan du nøjes med at finde frem til det du ønsker dig. Stylepit.dk leverer mode på en rigtig organiseret måde der gør det hurtigt at finde lige det du mangler. Det har nok aldrig været ret meget lettere at være smart i tøjet.