Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
TilTaskee Piece
Black Bananas

TilTaskee Piece

372,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: TilTaskee Piece
  • Mærke: Black Bananas
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Sportstasker
  • Farve: Grå
  • Kan købes hos: Miinto

Køb TilTaskee Piece fra Black Bananas så længe de er på lager. Det ville være så mega trist hvis du ikke når det. Du burde ikke vente længe, for lige netop denne model i Grå er rigtig eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. For nu kan du nemlig købe her, så du kan helt undgå at bevæge dig i en fysisk butik. Og på den måde kan du dermed sidde for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Lige nu kan man finde Grå Black Bananas sportstasker til kun 372,00 DKK, en imponerende købspris kan vi i den grad sige. For vi på Pashion.dk er i den grad glade for Black Bananas især når man taler om sportstasker. For Black Bananas må man sige de er altid med på moden - specielt når det gælder dame. Hvad enten man vil bruge TilTaskee Piece til hverdag eller til fest - så er det muligt. Har du god tid kunne man vente, og købe når TilTaskee Piece er på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille online, leveret til din dør, for kun 372,00 kr.. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk.

Hvis TilTaskee Piece ikke er i den rigtige farve/størrelse kan man helt sikkert bestille noget andet der vil falde i sin smag. Miinto har et kæmpe udvalg af Black Bananas og sportstasker, så bare rolig - du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du også kigger efter nogle moderne sportstasker fra Black Bananas så skal du ikke undersøge længere. Husk nu at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om farven Grå

Når man tænker på farven grå, vil man antageligvis sammenligne farven grå med en upartisk farve. Farven grå er ikke mørk eller lys. Den er overgangen fra hvid til sort. Den kan være trist, hvis den står for sig selv. Fordi den grå farve kan være neutral, er den grå farve også meget solid, og farven grå afstedkommer en fornemmelse af afslapning - især hvis det kommer til tøj til kvinder. I betydningen af farver er den grå farve kedelig, men den er også elegant. Hvis det handler om modetøj til damer, ligestiller man farven med modenhed. Går man i tøj i grå nuancer kan man fremstå fyldt med selvtillid, afbalanceret og pålidelig. Bær tøj i den grå farve, og du vil fremstå anstændig og professionel. Den grå farve er en dominerende farve, og den grå farve har en intensiverende effekt på de farver, den grå farven kommer i kontakt med. Farven grå indbefatter tit elementer af anderledes farver og nuancer. Altså kan man som kvinde blande dit grå farvet tøj med anderledes farver og nuancer. Kvinder kan med fordel prioritere farver som gul, lilla, blå eller grøn, da farverne kan fremstå exceptionelt stærkt sammen med tøj i grå farver. Beklædningsgenstande til damer i farven grå behøver ikke være kedelige, så længe damer formår at fremhæve og aktivere den med andre nuancer. Tøj i grå nuancer alene har selvfølgelig også formidable fordele. Den lysere grå nuance virker dæmpende og afstressende på dine omgivelser, så den kan du prioritere til et afdæmpet look. Den mørkegrå farve fremkommer til gengæld alvorlig og oser af selvdisciplin. Vælg derfor mørkegrå til dine beklædningsgenstande, når du som kvinde har lyst til at udstråle professionalisme, og den lysegrå når du som kvinde skal være mere afdæmpet i din påklædning eller dit antræk. Der findes diverse variationer af den grå farve, og damer kan anvende den som ønsket.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at shoppe på nettet. Forretningen tog sit udspring i Norden og det fik fodfæste i begyndelsen af det nye millenium og platformen kan i 2018 prale af at have flotte syv Europalande vist som en del af websiden. Det, som adskiller forretningen fra andre online online platforme er, at den slet ikke er enkel forhandler, som selv har lager og tager varer ind fra planlagte mærker. Det er i virkeligheden en kæmpe online platform for fysiske shops, der brænder for udbyde deres udvalg på nettet, men ikke forventer at en privat netbutik er løsningen. Hvis du handler her er det altså ikke en fælles butik du handler i, men i stedet en masse små butikker, der alle står for at holde styr på de ordrer der kommer ind, plukke de bestilte varer og få dem afsendt til mennesker i hele DK.

Det tilbyder en fantastisk webshop for de, som ønsker at kunne at handle lokalt, men også gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan let selv vælge, om du ønsker at undersøge en helt bestemt ting, en varekategori eller om du foretrækker at søge på lokation.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor mode til herrer, mode til damer, børnetøj, sport, skønhed og indretning. Der sælges altså noget for de fleste – og I kan helt sikkert også have held med at finde den ting, I søger!