Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH
Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH
MOS MOSH

Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb MOS MOSH Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH langærmede skjorter i onlineshoppen, så du på den måde kan undgå at skulle gå i en fysisk butik - og bare sid i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du bør ikke vente for længe, for lige netop farven Sort, Blå, Brun i denne model er yderst populær, specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så ekstremt øv hvis du ikke når det.

  • Navn: Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH
  • Mærke: MOS MOSH
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Langærmede skjorter
  • Findes i farverne: Sort, Blå, Brun
  • Kan købes hos: Boozt

Beskrivelse

Er du også på jagt efter at bestille de mega lækre Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH langærmede skjorter fra MOS MOSH til dame i Sort, Blå, Brun, så er du nemlig kommet til det perfekte sted. For hos www.pashion.dk er vi ekstremt glade for netop langærmede skjorter specielt hvis de er udviklet af MOS MOSH.

MOS MOSH er specielt kendt for deres smarte design af langærmede skjorter, og Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH er overhovedet ingen undtagelse. Derudover kan man endda benytte Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH ved alle slags anledninger, hvad end det er til hverdag eller fest. Og netop nu kan den findes til blot DKK 799,00, der kan siges er en meget rimelig pris. Dog skal du huske at du nok ikke bør vente for længe. For lige den pris kan kun gælde hvis lager haves. Du kan selvfølgelig at vente og tage en chance og tro på bedre tilbud til januarudsalg, til sommerudsalg, black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg/outlet.

En af de største fordele er at Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH kan findes på internettet. På netop den måde kan du undlade, at tage ned og besøge en normal forretning der sælger mode. Man kan uden tvivl købe det du er på udkig efter hos netop Boozt, de har nemlig et vanvittigt stort udvalg af MOS MOSH langærmede skjorter. Netop Boozt er kendt for modetøj og sko leveret hurtigt, lave fragtpriser, imponerende udvalg i alverdens slags kollektioner, farver og modeller.

Glem nu ikke at anmelde af Tina Jersey Shirt Langærmet Skjorte Beige MOS MOSH fra MOS MOSH lige her på siden. Og du må love ikke at glemme at følge Pashion.dk på vores sociale medie profiler via Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om farven Sort, Blå, Brun

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte det dystre. Skyggerne og det skjulte. Det er en kulør, der opsluger mange andre farver men samtidigt også en nuance som kan bruges til at understrege mange andre lyse farver i moden.

I tiden er det en typisk farve der udstråler elegance. Vi kan typisk kende fra butikkerne som det helt elegante suit og smoking til damer og den lille sorte. Det er farven vi har i vores garderobe fungerende som en essentiel del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er det også en af kulørerne som man ser gentagne gange i den generelle modeverden både på gågaden, og også på diverse catwalks. Samtidigt er det også en stærk farve der udstråler både magt og autoritet. Derfor ser man mange mennesker i magtfulde jobs med beklædning til både arbejde og hjemmebrug i netop denne farve, netop fordi den sorte i den grad understreger og udstråler magten i deres position. I denne tid ser man ofte sort indenfor populære forbilleder i musik og mode. Desudenopleves de genkendelige slags fx de helt sorte bukser, den sorte kjole og den klassiske smoking. Er du usikker på, hvilken du bør tage på, så er sort altid et sikkert valg.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de store butikker på nettet er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er onlineforretningen startet af 2 danske drenge. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give overblik over fra alle de udbredte mærker i tiden uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange af os har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så tit som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil vi alle nok tilbydes den samme adgang til mode, som de der bor i midste af de absolut største modemetropoler i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til damerne, men også en hel masse til herrerne og drenge og piger så man kan købe til alle på en gang og kun skulle betale en enkelt porto. Verdens store webshops er fyldt med mærker og har altid store udsalgskategorier. Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at shoppe online og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde stort set alt det, du tænker på, når man kigger på siderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i MOS MOSH

Da den tidligere Bestseller nøgleperson, Kim Hyldahl i ’10 opdagede, hvad han selv omtaler som, ”Et hul i markedet”, blev det starten på mærket MOS MOSH.

Allerede fra den første dag har det ligget i kortene, at kundegruppen til produkterne ikke bare lå i Danmark, men i hele verden og den strategi har betalt sig for Sydjyske brand, som i skrivende stund kan fremvise et massivt plus på bundlinjen og en tilbagevendende kundebase, som er vilde med de klassiske, fittede cowboybukser og slacks fra brandet.

Visionen omkring firmaet har alle dage været at fremstille produkter, der fremhæver det bedste i kvinden, der vælger det. At tilbyde denimbukse og pants til alle kvinder, som sørger for, at de er tilfreds og sidder, som de skal - også på trods af megen brug og flere vaskemaskineture.

Fordi det bare er et stilrent og modest produkt, lægger firmaet ekstra stor vægt på hvordan modellerne passer for at det er til UG hver eneste gang. Herudover er valget af materialer af uhyreumådelig format, dersom det sluttelige produkt er både smukt og stærkt. På en ret kort periode fik det danske brand, MOS MOSH etableret en forrygende kundebase gennem hele Skandinavien og i Tyskland på grund af deres cowboybukser og mærket har løbende ekspanderet deres kollektion med mange forskellige andre dele indenfor garderoben. I dag kan du købe alt fra toppe, blazere og lækre, veldesignede slacks til varer i læder og lange skjorter.

Siden er størstedelen af aktierne i brandet blevet opkøbt af en tysk kapitalfond, Findos Investor, som har betalt stort for MOS MOSH, der i disse dage har mere end syvhundrede butikker, der sælger deres varer fordelt over hele Norden og i resten af Nordeuropa.

Fremtiden betyder nye butikker over hele EU og kanske desuden verden, nu, da Kim Hyldahl og firmaet har den enorme, tyske investor som støtte der kan bakke op om fremgangen.


Hvornår du skal gå med langærmede skjorter

Der findes ikke nogen tvivl om, at moden til kvinder er den, som gennem løbet af årene har været langt mere fremtrædende i moden. Selv om herremoden er blevet mere synlig i løbet af den sidste tid, så vejer kvindetøj stadig meget oftere på podierne i modeugen og i forretningerne.

Stilen udstikkes som udgangspunkt af de mange modehuse, mens de viser deres kollektioner frem, men foruden er der også det, der er kendt som street fashion. Her er det moden i hverdagen, som gør sig gældende og moden her sættes af de omtalte ’trendsættere’, som er ganske almindelige personer med stor forståelse for mode. For damer er der ikke blot én style, men en række alternative, som hver især taler til sit individuelle segment af potentielle forbrugere. Og netop idet der er så væsentlig forskel på, hvilke modeller der fremhæver den kvindelige krop i de mange forskellige aldre, så findes der yderligere stor forskel på, hvad der er trendy iblandt de forskellige aldersgrupper. Fælles for alle er på den anden side gang på gang både mønstre, snit og sammensætning, der er universalt fremherskende imens andre findes mere skabt af formgiveren som har lavet det eller den gruppe, tøjet er henvendt til.

I disse dage er damemoden fordelt på 2 mærkbart ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som tæller de helt almene kæder som blandt andre Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Ellers kommer de eksklusive brands i den dyre ende af prisskalaen, her finder vi mærker som Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste damer blander de to modeklasser med hinanden og skaber således en personlig stil, der er bygget op af tidens mode, men kombineret som en del af den unikke style. Som følge af at shopping på nettet er blevet mere brugt, kan man nu ikke udelukkende se mode i de fysiske butikker, men også på internettet, hvorfor vi har hele verden liggende for fingerspidserne. Det giver os en uendelig mulighed for at vælge mellem de nærværende tendenser inden for modeverden når vi ønsker at lave en individuel stil.