Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Toilettaskesæt 2 delt
Gillian Jones

Toilettaskesæt 2 delt

299,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Gillian Jones Toilettaskesæt 2 delt i denne online shop & sidde helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Toilettaskesæt 2 delt
  • Mærke: Gillian Jones
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Tasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Du burde ikke vente længe, lige netop denne farve er virkelig populær, og specielt for de størrelser der er mest gængse. Køb mens de stadig er på lager, det er så mega ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over, at have mulighed for at vise dig om Toilettaskesæt 2 delt fra Gillian Jones . Man ved ikke om Gillian Jones Toilettaskesæt 2 delt senere kommer på udsalg, fx til Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for du ender måske med Gillian Jones tasker i en anden slags model, farve eller mønster? Med hele en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dages returmulighed så du kan bare sende retur Toilettaskesæt 2 delt i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke kan lide farven/modellen på. Er du rigtig klog så kan du tilmelde dig Miinto’s mailingliste. For her kan du være heldig og få tilsendt en rabat til dit første køb på op mod 10-15 procent, måske mere.

Hvis du ender med at bestille Toilettaskesæt 2 delt må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions Facebookside. Vi på Pashion går meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne høre jeres ris og ros. Miinto har virkelig flotte anmeldelser rundt omkring, fx på Trustpilot, Google og Facebook og leverer indenfor ganske få dage - og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto hjem til dig. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan købe tasker fra Gillian Jones her hos Miinto der forhandler alle de kendte produkter?

Og selvom Miinto ikke er tænkt på som den ledende når det drejer sig om bæredygtigt modetøj - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er i den grad et emne de går op i.

Toilettaskesæt 2 delt bliver lavet i virkelig behageligt materiale. Gillian Jones er nemlig meget kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om tasker. Og selvom det måske ikke ligefrem er sæsonen for Toilettaskesæt 2 delt (slet ikke for DK), så bliver det det!


Mere om farven Sort

Sort tøj til børn og unge – det bekvemmelige og stilige valg Hvis du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig sjældent på tøj i den sorte farve som det første. I stedet dukker farver som gul, lyserød, grøn og blå sikkert frem. Men selvom du måske ikke altid giver den sorte farve en tanke, når det handler om børnetøj, er sort en vidunderlig farve til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alle typer af beklædning i sort – endda fra adskillige slags brands Det dejlige ved farven sort er, at farven er meget praktisk. Ser du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke slippe for sort (og hvorfor skulle du også have lyst til det?). På trods af at det ikke altid er tilfældet for børnetøj, er det alligevel meget let at få fat i tøj til børn i den sorte farve.

Sorte toppe og t-shirts, sorte underdele og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der eksisterer ikke dén type beklædning, du ikke kan finde i farven sort. Farven sort er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at udvælge tøj til dit barn i sort er, at det er mere udfordrende at se snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der af den grund smuds på dit barns tøj, er de ikke så nemt at udpege. Sammenlignet med items i de lysere farver vil dit barns garderobe se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der findes mere tøj i sort deri. Er sort for intens? Benyt dig af basis items i sort Måske tænker du, at den sorte farve er alt for intens og mørk til børnetøj. Og jo, det måske kan komme til at fremstå en smule ekstremt ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Derfor kan du få sort tøj i dit barns klædeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor begynde med at anskaffe nogle simple tøjstykker såsom trøjer, bukser, toppe, sweatshirts og overtøj i dit barns klædeskab. Så får dit barn nogle basis items, som dit barn kan bruge igen og igen – og som ikke slides op alt for hurtigt.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Fri fragt ved køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og anderledes måde at købe lækre ting på internettet. Ideen udsprang i Skandinavien og det tog sin begyndelse i ’09 og virksomheden kan i dag bryste sig af at have op imod syv EU lande præsenteret som en del af platformen. De ting, der separerer shoppingplatformen fra konkurrerende webbaserede webshops er, at det modsat andre ikke er enkelt butik, der selv har lager og sælger varer fra en række brands.

Det er faktisk en samlet online shoppingplatform for eksisterende shops, som godt vil tilbyde deres sortiment, men ikke forestiller sig at en enkelt online butik er en egentlig mulighed. Hvis du shopper på Miinto er det i givet fald ikke en kæmpe online shop du handler i, men i stedet for en buket mindre forhandlere, som hver især står for at holde styr på de bestillinger som ruller ind, plukke bestillingen og afsende dem til kunder i landet over.

Det giver en spændende shop for de, der gerne vil kunne at handle lokalt, men desuden drømmer om at have muligheden for at se, hvad hele landet har. Du kan nemlig selv bestemme, om du vil tjekke markedet for en præcis vare, en kategori eller om du foretrækker at søge på lokation.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der er således noget for de fleste – og I kan med garanti også finde den ting, man er på udkig efter!