Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood
Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood
Wood Wood

Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood

900,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood shorts fra Wood Wood i denne onlineshop & sidde i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood
  • Brand: Wood Wood
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Shorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Boozt

Men du burde ikke vente længe - for lige farven Sort i denne model er ekstrem efterspurgt - specielt for de størrelser som er mest gængse. Køb mens de stadig er på lager - det er så mega irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over at få mulighed for at vise dig om Wood Wood Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood shorts . Man ved ikke om Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood på et tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man overhovedet vente - for du ender måske med Wood Wood shorts i en anden slags mønster, farve eller model? Når Boozt giver 2 garanti kan det umuligt gå helt galt da det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage returret, så du kan altid sende retur Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood i tilfælde af nu det ikke passer eller du ikke kan lide farven i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig fornuftig, så kan du overveje at tilmelde dig deres medlemsklub. Der kan du måske være rigtig heldig og modtage en rabatkode for dit aller første køb på hele ti til femten procent - eller måske mere. Ender du med at bestille Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood må du huske at dele oplevelsen på Pashions Facebookside. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at benytte produktet. Vi vil meget gerne have vores besøgenes feedback. Boozt har ekstremt imponerende bedømmelser mange steder blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot med levering på kun få dage, og du kan tracke din ordre hele vejen fra Boozt og til din dør. Så hvorfor lede efter andre steder når man kan finde Wood Wood shorts her på Boozt, som forhandler de fleste af de mest kendte produkter? Selv om Boozt ikke er kendt som den førende når det handler om økologi - så er det ikke fordi de ikke tænker over det. For det er noget de tænker over. Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood bliver lavet i rigtig smart materiale. Wood Wood er også kendt af flere for netop deres kvalitet, og måske specielt når det omhandler shorts. Selvom det ikke er sæsonen for at gå med Tomi Shorts Stylede Shorts Tailored Shorts Sort Wood Wood (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop shorts i Sort

Sort er for en del den optimale klassiske rigtig pæne farve. Det er nuancen vi vælger, når vi skal i pænt tøj og den nuance, der sælges flest jeans af. Det er farven vi ser som synonym for autoritet og magt. I herrernes garderober findes der heller ikke mange sammensætninger der ikke indeholder i hvert fald ét sort beklædningsstykke.

Det er en tone, der ses helt fra toppen af - hvor en stor del af de kendte tøjdesignere elsker at benytte nuancen - helt til butikkerne på gågaden, der også med stor sikkerhed har et stort udvalg af sort på hylderne. Gennem moden er sort ofte blevet kendetegn for ondskab. Man ser altid heltens fjende beklædt i sorte gevandter og med grove træk, hvor imod prinsen redder verden i sin strålende rustning. Alligevel er sort ikke længere noget vi vælger fra når det gælder både hverdag og fest, for det er ganske sikkert den farve, som udtrykker mest klassisk stil. Selv på fødderne er fyre gladest for de sorte muligheder. Både når det handler om de lækre laksko til mere afslappede kondisko, er sort uden sammenligning den mest udbredte farve. Og det er ikke bare fordi den er klassisk og pæn, den er rigtig praktisk og kan bruges til alt det andet vi har i garderoben.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

Den store butikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. Til trods for at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlinebutikken startet af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som må siges at give dig et udvalg af fra de fleste de mest kendte mærker i modebilledet uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag, specielt fordi mange af os har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som man gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle ønske den samme mulighed for at købe tøj som de, der er bosat midt i de absolut største modebrændpunkter på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til kvinderne men også en hel masse til mænd og drenge & piger så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale en omgang fragt. Verdens største online butikker er fyldt med produkter og har nærmest altid store sortimenter af tilbudsvarer. Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde tæt på alt det, man står og mangler når du bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Mere om shorts

Når det kommer til herremode, er der med stor sikkerhed sket en mærkbar proces gennem de sidste år. Til trods for der altid har forekommet stile og mode iblandt herrer, så er det først rigtigt i forlængelse af den metroseksuelle livsstil og modeikoner fra denne klasse, at det er blevet populært og godkendt iblandt det mandlige publikum at være interesseret i stil og at gå op i sit udseende. Den blev synlig gennem et mere varieret billede af mode samt en vifte forskellige styles indenfor uens kredse.

Herremoden har altså også på rigtig mange områder været langt mere ens og betonet af, at man ifører sig tøj efter anledningen og ikke som en del af individuel style. I samme kontekst har det også i rigtig mange fald været mærker og navne i stedet for egentlige former, der har gjort sig betydende.

Dette har dog forandret sig meget gennem de forgangne årtier, hvor stilen for mænd har udviklet sig meget mere sammensat og der forefindes langt videre potentiale for at købe og opbygge en unik stil. Den tendens har de prominente designere også set og heraf ser forbrugerne altså også i større udstrækning opmærksomhed på designs og brands udelukkende markedsført til herrer i alle aldre og segmenter.

I tiden er der næsten samme variation i moden, som er produceret til herrer, som der er i stile til det kvindelige publikum. Især er stilen blevet skabt af magasiner og moderigtige ikoner, der samarbejder med de store brands og på den måde kan starte trends, der deler sig som ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og modeinteresserede.

Ligesom blandt kvinderne, er det på samme måde i herremoden kommet til at blive meget mere brugt og efterstræbt at opbygge en langt mere personlig stil, der ikke bare er dannet på basis af mærker, men sågar har til ide at tydeliggøre en individuel og speciel style. For personer, der har interesse for fashion, er her altså skridt for skridt opstået ligeså mangfoldig chance for at være unik som imellem de kvindelige kunder.