+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tommy Hilfiger Bælte Brun
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Bælte Brun

399,00 DKK

Nu kan du købe Tommy Hilfiger Bælte Brun fra Tommy Hilfiger i denne online shop og sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Tommy Hilfiger Bælte Brun
  • Brand-navn: Tommy Hilfiger
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: 90, 85N, 110G, 105K, 100
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Du bør ikke vente længe - for lige farven Brun i denne model er meget efterspurgt - og specielt for de størrelser der er populære. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over, at have mulighed for at vise dig om Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Bælte Brun .

Du kan aldrig vide om Tommy Hilfiger Bælte Brun fra Tommy Hilfiger på et senere tidspunkt ender på tilbud, fx på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man virkelig vente - for du ender måske med bælter fra Tommy Hilfiger i en anden slags mønster, farve eller model? Når Miinto giver en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt når det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dages med mulighed for retur, så man kan altid sende retur produktet hvis det ikke passer, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen på i virkeligheden. Er man virkelig fornuftig, så kan man overveje at melde dig til Miinto’s mail-liste. Der kan man være heldig og modtage en kuponkode til dit allerførste køb på helt op mod 10-femten procent - måske mere.

Ender du med at bestille Tommy Hilfiger Bælte Brun må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at benytte servicen. Vi hører derfor meget gerne din feedback. Miinto har ekstremt flotte anmeldelser rundt omkring, blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook, og leverer på kun meget få dage. Og så kan du tracke ordren hele vejen fra Miinto til døren. Hvorfor lede efter andre steder når du kan købe bælter fra Tommy Hilfiger lige her hos Miinto - der sælger stort set alle de populære produkter? Selvom Miinto ikke er husket som den førende når det kommer til bæredygtig mode - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Tommy Hilfiger Bælte Brun bliver produceret i et super smart materiale. Tommy Hilfiger er kendt for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det omhandler bælter. Selvom det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Tommy Hilfiger Bælte Brun (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Miinto tilbyder en spændende og anderledes måde at købe tøj online. Konceptet udsprang i Norden og Miinto blev grundlagt i starten af 2009 og virksomheden kan i disse dage prale af at have op imod 7 EU lande vist på siden. De ting, der adskiller firmaet fra lignende webbaserede online platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er en forhandler, som selv har lager og tilbyder varer fra specielle brands. Det er i stedet en omfattende online shoppingplatform for fysiske shops, som brænder for sælge deres udvalg på nettet, men ikke just tænker at en enkelt web butik er en optimal løsning. Når du gør indkøb på platformen er det derfor ikke en samlet kæmpe webbutik du køber i, men i stedet for en samling små butikker, der hver især har ansvaret for at holde orden på de bestillinger som tikker ind, pakke bestillingen og få dem sendt til kunder i hele Danmark. Det giver en spændende shop for dem, som gerne have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid gerne vil muligheden for at opdage, hvad resten af verden tilbyder. Du kan nemlig selv afgøre, om du ønsker at søge på en helt bestemt ting, en varekategori eller om du har lyst til at søge på lokation.

Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, beauty og indretning. Der er altså noget for de fleste – og du kan med garanti også finde de ting, du søger!


Om Tommy Hilfiger

Hilfiger er ikke alene anerkendt når det kommer til modeverdenen, men herudover også som en persona i sig selv. Ovenpå flere år i designafdelingen for flere yderst omtalte brands bestemte han at iværksætte sit eget mærke med pekuniær hjælp fra en indisk tekstilproducent kaldet Mohan Murjani. I nittenfenogfirs blev den ældste kollektion produceret. Med et ønske om at grundlægge noget originalt og et blik for trend havde Thomas Jacob Hilfiger begyndt det, som ville udvikle sig til et stort eventyr.Så tidligt som i den tidligste fashion kollektion var dandy-agtige stil, der ville ende med at karakterisere firmaet ind i fremtiden fremherskende. Den let bonerte elegance, som kendetegner særligt de amerikanske gymnasieskoler. Nu er firmaet kendt for sit friske og æstetiske snit, som har vundet stor anerkendelse over hele verden og er yndet af mange store stjerner inden for musikken. Den nedtonede elegance samt de stilrene snit med perfekt pasform og klare linjer er bærende for mærket igennem mere end 30 års modeeventyr og det er endnu klart for enhver, at Hilfiger – trods det, at han for år siden har solgt det – fortsat står for designafdelingen nu for tiden. Firmaet blev i 2010 overtaget af PVH corp, der også i dag har ejerskabet, mens formgivningen endnu er Hilfigers afdeling. I seksoghalvfems udvidede brandet deres sortiment med en tøjlinje til kvinder, efter overtagelsen af Pepe Jeans. Endvidere oprettede de i ’98 en linje af badeartikler i god kvalitet.

Bagefter er det blevet til både dufte, briller, sko og tilbehør, der alt har opnået samme store popularitet som de tidligste kollektioner. Brandet kan i dag købes i over ethundrede lande over hele verden og købes i adskillige butikker for kunder, som er på udkig efter æstetiske items, klassiske parfumer eller bolig accessories i høj kvalitet.