Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Torba Duffel
Helly Hansen

Torba Duffel

517,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Helly Hansen Torba Duffel sportstasker her, så du kan undgå at gå i en normal forhandler, og bare være i fred og ro uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken. Men du burde ikke vente længe, for lige netop farven Sort er virkelig populær, gælder specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt irriterende hvis du misser det.

  • Produktnavn: Torba Duffel
  • Brand: Helly Hansen
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Sportstasker
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Miinto
Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over, at få muligheden for at vise dig om Torba Duffel sportstasker fra Helly Hansen . Man ved ikke om Torba Duffel senere kommer på udsalg, for eksempel på Black Friday eller til januarudsalg. Tør du overhovedet vente, for man ender bare med Helly Hansen sportstasker i en helt anden farve, model eller mønster?

Med hele to garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et krav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dage returret, så du kan bare returnere Torba Duffel hvis det ikke passer i størrelsen, eller man ikke alligevel kan lide modellen på i lyset derhjemme. Er man rigtig smart kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For her kan man være rigtig heldig og få en rabat ved din allerførste bestilling på 10-15% - måske mere.

Ender du med at købe Torba Duffel må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores service. Vi vil meget gerne høre vores brugeres ris og ros. Miinto har meget flotte anmeldelser diverse steder herunder på Google, Trustpilot og Facebook, og levering på kun få dage, og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Miinto hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan købe Helly Hansen sportstasker lige her på Miinto, som forhandler stort set alle de mest populære produkter?

Men selvom Miinto ikke er tænkt på som den ledende inden for bæredygtig mode - så betyder det ikke de ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad noget de bekymrer sig om.

Torba Duffel laves i et super lækkert materiale. Helly Hansen er meget kendt for deres kvalitet - og måske specielt når det omhandler sportstasker. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Torba Duffel (og slet ikke i Danmark), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe Torba Duffel i farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte mørket. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en kulør, som formørker de andre farver, og også en nuance, som kan blive brugt til at skabe kontrast til flere andre sprøde typer farver i modebilledet.

I vor tid er det en mere gammeldags farve der er lig med elegance. Man kan ofte kende den fra moden som det klassiske suit og smokingen til damer og cocktailkjolen.

Det er tonen vi har i vores tøjskab fungerende som en vigtig del af hverdagsgarderoben. Af denne grund er det en af de kulører som man ser igen og igen i den generelle modeverden både ude i verden, og hos de helt store designere. Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve som giver indtryk af autoritet og magt. Af den grund ser man flere mennesker i magtfulde jobs med uniformer af både den formelle og den uformelle slags i sort - fordi nuancen blot understreger deres position. For tiden ser vi rigtig tit sort inden for store forbilleder i moden. Desudenopleves de genkendelige modeller som de sorte bukser, den sorte kjole og ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om hvilken du vil vælge så er sort altid et godt valg.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og spændende måde at købe lækre ting på www. Platformen tog sit udspring i Skandinavien og hovedsædet blev grundlagt i starten af 2009 og konceptet kan nu bryste sig af at have omkring syv EU lande deltagende med deres varer på websiden. De ting, som separerer dem fra andre webbaserede platforme er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt butik, der selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra planlagte forretninger.

Det er helt modsat en kæmpe e-commerce platform for allerede etablerede forretninger, der kunne tænke sig vise deres varer, men ikke helt tror at en privat webshop er en egentlig mulighed.

Når du handler her er det altså ikke en stor online butik du betaler til, men i stedet for en buket mindre butikker, som individuelt er ansvarlige for at ordne de ordrer der lander i indbakken, håndtere varerne og få dem afsendt til købere i alle afkroge af land og rige.

Det er en alsidig shop for dem, som gerne kunne at handle lokalt, men desuden gerne vil chancen for at opleve, hvad verden har. Du kan let selv bestemme, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, kvindemode, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og alt til huset. Der udbydes således noget for langt de fleste – og I kan med stor sandsynlighed også opdage det, I leder efter!