Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tote Bag Shopper Taske Sort Rains
Tote Bag Shopper Taske Sort Rains
Rains

Tote Bag Shopper Taske Sort Rains

349,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Rains Tote Bag i onlineshoppen, så du på den måde kan slippe for at gå i en normal forhandler - og bare være i stilhed uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren. Men du burde skulle ikke vente længe - for netop farven Sort, Blå og denne model er yderst eftertragtet, og dette gælder specielt for de normale størrelser. Så køb mens der stadig er på lager, det ville være så øv hvis du går glip af det.

  • Produktnavn: Tote Bag
  • Mærke: Rains
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Shopper tasker
  • Farve: Sort, Blå
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Lige nu kan du bestille shopper tasker fra Rains for kun DKK349,00 en ekstremt god produktpris må vi virkelige sige. For vi hos Pashion.dk er i den grad imponerede over Rains, og ikke kun når det handler om shopper tasker. Rains må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten man vil bruge Tote Bag til fest eller hverdag - så er det uden tvivl muligt.

Hvis man har god tid kan man vente i stedet, og bestille når Tote Bag er på udsalg, for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville ikke vente - for netop nu er det så nemt at købe på internettet og med levering til døren, for kun 349,00 DKK. En rigtig god synes vi bag Pashion.dk.

Hvis Tote Bag ikke er i den helt rigtige størrelse og farve kan du uden tvivl købe noget andet som falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af shopper tasker fra Rains - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du kigger efter moderne Sort, Blå shopper tasker fra Rains så behøver du ikke lede mere. Husk nu at dele med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om at gå i shopper tasker i Sort, Blå

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det dystre. Det svære at se i skyggerne. Det er en kulør, der absorberer andre kulører, men samtidigt en kulør, som kan bruges til at fremhæve og indramme mange andre kraftige farver i moden. I tiden er det en typisk kulør, der udstråler overklasse og elegance. Vi kan typisk kende fra klædeskabet som det mørke jakkesæt og smoking til damer samt cocktailkjolen. Det er en kulør størstedelen af os har blandt vores tøj fungerende som en del af garderoben. Som følge heraf er det en af de nuancer man ser om og om igen i modebilledet både i hight street butikkerne, men også i high fashion.

Samtidigt er det også en kraftfuld farve som symboliserer både autoritet og magt. Derfor ser man også flere kvinder i magtfulde jobs med garderober af både den formelle og uformelle slags i sort fordi tonen i den grad understreger den position de sidder i. I dag ser vi tit sort indenfor populære forbilleder i musik og mode. Ud over detfindes også de kendte og elskede modeller fx de helt sorte jeans, den sorte kjole og den helt sorte smoking. Er du usikker på, hvilken du burde iklæde dig så vil sort altid være et sikkert valg.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Den store butikker online er et rendyrket skandinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø er webshoppen foundet af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er også svensker med adresse i København, så han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som giver dig overblik over fra de fleste de udbredte brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne ville gøre det. På samme tid ville de fleste nok ønske den samme mulighed for at købe tøj som dem, der er bosiddende midt i de aller største modebrændpunkter i vores verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com tilbyder ikke bare accessories, modetøj og sko til damerne men også en hel masse til herrer og børnene, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe med en gang fragt. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med brands og har nærmest altid store lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og mænd har opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde i omegnen af alt det du tænker på når du kigger på websiderne med sko, tøj og accessories.