+873.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Travel jakke
DAY et

Travel jakke

611,32 DKK 899,00 DKK -32% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Travel jakke bælter fra DAY et i denne online shop, så du kan helt undgå at bevæge dig i en normal forhandler - og sid helt for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren. Men du bør ikke være for langsom, for lige netop denne farve er meget eftertragtet - gælder specielt for de mest populære størrelser. Så køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis man misser det.

  • Produkt: Travel jakke
  • Mærke: DAY et
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: S
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Grøn
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du købe bælter fra DAY et til DKK611,32 - en ekstrem god købspris må man i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig glade for DAY et og ikke kun når vi taler om bælter. For DAY et må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om du vil bruge Travel jakke til hverdagsbrug eller til en fest - så er det i den grad muligt. Har man god tid kunne man vente i stedet, og købe når Travel jakke var på udsalg, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Holdet bag Pashion ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille online og med levering til døren, til kun 611,32DKK. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.

Er den ikke i den helt rigtige farve/størrelse kan du med garanti bestille en anden ting der falder i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af bælter fra DAY et - så - du finder noget du skal bruge.

Så hvis du også er på jagt efter de fede Grøn DAY et bælter, så skal du ikke kigge mere. Og husk at dele med dine venner på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri levering ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og spændende måde at shoppe på www. Miinto tog sin begyndelse Her i Norden og hovedsædet udfoldede sig i 2009 og konceptet kan i dag prale af at have op imod 7 lande i EU deltagende på hjemmesiden. Den ting, der adskiller forretningen fra andre online webshops er, at Miinto slet ikke er enkel forhandler, som selv fører lager og tager sortimenter ind fra forskellige firmaer. Det er helt modsat en fælles online shoppingplatform for fysiske forretninger, som kunne tænke sig udbyde deres sortiment, men ikke lige forestiller sig at en alenestående webshop er løsningen.

Når du gør indkøb på platformen er det derfor ikke en samlet stor butik du køber hos, men omvendt en masse individuelle forretninger, som individuelt står for at ordne de bestillinger der tikker ind, håndtere bestillingen og få dem sendt til kunder i hele landet. Det giver en alsidig shop for de, som gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men også drømmer om at have chancen for at se, hvad hele landet har. Du kan nemt selv beslutte, om du overvejer at undersøge en bestemt vare, en kategori eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, dametøj, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der udbydes på denne måde noget for de fleste – og du kan helt sikkert også have held med at finde det, I leder efter!