Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Trolley skoletaske Starr
CoolPack

Trolley skoletaske Starr

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Trolley skoletaske Starr fra CoolPack i denne onlineshop og lede i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Trolley skoletaske Starr
  • Brand-navn: CoolPack
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Skoletasker
  • Farve: Grøn
  • Butik: Miinto

Men du skal skynde dig, for netop denne model i Grøn er meget eftertragtet, specielt for de normale størrelser. Så køb mens de stadig er på lager, det ville være så trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af at have mulighed for at vise dig om Trolley skoletaske Starr fra CoolPack .

Man kan aldrig vide om Trolley skoletaske Starr fra CoolPack senere kommer på tilbud - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Tør man overhovedet vente - for man ender måske bare med CoolPack skoletasker i en helt anden farve, model eller mønster? Når Miinto giver hele 2 garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et krav i DK. Ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering. Så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen på foran spejlet. Hvis man er rigtig fornuftig, så kan man overveje at melde dig til Miinto’s mail-liste. For der kan man være heldig og modtage en rabat ved din allerførste bestilling på op mod 10-15%, måske mere. Hvis du ender med at bestille Trolley skoletaske Starr må du huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne høre vores besøgenes feedback. Miinto har virkelig imponerende bedømmelser mange steder herunder på Google, Trustpilot og Facebook og levering på kun ganske få dage. Og så kan du tracke ordren hele vejen fra Miinto til døren. Så hvorfor lede efter andre steder når du kan købe CoolPack skoletasker her på Miinto der sælger de fleste af de populære produkter? Men selvom Miinto ikke er tænkt på som pioneren inden for økologisk modetøj - så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad et emne de går op i. Trolley skoletaske Starr laves i et rigtig behageligt materiale. CoolPack er nemlig kendt af flere for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det drejer sig om skoletasker. Og selvom det ikke er sæson for Trolley skoletaske Starr (og slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og spændende mulighed for at handle på internettet. Forretningen udsprang Her i Norden og Miinto blev grundlagt i totusindogni og firmaet kan i disse dage bryste sig af at have op imod 7 lande i EU deltagende med deres varer på platformen. Det, der adskiller virksomheden fra lignende interntbaserede shoppingplatforme er, at den slet ikke er en forretning, der selv har lager og tager sortimenter ind fra planlagte firmaer.

Det er faktisk en stor e-commerce platform for rigtige forretninger, der ønsker at sælge deres sortiment, men ikke tænker at en enestående web butik er løsningen. Når du shopper på Miinto er det således ikke en stor shop du køber hos, men i stedet for en række individuelle butikker, som alle er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der ruller ind, plukke varerne og sende dem til købere i over alt. Det tilbyder en alsidig webshop for de, der gerne have muligheden for at købe lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at opdage, hvad hele landet kan lokke med. Du kan altid selv bestemme, om du overvejer at søge på en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til damer, tøj til børn, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der er således noget for alle – og I kan med stor sandsynlighed også have held med at finde den ting, I er på udkig efter!