Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tulle Forming Body Lingerie Shapewear Bottoms Beige Wolford
Tulle Forming Body Lingerie Shapewear Bottoms Beige Wolford
Wolford

Tulle Forming Body Lingerie Shapewear Bottoms Beige Wolford

1.019,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Wolford Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford shapewear online & sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford
  • Brand-navn: Wolford
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Shapewear
  • Farve: Beige
  • Kan købes hos: Boozt

Du burde skynde dig - for lige netop denne model i Beige er yderst eftertragtet, og dette gælder specielt for de gængse størrelser. Køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi stolte af, at have muligheden for at vise dig om Wolford Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford shapewear .

Du ved ikke om Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford fra Wolford senere kommer på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man virkelig vente - for man ender måske bare med Wolford shapewear i en anden mønster, model eller farve?

Når der gives hele en 2-årig garanti kan det umuligt ende galt, når det er et dansk lovkrav. Ligesom med minimum 14 dage returret så man kan til hver en tid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller man ikke kan lide farven/modellen i virkeligheden. Hvis du er virkelig fornuftig, kan du tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. For der kan du være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode ved sin første bestilling på hele ti til 15 procent - måske mere.

Ender du med at bestille Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions social media kanaler. Vi hos Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes bedømmelse. Boozt har meget imponerende bedømmelser rundt omkring, fx på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på få dage - og du kan følge ordren hele vejen fra Boozt og til dig. Så hvorfor lede efter andre steder når nu du kan bestille shapewear fra Wolford her på Boozt - der forhandler de fleste af de mest kendte produkter? Men selv om Boozt måske ikke er husket som den førende inden for økologisk fashion - så betyder det ikke de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de tænker over. Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford bliver produceret i et rigtig behageligt materiale. Wolford er også kendt af mange for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om shapewear. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Tulle Forming Body Shapewear Undertøj Beige Wolford (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur 30 dage

En af de store online forretninger er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø er onlineforretningen startet af to danskere. Den øverste leder i dag er også en svensker med bopæl i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der giver et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de mest kendte mærker i dag helt uden man behøver at bevæge dig udenfor.

Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag, netop fordi mange af os har travle hverdage, som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så tit som vi gerne vil det. Samtidig ville de fleste gives den samme shopping-mulighed som de der er bosat midt i de absolut største modehovedstader på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder, men også en hel masse til mænd og drenge og piger så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe med en enkelt fragt. Denne verdens store online butikker bugner af mærker og har stort set altid kæmpe lagre med produkter på tilbud.

Både kvinder og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt du tænker på, når man bladrer gennem websites med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe shapewear

Der er ikke spørgsmål om det faktum at kvindemoden er det, som igennem tiden har været langt mere evident hos designerne. Selv om herremoden er kommet rigtig godt efter det i de sidste år, så optager kvindetøj stadig langt mere på podierne i modeugen og i forretningerne. Trenden udstikkes som udgangspunkt af de talrige modeemperier, mens de fremstiller årets modeller frem, men endvidere tilkommer der også det, der kendes som street fashion. Der er det moden på gaden, der er gældende og stilen her styres af de såkaldte ’trendsættere’, der er helt ordinære folk med en sans for mode. Blandt piger i alle aldre ses der ikke bare én style, men imidlertid massevis af forskellige, som hver er henvendt til sit individuelle målgruppesegment af tænkelige forbrugere. Og netop idet der findes så væsentlig forskel på, hvilke snit som klæder den kvindelige krop i forskellige aldre, så findes der derudover mærkbar forskel på, hvad der er trenden i de forskellige segmenter. Fælles for dem alle er ikke desto mindre gang på gang både nuancer, form og blanding, som er overordnet udbredt imens andre synes langt mere skabt af formgiveren som har lavet det eller kunderne, produkterne er designet for.

Nu er kvindetøj delt i to yderst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som tæller de ganske vanlige modebutikker som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Herudover kommer de eksklusive mærker i den kostbare ende af skalaen, her finder vi mærker som Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste piger sammensætter de 2 modeklasser med hinanden og former på denne måde en personlig stil, der bliver bygget af stilen i tiden, men stylet efter den individuelle sans for mode. Grundet at shopping på nettet er blevet mere kendt, kan man i dag ikke udelukkende finde tøj i butikkerne, men også via nettet, hvorfor vi har hele kloden liggende ved vores fingerspidser. Hvilket giver en uendelig mulighed for at bruge de foreliggende trends inden for modeverden når vi ønsker at skabe en individuel stil.