+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tunic, Ss Kort Kjole Blå Zizzi
Tunic, Ss Kort Kjole Blå Zizzi
Zizzi

Tunic, Ss Kort Kjole Blå Zizzi

299,95 DKK
  • Produktnavn: Tunic, Ss
  • Brand: Zizzi
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Korte kjoler
  • Farve: Sort, Blå
  • Butik: Boozt

Skynd dig at køb Zizzi Tunic, Ss mens der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt øv hvis man misser det. Men du burde skulle ikke vente længe - lige netop denne model i Sort, Blå er ekstrem eftertragtet - specielt for de størrelser der er populære. For du kan nemlig nu købe hos Boozt her, og på den måde kan du helt slippe for at skulle bevæge dig i en normal butik. Og på den måde kan man bare sidde for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.


Beskrivelse

Er du på udkig efter at købe de smarte Tunic, Ss korte kjoler fra Zizzi til dame i Sort, Blå, så er du nemlig kommet til det perfekte sted. Netop hos pashion.dk er vi fans af lige netop korte kjoler specielt hvis de er kreeret af Zizzi. Zizzi er meget kendt for deres seje designderes lækre design af korte kjoler, og Tunic, Ss er overhovedet ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man sågar benytte Tunic, Ss til alle slags anledninger - uanset om det er til en helt almindelig hvedag eller fest. Og netop nu kan de bestilles til blot DKK299,95, som jo må siges er en meget fair pris. Men husk du ikke kan vente for længe. For den pris kan kun gælde så længe lager haves. Men du kan selvfølgelig at vente og tage en chance og krydse fingre for enorme tilbud på udsalg senere til fx januar, til sommerudsalg, black friday, cyber monday, eller til outlet og lagersalg.

Og en af de helt store fordele er at Tunic, Ss kan hentes på nettet. Og netop sådan kan du undlade at tage ned og besøge en normal forretning der sælger mode.

Man kan sagtens bestille det som du er på udkig efter hos Boozt - for de har nemlig et ret stort udvalg af netop Zizzi korte kjoler til dame. Lige netop Boozt er genkendt for sko, accessories & modetøj med hurtig leveringstid, fornuftige priser på fragt, imponerende udvalg i alle slags kollektioner, modeller og farver. Husk nu at give din mening til kende af denne genstand herunder. Og du må specielt huske at følge Pashion.dk på de sociale medier på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort, Blå

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det onde. Skyggerne og det skjulte. Det er farven som formørker de andre nuancer og også en kulør, der kan bruges til at fremhæve og indramme flere andre kraftige typer farver på paletten.

I tiden er det en typisk kulør som udstråler elegance. Vi kan typisk kende fra moden som det elegante suit og smokingen til damer samt cocktailkjolen. Det er en kulør de fleste har i vores klædeskab som en vigtig del af garderoben. Som følge heraf er den også en af kulørerne som vi igen ser i det generelle modebillede både på gaden, men også hos de helt store designere. Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve der giver indtryk af både magt og autoritet. Af den grund ser vi flere mennesker i høje jobstillinger med garderober til alle situationer i netop stil og farve, netop fordi farven virkelig understreger og udstråler magt. For tiden ses det ganske ofte sort inden for blandt andre forbilleder i musikbranchen. Herudoverfindes også de helt klassiske typer fx helt sorte jeans, den sorte kjole og sidst men ikke mindst den klassiske smoking. Er du i tvivl om, hvad du bør tage på så er sort altid et godt valg.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største webshops online er et rigtigt nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet har hjemme i Malmø er onlineforretningen opstartet af to danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København, så han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som giver overblik over fra nærmest alle de mest moderne mærker i modebilledet helt uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage, som ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle nok gives den samme shopping-mulighed som dem, som bor i midste af de allerstørste modebyer på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt.com har ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder men også til mændene og piger og drenge så du kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe med en gang levering. Verdens allerstørste online modebutikker er fyldt med varer og har også altid store tilbudskategorier.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde tæt på alt hvad, du står og mangler når man skimmer websites med sko, tøj og accessories.


Læs mere om korte kjoler

Kjoler er det mest kendte beklædningsstykke til piger, nogensinde. Skruer man bare 100 år tilbage i tiden er det sådan, at kjolen var det eneste i kvindernes garderobe. I dag er det stadig noget folk har forbundet med femininitet. Mest brugt er nok den hvide model, vi forbinder med vores store dage, fx når vi skal døbes, konfirmeres og giftes. Det er også noget mange kender fra afslutningsfesterne, som gennem mange årtier har været kæmpestore & igennem de sidste årtier er kommet til Danmark.

Flere andre klassikere er den lille sorte cocktailkjole, som blev designet af Coco Chanel og som nu er et synonym for stil og elegance. Til hverdag er kjolen måske mest en beklædning man ser i varmen og sommeren når det er oplagt med helt bare ben og moderne sommerkjoler. Gennem tiden har kjolerne haft ekstremt mange former og farver, der må siges at have været et klart billede af den stil, som gør sig gældende indenfor det meste af billedet om mode. Fra 1990’ernes klart pastelfarvede nylonkjoler med spaghettistropper henover nullernes kunstlæder og cowboystof med helt bare skuldre helt til de florlette blomstermønstrede modeller vi kender så udmærket fra modebilledet nu til dags. Uanset hvad er kjolen uden tvivl en model, der ikke går nogen steder.