Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Tut Wrap Ls Langærmet T-shirt Grå MarMar Cph
Tut Wrap Ls Langærmet T-shirt Grå MarMar Cph
MarMar Cph

Tut Wrap Ls Langærmet T-shirt Grå MarMar Cph

189,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe MarMar Cph Tut Wrap Ls i en webshop og bare være i ro og mag uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

  • Produktnavn: Tut Wrap Ls
  • Brand-navn: MarMar Cph
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Langærmede t-shirts
  • Findes i farverne: Blå, Grå, Rød
  • Butik: Boozt

Men du skal ikke vente for længe - for lige farven Blå, Grå, Rød og denne model er rigtig eftertragtet, gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Så køb så længe de er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.


Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi virkelig stolte over, at få mulighed for at vise dig om Tut Wrap Ls fra MarMar Cph . Du ved ikke om MarMar Cph Tut Wrap Ls på et tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til Black Friday eller på januarudsalg. Men tør du virkelig vente - for man ender med MarMar Cph langærmede t-shirts i en helt anden model, farve eller mønster?

Når man som Boozt giver en 2-årig garanti kan det umuligt ende galt, når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dages returret så man kan altid sende retur produktet hvis nu det ikke passer, eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret/modellen på.

Hvis du er rigtig smart så kan du overveje at tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Her kan man måske være heldig og få en rabat til dit første køb på hele ti-15 procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Tut Wrap Ls må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions Instagram og Facebookside. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge produktet. Vi vil gerne høre vores brugeres ris og ros. Boozt har virkelig flotte anmeldelser mange steder, fx på Facebook, Trustpilot og Google, med levering indenfor få dage. Og du kan følge din ordre hele vejen fra Boozt til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når du kan købe langærmede t-shirts fra MarMar Cph lige her på Boozt som forhandler stort set alle de kendte produkter? Og selvom Boozt nok ikke er husket som den ledende når det handler om økologi - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. Det er et emne de tænker over. Tut Wrap Ls laves i super smart materiale. MarMar Cph er nemlig ret kendt for netop deres gode kvalitet - måske specielt når det handler om langærmede t-shirts. Selvom det ikke er sæsonen for Tut Wrap Ls (slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering for køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

En af de største online webshops er et ægte nordisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø så er onlineforretningen startet af to danskere. Direktøren i denne tid er en svensker med adresse i København, så man kan sige han kører historien videre.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver et kæmpe udvalg af varer fra alle de populære mærker i tiden uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag fordi mange mennesker har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så ofte som vi gerne ville. På samme tid ville vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de som bor midt i de aller største modebyer i vores verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinder men også masser til herrerne og børnene så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at købe en omgang fragt. Verdens helt store online butikker er fyldt med mærker og har også altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og kvinder har allerede fundet glæden ved at købe ind online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt, man tænker på når man skimmer siderne med sko, accessories og tøj.


Om langærmede t-shirts & toppe

I disse dage er vores poder det mest vigtige i vores tilværelse og derfor skal de selvfølgelig have det mest udsøgte. Dette spejler moden indenfor børnetøj også i langt højere grad end vi har oplevet hidtil.

Over tiden har moden til børn udviklet sig hastigere end anden mode, og det gør, at der i disse dage findes talløse forskellige brands at vælge imellem, når mor skal købe garderobe til ungerne i familierne. Særligt i løbet af de forgangne år forekommer der et overvældende sporskift i interesse i Norden. Hvor det forud altid har været det pebrede og stilige tøj, som forekom mest brugt, er der nu blevet langt større fokus på en del andre områder ved tøj til børn. For det første skal udstyret være holdbart. Vores børn skal kunne have det sjovt i det og tøjet skal kunne lægges i maskinen sammen med resten af familiens tøj. Derfor må det være både stærkt, men samtidig blødt. Det er faktisk forbrugernes næste krav, som vi, mødre og fædre, sætter af kritier til moden, som vi giver vores børn på. Det skal være let og lækkert og have bevægelsesfrihed, så vores unger kan udforske den store verden uden at mærke irritation fra strammende elastikker eller stive materialer. Sidst men bestemt ikke mindst skal det helst være økologisk. Vi er i vores tid i højere grad end nogensinde før opmærksomme på de ting vi anstifter i vores Jord som konsumere og desuden er her også kommet udviddet bevidsthed om, hvad de kemikalier, som kan være i tøjet, gør ved vores børns kroppe. Netop derfor findes der mere fokus på økologi og durabilitet i forbindelse med vores poder og fremtiden. Især i det nordlige Europa har man ydermere oplevet en bemærkelsesværdig øgning i alernative friske børnetøjsmærker, som er bevidste omkring miljøet og alvoren ved trist kemi. Det gør at vi som forældre og konsumere har chancen for at købe mere miljøbevidst og desuden lækkert tøj til børnene både fra Danmark og i verden.