Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Umbrella
Moschino

Umbrella

484,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Umbrella paraplyer fra Moschino online & stille og roligt sidde i fred og ro uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

  • Modelnavn: Umbrella
  • Mærke: Moschino
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Paraplyer
  • Farve: Lyserød
  • Forhandler: Miinto

Men du skal ikke være for langsom, lige netop farven Lyserød i denne model er yderst eftertragtet - gælder specielt for de gængse størrelser. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

I dag kan du bestille Lyserød Moschino paraplyer til DKK 484,00 en flot produktpris kan vi i den grad sige. Og vi på Pashion er i den grad imponerede over Moschino ikke kun når det omhandler paraplyer. Moschino må man sige de er altid med på moden - specielt når det gælder dame. Uanset om man vil benytte Umbrella til en fest eller til hverdag - så har du muligheden. Har man god tid kan du i stedet vente lidt, og købe når Umbrella er på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville ikke vente, for lige nu er det nemt at købe på nettet og leveret til døren - for kun 484,00,-. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den rigtige farve eller størrelse kan man med garanti bestille en anden ting som falder i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af paraplyer og Moschino, så, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du leder efter moderigtige Lyserød paraplyer fra Moschino til dame så behøver du ikke researche længere. Og husk nu at dele Umbrella med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Fri levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og anderledes måde at handle på nettet. Ideen tog sin begyndelse i Skandinavien og hovedsædet startede i 2009 og de kan i disse dage prale af at have op imod 7 lande i Europa præsenteret på siden. Det, der adskiller platformen fra andre interntbaserede online platforme er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en forretning, der selv har lagerplads og tager sortimenter ind fra forskellige leverandører. Det er faktisk en samlet online platform for allerede etablerede forretninger, der godt vil udbyde deres sortiment, men ikke lige forestiller sig at en privat webshop er en reel mulighed. Når du køber på siden er det altså ikke en enkelt kæmpe online butik du køber hos, men omvendt en samling selvstændige butikker, der alle er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger som lander i indbakken, plukke det bestilte og afsende dem til købere i hele DK. Det tilbyder en alsidig platform for dem, der kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men desuden drømmer om at have chancen for at se, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du overvejer at søge på en præcis vare, en kategori eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, kvindemode, børnetøj, sportsudstyr, beauty og bolig. Der findes således noget for største dele af os – og I kan med stor sandsynlighed også opdage det, du søger!