Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Umbrella
Moschino

Umbrella

558,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Umbrella
  • Brand-navn: Moschino
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: XL
  • Type: Paraplyer
  • Farve: Blå
  • Find den hos: Miinto

Køb Umbrella fra Moschino mens der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt irriterende hvis du misser det. Men du burde ikke vente længe, for lige netop denne farve er virkelig populær - specielt for de størrelser som er mest gængse. For du kan nemlig nu købe her, så du kan slippe for at skulle bevæge dig i en normal butik. Og på den måde kan man købe helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi meget stolte over, at få muligheden for at vise dig om Moschino Umbrella . Man ved ikke om Moschino Umbrella på et senere tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du overhovedet vente, for man ender måske med paraplyer fra Moschino i en anden slags farve, mønster eller model? Når Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig ende galt, da det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dages returret, så man kan bare sende retur Umbrella hvis det nu ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide farven på foran spejlet.

Er du rigtig klog så kan du overveje at tilmelde dig Miinto’s mail-liste. Der kan du måske være heldig og få tilsendt en rabat ved sin allerførste bestilling på hele ti til 15 procent - eller måske mere. Ender du med at bestille Umbrella må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi på Pashion.dk går meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne have din feedback. Miinto har rigtig gode anmeldelser rundt omkring for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot, leverer indenfor få dage - og så kan du følge din ordre fra Miinto og til dig. Hvorfor lede efter andre steder når man kan købe Moschino paraplyer lige her hos Miinto - der sælger alle de kendte produkter? Men selvom Miinto måske ikke er kendt som den ledende når det handler om økologisk fashion, så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig noget de bekymrer sig om.

Umbrella bliver produceret i virkelig smart materiale. Moschino er også kendt af flere for netop deres kvalitet, måske specielt når det omhandler paraplyer. Selvom det ikke ligefrem er sæson for Umbrella (og slet ikke i DK), så bliver det det!


Mere om farven Blå

Hvis du også er en kvinde der har en tendens til at vælge den sikre vej, hvis du skal købe nyt tøj? Du er ikke den eneste.

Mange vælger at holde til de allermest helt klassiske farve-nuancer og desuden enkelte toner, som blandet andet sort, brun, blå og grå. Det kan der være en god grund til. Både farvernes udtryk samt det faktum, at de også symboliserer noget stærkt og kraftfuldt. Blå er en nuance der både har en stærk udstråling men også har mulighed for at give afstresning og afslapning. Den helt klassiske mørkeblå farve, der ligner sort er en rigtig smuk og kraftfuld farve når der tales om tøj til arbejdet og elegante sæt. Det er nok den mest udbredte form for blå som leder tankerne hen på en del af de samme associationer som sort, for eksempel styrke og magt. De lysere farver giver nogle andre tanker, for i mange situationer er det også en ting der leder tankerne hen på ro og afslapning. For det er nemlig toner der har en virkelig afstressende virkning og giver os associationer til blå himmel og hav. I dagens mode ser man både de dybe og de lette blå farver og det er de helt klassiske som man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste modeblad i mange typer. Har du blåt i skabet kan du være meget sikker på, at det ikke går af mode igen.


Om Miinto
  • Fragtpris: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på computeren. Ideen udsprang i Danmark og Miinto startede i ’09 og platformen kan i dag være stolte af at have flotte 7 lande i EU deltagende som en del af siden. De ting, der separerer e-commerce platformen fra konkurrerende netbaserede shoppingplatforme er, at det stik mod forventning ikke er en forretning, der selv holder lager og sælger varer fra forskellige mærker.

Det er helt modsat en stor online platform for fysiske forretninger, som brænder for sælge deres udvalg på nettet, men ikke lige tror at en enestående web butik er en egentlig mulighed. Når du køber på platformen er det såfremdeles ikke en samlet kæmpe webshop du handler i, men i stedet for en buket individuelle forhandlere, der hver for sig har ansvaret for at administrere de ordrer der ruller ind, pakke dem og afsende dem til kunder i alle afkroge af land og rige. Det tilbyder en spændende webshop for dem, der kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men samtidig ønsker at chancen for at se, hvad hele landet tilbyder. Du kan hurtigt selv bestemme, om du vil søge på en præcis ting, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto kan du finde alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der sælges med andre ord noget for langt de fleste – og du kan helt sikkert også opdage den ting, I mangler!