Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO
Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO
Hugo Boss

Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO fra Hugo Boss hos Boozt her, så du på den måde kan helt slippe for at skulle i en fysisk butik - og dermed sid i stilhed uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken. Men du burde skulle skynde dig, for lige farven Sort, Brun, Lyserød i denne model er virkelig populær, og specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis du går glip af det.

  • Produkt: Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO
  • Brand-navn: Hugo Boss
  • Produceret til: Accessories
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Pandebånd
  • Findes i farverne: Sort, Brun, Lyserød
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

På Pashion er vi stolte over at have muligheden for at vise dig om Hugo Boss Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO pandebånd . Man kan aldrig vide om Hugo Boss Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO på et tidspunkt ender på udsalg, fx på Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente - for man ender med Hugo Boss pandebånd i en anden mønster, model eller farve? Når Boozt giver hele 2 garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dage returmulighed, så du kan altid sende retur produktet hvis det ikke passer eller du ikke kan lide mønsteret/modellen i lyset derhjemme. Er man klog, så kan du melde dig til deres mailingliste. Her kan du være heldig og få en rabat til din allerførste bestilling på helt op mod 10 til 15 procent - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion.dk bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi hører derfor gerne vores brugeres feedback. Boozt har rigtig imponerende anmeldelser diverse steder blandt andet på Facebook, Trustpilot og Google og levering på kun meget få dage, og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan finde Hugo Boss pandebånd lige her på Boozt - der er forhandler af alle de mest populære produkter? Selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den førende indenfor økologisk modetøj - så er det ikke ensbetydende med de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de bekymrer sig om.

Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO bliver produceret i smart materiale. Hugo Boss er også kendt af flere for netop deres kvalitet - og måske specielt når det handler om pandebånd. Men selv om det ikke er sæsonen for at gå med Unisex-X565-2 Accessories Headwear Beanies Lyserød HUGO (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet er et vaskeægte Nordisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, er onlineforretningen opstartet af to danske mænd. Direktøren for det hele i dag er da også en svensker med bopæl i København, så han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der må siges at give overblik over fra nærmest alle de mest kendte mærker i modebilledet uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi mange af os har en travl hverdag som ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe så ofte som man gerne ville. Ydermere ville vi alle nok gives den samme adgang til mode som dem, som er bosat i midste af de allerstørste modemetropoler på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke alene accessories, modetøj og sko til damerne men også masser til mænd og børnene, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en portion fragt. Verdens aller største online forretninger er fyldt med mærker og har altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så du kan finde tæt på alt det, man drømmer om, når du skimmer websites med accessories, modetøj og sko.


Mere om Hugo Boss

Det kendte tyske brand, der nu står for alverdens ting fra jakkesæt til dufte, grundlagdes for cirka ethundrede år siden, i den tyske by Metzingen af den unge Hugo F. Boss.

I midten af 1920erne åbnede Hugo Ferdinand Boss den første fabrik, der solgte stilrene jakker til herrer. Butikken overlevede anden verdenskrig og har udviklet sig hurtigt siden. Efter Boss’ død i otteogfyrre overtog Hugo Boss’ datters mand, Eugen Holy, forretningen og i 1950 producerede firmaet deres første jakkesæt. Gennem nittenundredetresserne voksede det sig til flere masseproducerede tøjmodeller, som gav den modebevidste herre mulighed for at få fingrene i habitter af god kvalitet fra butikkerne som erstatning for at slå et smut forbi den lokale skrædder. I 70erne præsenterede mærket brandet BOSS, der var en mere hip linje af klassisk tøj til mænd med dele af tidens største trends. Det var starten på en ny periode for virksomheden. Gennem firserne fortsatte udviklingen og der lanceres både duftserier, specks og en række samarbejder i forbindelse med forskellige sportsgrene, der reelt set er med til at sætte Hugo Boss på kortet over verden, som når det kommer til stil. Den raske udvikling vedbliver at tage fart gennem 1990erne, hvor både fodtøj, golftøj, modeure, damemode & Orange serien bleven del af brandet. Men det er ikke det sidste af fortællingen, for også nu vedbliver væksten og Hugo Boss tæller i disse dage flere forskellige linjer, der sælger beklædning til både arbejde og fest og damer og herrer. Brandet er et af de mest kendte modefirmaer, der har i nærheden af tohundredehalvtreds brandforretninger verden over samt et utal af forhandlere i både fysiske butikker og på nettet.